Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@lienocka23 ani raz
@lienocka23 prvy raz som bola u zastupujuceho lekara a dnes si moj precital spravu zastupujuceho...
realne mozem byt podla ovulacie 6.mozno 7.tyzden, ale vsetci len pozeraju termin PM a podla neho si pocitaju vo svojom "koliesku"
@katkita ked som mala zaciatkom roka MA v 11tt, tiez som vobec nekrvacala, len dr zistil na sono, ze uz nebije srdiecko (v 9tt este bilo). Na druhej strane, ked si myslis, ze je to len posunute ovu, mal by to Tvoj dr akceptovat a pockat par dni(to on musi vediet, ci tento stav Ti nejak neohrozuje zdravie). Popros ho, ze este par dni chces pockat. Este dolezite, ze za tie 2 tyzdne plod narastol?
@katkita Ja by som mala byt tiez podla ms uz 8tt, ale kedze cyklus mam dlhsi tak s nim vobec lekarka nepracovala, ako keby ho ani nebrala do uvahy. Vzala krv, a cakame ci sa objavi co ma. Minuly tyden bol len prazdny vak, tak uvidime co tento tyzden. Podla lekarky som len 6tt. Tak skus este presvedcit lekara alebo ist este k inemu a uvidis. Drzim palce
@lienocka23 dakujem, budem drzat palce, nech nam to dobre dopadne 🙂
@danielocka262 ahoj...sono robil len zo spodu
@veverickav no ja dufam ze uz bude len dobre
...teraz sa bojim viac ako pri prvej 😊 vsetko akoby bolo prvy krat 😍
@katkita Ja neviem naozaj sa neda s vašim gynekologom dohodnut a počkať ešte aspon pár dní. Veď keď nemáte pravidelný cyklus naozaj to môže byť celé posunuté. Niekedy sa srdiečko rozbucha až v 8 tt. A podla vašich výpočtov vy ešte v 8 tt nie ste. A keď nemáte žiadné bolesti a krvácanie. Alebo sa spytať na názor aj iného gynekologa. Ja som mala MA vo februari a tiez som čakala kym som nezačala viac špiniť a potom ma už aj strašne začali bolieť kríže a chrbtica. Dúfam že nakoniec bude všetko dobre. Držím vám palce.
@katkita ja by som tiez pockala!!!
@cestovatelka
@15katka11
najprv mi dnes poblahozelal, to som ho stopla, ze este ma nevidel a asi nestihol docitat spravu po kolegovi. potom vypisal papier, aby som to stihla odniest dDr., ktori by sa na mna zajtra vrhli. Tych som uz nestihla, tak som sa vratila, ci by nebolo vhodne pockat, ci sa to nemoze zmenit. Vraj by uz bolo nieco vidiet. Ci nemozem pockat, kym sa mi to spusti spontanne, ako v prvom pripade...Vraj by to uz bolo velke, mohlo by dojst k masivnemu krvacaniu.
Asi teda pockam, tyzden-dva a pojdem aj k inemu doktorovi. Lebo "moje vypocty" asi nikoho (okrem mna) nezaujimaju....
@katkita v nemocnici pred kyretom musia vziat krv lenze ak nemas nejaku hodnotu aka bola pred tym tak to nemaju s cim porovnat... uz ti brali prvy krat na hcg u tvojho dr krv? ak ano porovnaju s tym , spravia aj sono vysetrenie este pred vsetkym a az potom rozhodnu ci spravia kyret ...drzim palce viem o com pisem mam to za sebou 3 x ☹ ☹
@katkita moja este nieco pozor na to spinis? krvacas? ak ako tak jasne ze v nemocke vysetria ale napr. ja sa nemozem drzat podla ms pretoze presne viem kedy som otehotnela ktory tyzden takze mi to dr rata od vtedy, takze podla sona som 5 tt podla mna7+4 ziadaj nech ta riadne vysetria aby nieco nezanedbali a ci ozaj srdiecko nebije...
@alexiss27 zatial mi ziadnu krv nikto nebral, len sono. tehotnost potvrdena, ziadnu akciu "zatial" nevidno. Vobec nespinim, nekrvacam, nemam ziadne problemy, len prsia parkrat za den pobolievaju, citim sa naozaj dobre...okrem navstev u Dr. tam ma zabijaju informaciami a strasia. Zajtra asi zbehnem k svojumu Dr., ze som na kyret nesla, nech mi zoberu aspon krv, ked pri kazdom sone odomna chcu €10, krv by mohla byt zadara :D
@diablik2102 ahojte môžem aj ja poprosiť pridať do sukromky? 😉
@jojo161 ano a poprosim pred vstupom do skupiny precitat si pravidlá 🙂
@katkita no teda to je ina sila ked ti absolutne krv nebrali ani u tvojho dr. mne uz nebrala ked bola akcia pokial akcia nieje tak krv automaticky berie ci ide hcg hore ak nie tak ma posiela do nemocky tam znova vezmu krv porovnaju s krvou od mojej dr a spravia este jedno sono a ak nieje ziadna akcia tak robia kyret , ale ja som mala pri vsetkych troch spinenie skoro dva tyzdne a uzavreli to ako MA, Teraz nemam ziadne problemy som v 7 tt a krv mi brala 2 x na treti uz bola akcia srdiecka tak robila len sono, ale aj tak sa jej nezda velkost gestacneho vaku a velkost babatka, vak vypada na 5 tt a babatko je v celom a velkostne odpoveda 7 tt...tak ma caka este jedno sono v piatok tak rozhodnu co dalej ...modlim sa aby bolo vsetko ok uz nechcem zasa prechadzat tou bolestou.
A ty sa nenechaj zastrasit moja zmen dr ked takto s tebou robia je to na zaplakanie :-/
Inak za sono aj ja platim za kazdym 10 €...ako by clovek tie peniaze tlacil...
Len sa drzkaj a nenechaj sa zastrasit daj si vziat krv ved toto nieje sranda...drz sa a daj vediet ako si dopadla hoci aj do IP ...
Mozem poprosit pridat aj ja do sukromnej temy? Som 6+5 a mame aj srdiecko 🙂
ahojte, môžem poprosiť pridať do skupiny?
môžem poprosiť ešte raz pridanie do skupiny
@janulienka710 v spravach nemas pozvanku ?
nie nemám

@katkita kludne mozes byt len neaky 5-6 tyzden. Skus mozno ist este k inemu lekarovi. A krv Ti nebrali?