Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@surka444 magnezium pre tehotne a ak ti často tvrdne bruško tak ho veľmi nechytaj nehladkaj to bruško duplom dráždi
😮 kočky v ktorom ste tt ?? A magnezium je dobre lebo som pocula ze vyvolava porod .ale to vela reci asi len
ja mám tiež magnerot, lebo som mala bolesti krížov, bruško mi sem tam tvrdne a mám nižšie placentu..tak si dávam pozor...baby ešte pracujete či už ste pn? doma...
tento týždeň čo bol som si začala čerpať dovolenku a už som sa rozhodla, že končím a hodím sa na pn od novembra..aj doktor mi to odporučil..vpodstate už dávnejšie kvôli tej placente..aj sa teším, lebo ma ten chrbát začal pobolievať, tak nemienim riskovať..pekne oddych..🙂 tak držím palce, nech nám všetko šťastne dopadne až do finále 🙂
Ahojte, ja som tiez februarovka, termin 18.02.2017 🙂 My sme po umelom oplodneni z Gynfivu a je to taky maly krasny zazrak pre nas. Mam troska problemy s krckom, musim brat velke davky magnezia a kazdy tyzden na kontrolu, troska stres je to cele ale spravim vsetko aby bolo malinke v poriadku. Vsimla som si ze je tu aj uzavreta skupinka, ak sa da budem velmi rada ak by ste ma prijali medzi seba. Pekny den prajem este 🙂
22TT a ešte robim....cítim tlaky, mam nizky tlak a k tomu to počasie....ako ste na tom?
Ja som tiež PN, operovali ma v 14tt tak už dokonca budem doma aby sa nič nezomlelo 🙂.
@surka444 mne sem tam puchnu nohy nie veľmi ale keď viac pochodim tak už nabiehaju to som pri prvom nemala tak dúfam že sa to nebude zhoršovať.
@diablik2102 mozem poprosit pridat do skupiny? 🙂
@diablik2102 aj ja poprosím pridať do skupiny. Ďakujem 😊
Bohužiaľ baby je mi to ľúto ...do súkromnej už sa baby nepridavaju ale vylučujú ...uz sa tam poznáme za tie 5-6mesiacov ...
Toto je vtipne 😂 sorry
Ahojte maminky, ktoré budete rodiť na Kramaroch? Ja mám termín 3.2. 🙂 ale je o týždeň menšia, tak možno aj neskôr 🙂
Ahojte, tak my mame termin 8.2.2017, budeme ale rodit v Košiciach.
Je mi ľúto že do skupinky sa už nové mamičky nepridávajú. Je pravda ze sa uz za tu dobu poznáme ale co je na tom privítať nové mamičky veď aj tak za chvilku pojdeme.. isto majú také isté starosti a radosti ako my a jediné co chcu sa o ne podelit. Ved o tom ten konik je?! Co nie?!
Založila som novú ;) https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/februarovky-2017-nitra-2/
Baby no normálne mi je z toho smutno. Je pravda že aj kvôli tehu je clovek viac citlivý. Ale toto... :( je pekné že si si spravila svoju skupinu ale aj tak .. máte patriť k nám. Máme byť všetky spolu... a že sa tam poznáme?!... booozeee to je blud.. ani neviem kolko nás tam poriadne je. Registrujem možno 5/6 mamičiek ktoré poznám podľa mena....
baby, tak to mi je ľúto...teda neviem aký je dôvod, že vás nepozvú do súkromky, ale normálne ma to mrzí ☹

@surka444 ahoj neviem ake magnezko pijes a ci ti to zabera ale musis pre tehotne pytat v lekarni mne predpisal doktor magnerot 500ku ale ci je volne dostupny veru neviem.