icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

lareina
6. júl 2016

pridáte prosím aj mňa do skupinky?

diablik2102
6. júl 2016

@janulienka710 tak mmne pise ze si uz bola pozvana

diablik2102
6. júl 2016

@lareina ano poprosim precitat pravidla 🙂 pekny den

lareina
6. júl 2016

@diablik2102 dakujem

dundula
6. júl 2016

Ôsmy týždeň, 20 minút po cisteni. Život je hajzel

katkita
6. júl 2016

@alexiss27 Ahoj, nabehla som dnes k Dr., vyckala kilometrovu radu....a sestricke hovorim, ze som do nemocnice nesla, ci by mi mohla zobrat krv. Vraj to musi povedat Dr., tak k nemu, zase som sa zopakovala...ze som nesla do spitalu, ze sa mi to zda skoro, ci by mi mohl zobrat krv. No, vyzeral urazene...a opytal sa ma, ake vysetrenia presne od neho chcem. Lebo hCG moze stupat, aj keby to bola anembryomola. Ale ked nebudem mat ziadne vysledky na porovnanie...takto budem mat aspon jednu krv. O 2 tyzdne pojdem k inemu, uvidime, ako to dopadne. To cakanie, a to som len na zaciatku :D Chcelo by to nejaku pozitivnu spravu...

ritamama
6. júl 2016

@dundula tak to ma mrzi! Drz sa a verim, ze coskoro Tvoja zdrava fazulka pride k Tebe🙂. Posielam vela sil!

ritamama
6. júl 2016

@katkita velmi dobre si robila, ze si poziadala o Hcg. Lekar Ti moze akurat vies co? 😀 co povedal, kedy mas k nemu prist?

petra1303
6. júl 2016

ahojte kočky pamätáte si ma niektorá? dlhšie som tu nebola, lebo som mala starosti a uvažovala som o prerušení tehotenstva... ešte som neni celkom rozhodnutá...ale tak uvidím ... ako sa máte? co tu je nové?

baby213
6. júl 2016

@dundula mrzi ma to 😢

ritamama
6. júl 2016

@petra1303 ahoj. Si Ta pamatam. Malo dievcat je tu, zalozila sa sukromka, tam to viac zije 😀 . Ako sa mas? V ktorom tt si?

alexiss27
6. júl 2016

@katkita moja velmi dobre a na tvojom mieste zmenim lekara lebo toto nieje profi pristup, som sa bavila s mojou dr o tomto tvojom " pripade" a povedala ze je to nieco neskutocne co ten dr stvara on mi tal uz na zaciatku tu krv vziat aby mali co v nemocke porovnat super aspon nieco budes mat , teraz ti uz len drzim palce aby sa to vyvynulo dobrym smerom velmi silno ti budem drzat palce a daj vediet ako si dopadla, potom ak ta posle do nemocky daj si zasa vziat krv na hcg cisto teoreticky by si mala byt v ktorom tt?

nikamo17
6. júl 2016

Ahojte mozem poprosiť aj ja pozvánku do súkromnej skupiny?

martinaj
autor
6. júl 2016

Ahojte a mna si tu niekto pamata? 😊

lareina
6. júl 2016

@martinaj jasné 🙂

ritamama
7. júl 2016

@martinaj to sa pytas vazne 🙂 . Si zalozila tuto temu a ja som Ti napisala 1.prispevok 🙂 . Ako sa mas? Kolko DC si? Drzim palce aby ste mali jul uspesne za sebou 🙂

zaba9
7. júl 2016

@martinaj zrovna som vcera na teba myslela. Ako to vyzera tento mesiac? Este si doma?

diablik2102
7. júl 2016

@nikamo17 ahoj ano 🙂

zaba9
7. júl 2016

@diablik2102 aj ja ta poprosim do skupinky. Dakujem

diablik2102
7. júl 2016

@zaba9 🙂

zaba9
7. júl 2016

@diablik2102 dakujem

martinaj
autor
7. júl 2016

@zaba9
@ritamama ahojte 😊 som 12dpo ale netestujem. Podla mna tehu niesom a MS ma dojst cez vikend..... nebojte, ja vas dobehnem dako 😁 v utorok idem na reprodukcnu imunologiu

nikamo17
7. júl 2016

@diablik2102 dakujem 🙂

veverickav
7. júl 2016

@dundula to je mi velmi luto.... ☹ v com bol problem? 😔

ritamama
7. júl 2016

@martinaj nikdy nehovor nikdy🙂. Mozno ze si tehu 😎 .

petra1303
7. júl 2016

@ritamama som v 9tt a aj ty si v súkromnej skupine? inak sa mam tak ze žijem som vychádzala a vkuse nafúknuta jak balon...a ty sa máš ako?

petra1303
7. júl 2016

@ritamama vyhadzana

ritamama
7. júl 2016

@petra1303 ano. Som v tej skupine, obcas tam napisem, ale citam aj tuto skupinu 🙂 . Ja idem zajtra na kontrolu. Dufam, ze aspon na chvilku uvidim nasu bambulku 😎 . Tiez som nafuknuta....a casto mam kyselinu, ma brutal pali 😝

katkita
7. júl 2016

@alexiss27 vcera som ho "donutila" zobrat mi krv. dnes som volala kvoli vysledkom. vraj im labak len potvrdil tehotenstvo a zvysene hCG (nad 10 000), ale presne im to v "takom vysokom stadiu" uz nerozpisuju. podla vysledkov to vraj vyzera na 12TT (KED NEMA PRESNE, AKO MOZE HOVORIT O 12TT ???????????????). mozem byt v 6-7 tyzdni, urcite nic viac! (21.5. negativny, 30.5.pozitivny).
Mam dojst koncom buduceho tyzdna, ak tam nic nebude, resp. ziadna zmena a ja sa rozhodnem neist na zakrok, tak ma vyradi z evidencie svojich pacientiek.
A to pri MA mi radil POCKAT, kym sa mi potrat nespusti sam (a to som uz spinila) a teraz ked mi je dobre, ziadne problemy ani spinenie...NIC, tak ma posiela na kyret v jeho IMAGINARNOM 12TT.

katkita
7. júl 2016

PROSIM, AK MATE PERFEKTNEHO GYNEKOLOGA, SEM S NIM, LEBO MOJHO MENIM, ALEBO ON MNA (???).
BRATISLAVA