icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

infp
26. okt 2016

to myslite vaazne? ze vas uz nepridaju do skupiny?

infp
26. okt 2016

@ssegra ja tu skupinu neviem najst 😖

infp
26. okt 2016

@petja1 ukazalo mi pravidla skupiny, na prispevky a fotky mi nejde kliknut, termin porodu mam zadany..

infp
26. okt 2016

aha, zrazu ma to tam nejak hodila. dakujem!

nikki531
26. okt 2016

@saska6867 na to ešte máme času, ale máš pravdu , pri prvej som šla s veľkou cestovkou 😃

saska6867
29. okt 2016

@nikki531 ten zoznam je ozaj dlhy 🙂 bola si predtym aj na nejakej predporodnej priprave alebo sa to da zvladnut aj bez nej?
Neviete niekto ci na kramaroch robia nejaku predporodnu pripravu? mne doktorka vravela ze v niektorych nemocniciach robia kurzy buducim maminam

petja1
29. okt 2016

@lucia2907 stara nemocnica

hateria
2. nov 2016

hmmm baby ta sukromna skupina Februarove deticky 2017 uz neexistuje alebo ma akoze vyhodili? 😀

sisulka12
3. nov 2016

@hateria presne, asi vyhadzuju odtial...toto je uroven 👎

nena007
3. nov 2016

Dievčatá prosím vás čo poviete na kolísku?? Uvažujem ale nie som si istá tak sa chcem spytat či ste ju ak vyuzilur ak ste mali. A ak nie tak či neuvažujete aj vy.??? Pekný dnik babulky 🙂

sviecka77
3. nov 2016

@nena007 ja budem mat kolisku na prvych cca 3-4 mesiacov - svokrovci ju maju odlozenu po synoch...vraj vacsinu casu mali zarazku na nej, takze ako kolisku nevyuzivali, ale moznost tu stale je 🙂 tak uvidim ako sa nasej malej v nej bude pacit..

tamimacko
3. nov 2016

@nena007 Dobra volba 🙂
zlatko ja budem mat kolisku este v nej vyrastal moj manzel. Koliska ma uz 40 rokov a je krasna zrenovovana. Uz teraz sa jej tesiiiim. No kolisky su pouzitelnevmax 3-4 mes. Potom uz dietky spekuluju 😀

nena007
3. nov 2016

@sviecka77 prosím ta a prečo mali zarazku? Je mi jasne aby sa nekolisala ale ci to nerobilo babatku zle ked sa kolisalo???

petra1303
3. nov 2016

Kočky keď neprispievate tak vás asi vyhodia...ja tiež neprispieva nejak moc často asi 1-2 x za týždeň len ale má poznajú...netreba sa diviť preberáme tam dosť súkromné veci... A mne sa v jednej skupine stalo, ešte pri dcérke tuším že sme tam mali žensku čo predávala falošné fotky a vymyslela si milión veci a nakoniec to možno bol aj chlap...dosť nepríjemné..ja som tiež za to ze nech sú v skupine len baby čo prispievajú

nena007
3. nov 2016

@tamimacko no ja by som zobrala kolisku aj po dedkovi 🙂 mam slabost na starý nábytok.. 🙂 ale takze ak m moznost od niekoho tak dobre ale kupit sa mi asi neoplati co? 🙂 no nic... idem zháňať... nech sa male môže kolisat

sviecka77
3. nov 2016

@nena007 velakrat ju pouzivali kvoli tomu, aby si zas svagor nezvykol na kolisanie, lebo potom by normalne nezaspal...tak len ked bol velmi zly ho kolisali :D

nena007
3. nov 2016

@sviecka77 jaj áno. Pravdu máš. Nedomyslela som. No darmo. Skusenosti na nezaplatenie.

hateria
3. nov 2016

@sisulka12 😂Toto je ozaj choré...
@petra1303 akože nechcem nikoho uraziť ale baby asi nemáte vsetkych pokope... Rozoberate tam dost súkromne veci??? A nevadí vam ked tie akože "príliš súkromne veci" číta dalších 30-40-50 bab? Neviem kolko je vas tam teraz...a mas istotu,ze z tých bab nie je niekto "falošný" a nema stiahnutu fotku a vobec to nie je ta osoba za ktorú sa vydáva? Podľa mna je maximálna drzosť a primitivizmus neprijať niekoho do skupiny a este väčšia vyhodiť lebo neprispel. Nie kazdy ma cas 10x za den prispievať a len kvoli tomu ho vyhodiť zo skupiny??? A ďalšia vec,aj ked je to súkromná skupina a akože sa tam tak velmi dobre poznáte,tak ked chcem rozoberať s niekym úplne intímne súkromne veci,tak napíšem súkromnú správu a nevycapim to na nástenku 😂🙈🔫 toto ma byt diskusne fórum kde niektoré baby chodia len prečítať si o problémoch,možno poradiť...ale mam pocit,ze niektoré z vas si z toho spravili súkromne "čety" 😂🙈 Potom zjavne aj zakladateľka/zakladateľky mali mat trosku viac v hlave a neposielať pozvánky a nevytvorit z toho problém ked teraz sa hrajú na dôležité...Je nas tu celkom dost,ktorých sa to "dotklo" ale nebojte sa,prežijeme 😂 Len mi nedalo nezareagovať na tuto situáciu 😉

