icon

Termín pôrodu - január 2015

modramamka
16. apr 2014

Ahoj baby,kto sa pridá?Posledná MS 27.marca,termín pôrodu mám krásny 1.1.2015 🙂 Skôr som mala ovuláciu a mám už aj duchov na testoch 😵 Dovolila som si založiť aj súkromné fôrum https://www.modrykonik.sk/forum/sukromne-diskusi... ,kto si prosí ísť dnu,dajte vedieť 😎

milacik3
6. máj 2014

@selina.liana tak hej ale ty si pisala ze na 12 DPO si testovala a ze to uz by malo ukazat...ale tak kaslat na to co uz uvidim ci pride MS :/

selina.liana
6. máj 2014

@milacik3 na nirmal teste som mala ducha ktorého som hádam videla len ja a až na den na to opať duch trosku viditelnejší tu je aj foto najlepšie mi ukazal digitálny ten ukazal pekne

bublinka76
8. máj 2014

Tak mne zial prisla vcera vecer ms. Cele doobedie ma pichalo v lavom vajecniku a vecer som zacala slabo krvacat,bola som uprostred 5.tyzdna. Dnes rano uz bol tehotensky test negativny. Ale ked uz sa to malo stat, aspon to odislo takto, neskor uz by to bolo komplikovanejsie. Aj ked sa priznam,ze po 2 predoslych bezproblemovych tehotenstvach ma to dost prekvapilo. Co uz, je to poucenie do buducna, netesit sa prilis predcasne 😢 Ale vdaka podpore mojho skveleho muzicka to zvladam celkom dobre.

jennin
8. máj 2014

@modramamka
Ahoj, aj ja by som poprosila pridat.. Inak mam presne ten isty datum MS a porodu ako ty 🙂

iwulka88
8. máj 2014

Ahojte, tak aj ja sa k o n e č n e pripájam k januárovkám... 🙂 Termín pôrodu na moje narodeniny 3.1.2014 🙂 Ak sa dá, poprosím aj ja o pridanie do skupiny....ďakujem.

11tina10
9. máj 2014

Ahojte...potichúčky sa začíname tešiť...môžem poprosiť pridať aj ja 🙂

ivkafu
9. máj 2014

Dievčence tak to vizera že bude mat januarcoviatko. Aj ja sa prosim pridať do súkromnej, ďakujem. 😀

ellahop
9. máj 2014

ahoj, poprosim pridat do sukromnej.

jennin
9. máj 2014

Ahojte, poprosim pridat do sukromky 🙂

ivkafu
9. máj 2014

Dievčatá a kde mam hľadať tu súkromnú? Sme tam uz pridané ci nie?

endy
10. máj 2014

Ahojte,tak aj ja sa pridávam.Modramamka,aj ja som na tom presne ako Ty. Posledná men. 27.3. 2014, predpokladaný termín 1.1.2015. Sranda,náhoda. Tak budeme si držať všetky palce,nech to dobre dopadne. Pre mňa je toto už druhé tehu. Mám sedemročnú dcérku 🙂

jennin
11. máj 2014

@ivkafu podla mna nie sme :(

endy
11. máj 2014

nevadí,môžeme aj takto komunikovať 🙂

ivkafu
11. máj 2014

@jennin
@endy tiez si myslím, veď keď ju chceš otvoriť tak sa nedá, možno založíme novú a ak nie tak môžme aj tu 🙂

jennin
12. máj 2014

Baby a vy ste to uz oznamovali rodine? Lebo ja by som chcela az ked budem mat tehu knizku.. Pred 4mesiacmi som takto potratila, tak mam aj teraz obavy, ci to bude ok..

leslyelee
12. máj 2014

@jennin My máme tiež v pláne až keď bude tehu knižka alebo po 12.tt, keď sa to samozrejme nedozvedia ešte skôr a priamo tu 😀 Som za súkromnú skupinu, predsa len je "súkromna" 🙂 Keby viem kde sa to robí 😀 😀

leslyelee
12. máj 2014

Býva vám niektorej aj zle už? 😝 😝 😖 😖 😖

jennin
12. máj 2014

@leslyelee tak tak, aj ja chcem sukromku...
Mne teda byva - co som pri prvom tehu nepoznala. Ale pomaha zazvorovy caj ;)

rush
12. máj 2014

Baby napíšte cez zavinac @modramamka aby váš pridala do súkromnej 😉

jennin
12. máj 2014

@rush uz som vyssie a stale nic

leslyelee
12. máj 2014

@modramamka Možem poprosiť pridať do súkromnej skupiny 🙂

88koalka88
12. máj 2014

@modramamka môžem poprosiť aj ja pridať 🙂

rush
12. máj 2014

@jennin mozno nie je stale na nete...tema funguje...tak trochu mozno pockajte...skoda by bolo zakladat novu 😉

11tina10
12. máj 2014

@modramamka môžem aj ja poprosiť o pridanie 🙂

domin85
12. máj 2014

@modramamka mozem sa aj pridat do sukromky?

endy
12. máj 2014

@leslyelee Mne bolo zle teraz štyri dni. Pomáhajú mi minerálky. Nezvraciam našťastie. Chute mám neskutočné. Keby som mohla, ocot vypijem, čo po kyslom pozerám 😀 Pri prvej dcére som nemala na nič špeciálne chuť, ani mi tak nebývalo zle.

selina.liana
13. máj 2014

Ahojte baby počkajte modramamka Vás pridá do súkromnej skupiny

ela90041
13. máj 2014

@modramamka prosim o pridanie do sukromky, termin 12/1/2015

leslyelee
13. máj 2014

@endy No toto mne je zle iba keď som hladná mám taký pocit.. 😀 Pri malej som zvracala od cca 7 tt každý deň čo som sa len postavila už som zvracala asi do 12. Teraz nastastie ešte nezvraciam ale býva mi tažko a občas ma tak naprázdno napne. Hlavne keď zacítim niečo čo mi práve nesadne 😀... Minerálky pomáhajú? A aké, nejaké sýtené? Lebo nezvyknem piť sýtené, ja skôr čaje, alebo nesýtene minerálky alebo vodu... No musím skúsiť niečo... Čo ešte pomáha? Pri malej som neskúšala nič, pri nej som dostala do seba čo i len pohár vody, vyzvracala som raz tolko. 😅 😅 😅 😅

endy
13. máj 2014

@leslyelee No tak som to zariekla.Ráno som zvracala tak veľmi,až som si myslela,že ani do práce nedôjdem. Pomáhajú mi mierne perlivé alebo neperlivé minerálky. Dnes žujem žuvačky,trošku to pomáha. Včera manžel niečo vyprážal večer a z toho mi ráno prišlo zle.
Aj ja poprosím do súkromnej. ďakujem