icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

lucinka511
9. nov 2016

@miky132 a budes preto rodit cisarsky?, niektore kvoli chrbtice maju cisarske ...man tiez obcas pichne v krizoch hl ked lezim a psotavim sa ale ja to mam aj z prace,nakolko som sa nadvihala tazkych ludi dost.a aj ischias ma sem tem pobolieva,

miky132
9. nov 2016

@lucinka511 nie prv som porodila normálne aj teraz...po sekcii by som to nedala ďaleko horšie podľa mna ako keď normálne porodis...

awrilia
9. nov 2016

, ?

awrilia
9. nov 2016

Ahojte, aj ja mám termín vo februári, koľko ste do teraz pribrali? Požiadala som o prijatie do skupiny 🙂

lucinka511
9. nov 2016

@awrilia ved neries priberanie, este aj tak priberieme

lucialau
9. nov 2016

@awrilia vitaj medzi nami. ☺

awrilia
9. nov 2016

@lucinka511 áno len dnes som sa dozvedela že som pribrala už 10kg -27tt no a som prekvapená, lebo nikde inde okrem brucha som nepribrala

lucinka511
9. nov 2016

@awrilia no , a nieje to voda? no nic tak co potom to das rychlo dole,aspon to ams v bruchu a nie v zadku a nohach🙂

andrea71290
9. nov 2016

Este pribereme 😀

lucia2907
10. nov 2016

@awrilia som v 27tt a uz mam plus 10kg.

lucinka511
10. nov 2016

@lucia2907 plus 10 v 27to je take normalne, ako citam tak vela zien tak priberie do 27 10 kg.

nikki531
10. nov 2016

@saska6867 ja iba čo mi kamošky poradili 🙂 a na poradni na kramaroch mi nerobili žiadne extra vyšetrenie 🙂

saska6867
10. nov 2016

@nikki531 my sme boli akurat vcera na kurze pre buducich rodicov ako sa starat o babatko prve tyzdne, celkom to bolo fajn 🙂
@lucia2907 ja som v 26tt a mam plus 10 kil, jem tak ako aj predtym, praveze mi az tak ani nechuti a ani to nie az tak vidiet ako by som myslela ze bude, uvidis po porode to pojde rychlo dole vsetko 🙂
Baby neviem preco ale do sukromnych skupin ako su napriklad Februarovky mi vobec nejde prispievat a neviem preco, mi to neodosle spravu, mate niekto podobne ze vam nejde prispievat niekam na koniku?

lucinka511
10. nov 2016

@saska6867 lebo odtial zakladatelky vraj vyradovali tie kt malo prispievaju,tu je o tom dost popisane ale vytvorilasa nova skupina a to februarovky bez pravidiel ,,,poslem odkaz

saska6867
10. nov 2016

@lucinka511 jj myslim tuto skupinku, som tam len sa mi nic neda odoslat ani dat koment :(

lucialau
10. nov 2016

@saska6867 práve som pozerala a si v skupine. Tak neviem kde je problém😯

saska6867
10. nov 2016

asi nejaky system error, co narobim :( tak aspon ze citat sa mi da 🙂 sa mi velmi lubi ta skupinka, zdielam presne tie iste pocity, problemy, zazitky ako vacsina babuliek tam a najdem aj odpovede na vsetky otazky co mi behaju hlavou a to mi ich tam poslednou dobou vela vela 🙂

awrilia
11. nov 2016

@lucia2907 takže sme na tom rovnako 🙂

awrilia
11. nov 2016

@lucia2907 kedy presne máš termín ?