petra1303
3. nov 2016

@hateria ja admin nejsom ani som sa s nikým nebavila o vyraďovani dokonca som nič ani nečítala v skupine také. Že sa bude vymazavat...takže neviem podľa čoho sa tam rozhodovalo...a mňa nevyradili a prispievam väčšinou po poradni...takže max 3x do mesiaca... A hovorím nevyradili má! Takže to není o tom ze denne tu musím byť 10x 😉😉😉 a je tu milión skupín takže sa čudujem že sa rozculujes ...

hateria
3. nov 2016

@petra1303 ja som netvrdila,ze si admin a mozes za vzniknutú situáciu 😉 Lepsie čítaj nabudúce a aj to prispievanie 10x bolo myslene obrazne 😉 A neber to ako útok na tvoju osobu, len si zareagovala na moju správu, dala za pravdu tym,ktorí vyhadzujú zo skupiny,pripadne neprijímajú nových členov a ja som reagovala, to je vsetko 😀 A ze sa rozculujem? Nie, ani náhodou, mne to príde skor trápne 😂 Uz dlhšie sledujem ako sa tu baby rozčuľovali aké pravidla sa tu zavádzajú po novom. A ze je tu milión skupín- prepac ale asi sa nebudú baby radiť o napr pôrodných bolestiach v skupine "snazilky" 😂🙈

nena007
3. nov 2016

@hateria prst hore..

lareina
3. nov 2016

@hateria úprimne povedané s tvojím prístupom sa veru ani nedivím, že ťa adminka vyhodila 😀

hateria
3. nov 2016

@lareina 😀 trafena hus zagagala. Jaj inu reakciu som ani necakala...Neviem co je zle na vyjadreni svojho nazoru vo verejnej skupine, vo verejnom fore 😀 a moj pristup? 😀 ani ma nepoznas, neprehodila si so mnou ani slovo, tak vies velke gulove o mojom pristupe celkovo tuto na MK 🙂 Ale nebudem a ani nemam dovod sa tu nejako branit, vidim,ze nema zmysel s takymi ako si ty vobec nieco rozoberat lebo nic zmysluplne a rozumne od teba ocakavat nemozem 🙂 takze pekne tehulkovanie prajem a menej rypania a viac porozumenia pre ostatnych 😉

alchemilkazltozelena
3. nov 2016

baby ale uz dost naozaj..o co vam ide? ja napisem len tolko ze tiez ma prekvapilo ked sa sukromka vytvorila uz v juni..zdalo sa mi to velmi skoro..pridala som sa aj ked som tomu nechapala aky to ma zmysel zdielat sukromie s 200 dalsimi ludmi..ked som cakala malu, vytvorili sme sukromku asi 4-5 mesiacov pred porodom a bolo nas tam 60..a fakt ze sme o sebe vela vedeli, o nasich rodinach atd..su aj dolezitejsie veci ako byt v nejakej sukromnej skupine, verte mi..vytvorte si novu, ktora naozaj sukromna bude a bude vas tam 20 nie 200..nestresujte sa zbytocne takymito malichernostami...nestoji to za to

nera123
3. nov 2016

@alchemilkazltozelena úplne s tebou súhlasím..nechápem tú súkromnú skupinu..ani som do nej nežiadala nikdy prístup, nechápem na čo je to dobré, keď sa dá normálne komunikovať aj vrámci tejto skupiny...len sa tam nahrnuli všetky, čo by inak boli tu.. súkromná skupina je podľa mňa o niečom inom..toto mi príde až smiešne...akoby kastovanie báb...musíš poprosiť, aby si bola pridaná do "súkromnej-podľa mňa nesúkromnej" skupiny..akože doteraz som to celkom nepochopila ;) ale to je len môj názor.. dúfam, že nikoho neurážam..nie je to môj cieľ ani zámer..všetkým nám držím palce 🙂

nena007
5. nov 2016

Dievčatá ak by ste chceli je tu ďalšia súkromná skupina Februar 2017 bez pravidiel. Žiaden príkaz a zákaz. Píšeš a prispievas o com chces a kolko chces.

lucialau
5. nov 2016
15katka11
5. nov 2016

@lucialau môžete ma pridať do skupiny?.Tiež si nenecham skákať po hlave...rada by som bola v skupine kde vládne príjemná a priateľska atmosféra. ďakujem

lucialau
5. nov 2016

@15katka11 už som ti poslala pozvánku 😊