Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@janulienka710 tak mmne pise ze si uz bola pozvana
@lareina ano poprosim precitat pravidla 🙂 pekny den
@diablik2102 dakujem
Ôsmy týždeň, 20 minút po cisteni. Život je hajzel
@alexiss27 Ahoj, nabehla som dnes k Dr., vyckala kilometrovu radu....a sestricke hovorim, ze som do nemocnice nesla, ci by mi mohla zobrat krv. Vraj to musi povedat Dr., tak k nemu, zase som sa zopakovala...ze som nesla do spitalu, ze sa mi to zda skoro, ci by mi mohl zobrat krv. No, vyzeral urazene...a opytal sa ma, ake vysetrenia presne od neho chcem. Lebo hCG moze stupat, aj keby to bola anembryomola. Ale ked nebudem mat ziadne vysledky na porovnanie...takto budem mat aspon jednu krv. O 2 tyzdne pojdem k inemu, uvidime, ako to dopadne. To cakanie, a to som len na zaciatku :D Chcelo by to nejaku pozitivnu spravu...
ahojte kočky pamätáte si ma niektorá? dlhšie som tu nebola, lebo som mala starosti a uvažovala som o prerušení tehotenstva... ešte som neni celkom rozhodnutá...ale tak uvidím ... ako sa máte? co tu je nové?
@katkita moja velmi dobre a na tvojom mieste zmenim lekara lebo toto nieje profi pristup, som sa bavila s mojou dr o tomto tvojom " pripade" a povedala ze je to nieco neskutocne co ten dr stvara on mi tal uz na zaciatku tu krv vziat aby mali co v nemocke porovnat super aspon nieco budes mat , teraz ti uz len drzim palce aby sa to vyvynulo dobrym smerom velmi silno ti budem drzat palce a daj vediet ako si dopadla, potom ak ta posle do nemocky daj si zasa vziat krv na hcg cisto teoreticky by si mala byt v ktorom tt?
Ahojte mozem poprosiť aj ja pozvánku do súkromnej skupiny?
Ahojte a mna si tu niekto pamata? 😊
@nikamo17 ahoj ano 🙂
@diablik2102 aj ja ta poprosim do skupinky. Dakujem
@zaba9 🙂
@diablik2102 dakujem
@diablik2102 dakujem 🙂
@dundula to je mi velmi luto.... ☹ v com bol problem? 😔
@alexiss27 vcera som ho "donutila" zobrat mi krv. dnes som volala kvoli vysledkom. vraj im labak len potvrdil tehotenstvo a zvysene hCG (nad 10 000), ale presne im to v "takom vysokom stadiu" uz nerozpisuju. podla vysledkov to vraj vyzera na 12TT (KED NEMA PRESNE, AKO MOZE HOVORIT O 12TT ???????????????). mozem byt v 6-7 tyzdni, urcite nic viac! (21.5. negativny, 30.5.pozitivny).
Mam dojst koncom buduceho tyzdna, ak tam nic nebude, resp. ziadna zmena a ja sa rozhodnem neist na zakrok, tak ma vyradi z evidencie svojich pacientiek.
A to pri MA mi radil POCKAT, kym sa mi potrat nespusti sam (a to som uz spinila) a teraz ked mi je dobre, ziadne problemy ani spinenie...NIC, tak ma posiela na kyret v jeho IMAGINARNOM 12TT.
PROSIM, AK MATE PERFEKTNEHO GYNEKOLOGA, SEM S NIM, LEBO MOJHO MENIM, ALEBO ON MNA (???).
BRATISLAVA

pridáte prosím aj mňa do skupinky?