nera123
11. nov 2016

@lucinka511 ahoj, no neviem...na tvojom mieste tie 40 minútové prechádzky neriskujem..to je dosť...ja som si nastolila režim: v robote som si začala brať dovolenky a už som na pn...teraz v tom 25tt som bola na sone a placenta sa mi troška upravila...ale prestala som cvičiť, veľa chodiť, skôr sa snažím vykladať nohy počas dňa..aj keď neležím stále, ale nohy sa fakt snažím poctivo vykladať..no a nepášem sa v aute..a sex tiež nie..a sem tam si hodím do úst magnerot 🙂 tie prechádzky radšej stopni...aspoň také dlhé nie..želám všetko dobré 🙂

lucinka511
12. nov 2016

@nera123 ok,dakujem,tak ti stopnem i ked mi to nerobi problemy,no istota je istota, ja som citala ze do toho 30 ta placenta sa da ale uz ked sa po 30 nevytiahne vtedy treba byt uz opatrnejsi..A ty mas kde presne tu placentu? ja ju mam nizko,asi 1 cm od vnutornej branky.

lucinka511
12. nov 2016

@nera123 ale este mne zase dr povedali dvaja,ze pokial nie su nejake,tazkosti tak prechadzky su povolene,,,tak vidis ,tie nazory sa rozchadzaju .

nera123
12. nov 2016

@lucinka511 ty musíš cítiť, či ti tá prechádzka robí dobre alebo nie...ja som pri prechádzke mala fajn pocit aj pri cvičení ale potom mi začalo tvrdnúť brucho a seklo ma v krížoch tak som si povedala že kašlať na to...a placenta sa mi aj trošku potom kľudovom režime aj upravila..takže je to individuálne...tvoje telo ti povie..keďže máš tak nízko placentu na tvojom mieste by som možno tie prechádzky aspoň skrátila..radšej prevencia ako si potom niečo vyčítať, lebo nízka placenta môže začať tlačiť pri námahe na krčok a môže ho začať skracovať..a tam už je riziko predčasného pôrodu..mne môj doktor povedal, že radšej kľudový režim, nech sa tam niečo nevyleje..alebo nech sa to upraví a nemusím ísť ležať do konca tehu do nemocnice. Je to na tebe 😉

nera123
12. nov 2016

@lucinka511 inak ja som ju mala nízko vpredu...neviem ako nízko, to mi presne nepoveda, asi to nebolo až také strašné...ale keď máš šancu, aby sa ti ešte vytiahla, tak vykladaj nohy teraz a kľud, lebo po tom 30tt ti to už naozaj asi už nepomôže..

lucinka511
12. nov 2016

@nera123 mne brucho netvrdnr este nasdtstie.co sa moze zmwnit...ja ju mam v zadu.tam je sana vytiahnutia nizsia ako v predu.no co je dolezite.nieje to previa a su pripafy ze sa vytiahla aj po 37tt..ono nemusi ronit sarapatu aj ked je nizko.to je asi indibidualne.....a to cely den lezis potom? ja inak som doma.tak sa nepretrhnem.necestujem.nevarim.cize viacmenej polihujem cez den a zas triska pohybu neuskodi..

nera123
12. nov 2016

@lucinka511 nieeee...jasné, že neležím 🙂 sama som veľmi aktívna a cvičila som, chodila na také menšie túry, donedávna som pobehovala v robote...lenže už sa snažím šetriť, lebo som mala pár výkričníkov a troška som sa aj zľakla, tak len preto to tak hovorím..nechcem ťa strašiť, veď keď sa cítiš dobre, tak je to super...ja tiež aj okná umývam a upratujem ešte, mám 4,5 ročného syna, okolo ktorého behám, len sa už snažím po nejakej aktivite tie nohy vycapiť hore aspoň na pol hodku 🙂

lucinka511
12. nov 2016

@nera123 no to vidis.ty viacej behas ako ja☺ ja som doma na pn.sama.nemusim varit ani upratovat .takze aj si aj polezim ..no a to chidim stasne pomalicky.na tie prechadzky...tak drzim palce..sme inak v rovnakom tyzdni☺

nera123
12. nov 2016

@lucinka511 ja som taká, že mňa treba vždy trošku postrašiť, inak si nedám povedať, vieš, tak asi už aj ja tak pôsobím na druhého, že straším, ale to len v dobrom 😉 a kedy máš termín? ja 11.2., ale keďže malý išiel cisárskym, aj druhé pôjde cisárskym troška skôr..