icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

akatka
5. nov 2012

@alibabaa Mne to tiez nedavalo termin, lebo som sa sekla v roku. Davala som termin porodu 5.7.2012. Ale teraz uz to mam "vysvietene" 😵

akatka
5. nov 2012

@jajka81 ja som sa testla 1x pre seba, aby som sa uistila, ked moje telo mi vravelo, ze som tehu :D Ale ciarka bola taka slabulinka, ze moj muz si musel dat okuliare a cudujem sa, ze nevytiahol este lupu, sby tu ciarku videl zretelne. Tak som si kupila v lekarni dalsi test, ze mu ukazem silnejsiu palicku o par dni neskor a test bol 2ks v baleni... Tak preto som sa ja 3x testla 😉

alzbeta828
5. nov 2012

@jajka81 ja som testovala viac krat preto, lebo prvy test som si robila 3 dni pred ocakavanou ms, tak som chcela vediet, ako sa to vyvija cele, lebo teoria je taka, ze ta druha ciarka, ak je vsetko ok by mala postupne tmavnut 🙂 ale ak ides na krv, tak tam ti dr.uz rovno povie vysku hcg a budes vediet 🙂
ja sa chystam k dr. az ked bude sanca vidiet srdiecko, nejdem predtym na krv, tak aj preto som testovala viac krat 🙂
ale nie je to vobec nutne 🙂

muckag
5. nov 2012

Ahojte,tak ja som vcera testla uz 5x.Nemohla som tomu uverit,potom boli slabucke a mala som dvoj balenie.Vcera vecer som si po toalete na papieri nasla slaby ruzovy vytok,tak sme rychlo leteli do lekarne kupit dalsi test.spravila som si vysiel pozitivny,ale nervy mam v kybli strasne sa bojim c bude dalej, K lekarovi skusim dnes zavolat,tak uvidime na kedy ma objedna,no budeto do vtedy hrozne.Stale na to myslim ci je vsetko OK.
Vitam vsetky nove tehulky 🙂

zuzy62
5. nov 2012

ahojte chcela by som sa k vam opatrne pridat dnes som si robila prvi krat test a este sa mi tomu nechce uverit lebo mam 2 dni pred kramamy a bol takyto :D

cirkularka
5. nov 2012

@zuzy62 gratulujem, na 2 dni pred kramami super silna ciarka 🙂

zuzy62
5. nov 2012

@cirkularka aj mne sa to zda cudne :D skusim aj vecer testovat ci to bude ine :D

cirkularka
5. nov 2012

@zuzy62 mavate v rodine dvojcata? 🙂

zuzy62
5. nov 2012

@cirkularka nie nemame preco?

alzbeta828
5. nov 2012

@muckag ja som to pri prvom tiez mala, tyzden po vynechani MS spinenie slabe, ale preslo to uplne samo asi za tyzden, bola som s tym aj u dr., vraj sa hlbsie uhniezduje, tak to moze byt z toho...neboj, bude to ok 🙂

alzbeta828
5. nov 2012

@zuzy62 tak to je teda poriadne silna druha ciarka 🙂 ja som tiez testovala pred MS, ale takato silna teda nebola 🙂 super, gratulujem 🙂 tiez by som nebola prekvapena, ak to budu dvojicky, ako pise cirkularka 🙂

cirkularka
5. nov 2012

@zuzy62 2 babatka mozu znamenat vyssie hcg, ale ak nemate v rodine, tak mas pravdepodobne len ovulaciu skor 🙂

zuzy62
5. nov 2012

@alzbeta828 no my nemame v rodine ani muz ziadne dvojcata ale clovek nikdy nevie :D ale dufam ze je len jedno lebo neviem ako by som to zvadla hned naraz dve :D

cirkularka
5. nov 2012

@zuzy62
@alzbeta828 ja som inak pri predoslom tehu mala den po vy nechani MS poriadnu kolajnicu, teraz ani takmer tyzden po vynechani zdaleka nebola taka silna ciarka, kazde tehu je skratka ine 😉

zuzy62
5. nov 2012

@cirkularka ved uvidim ale jedno by mi absolutne stacilo :D a este je sranda ze nemam vobec ziadne priznaky okrem toho ze mam trochu vecsie prsia ale to mavam vzdy pred kramami :D

cirkularka
5. nov 2012

@zuzy62 aj u mna podobne, jedine co som voopred zaznamenala, ze som prilis vztahovacna a v kazdej vete, co mi smerovali moji blizki som hladala nieco zle, ked som si urobila test, tak som pochopila preco 🙂

zuzy62
5. nov 2012

@cirkularka no dufam ze mna to necaka :D ja som si len vsimla ze moc nad vsetkych rozmyslam vcera v noci som nespala skoro vorec lebo som nevedela vymysliet meno ak budem mat chlapca som bola s toho normalne zufala som chcela ist v noci po kalendar a citat mena a to som vobec nevedela ci som tehotna dufam ze ma to prejde :D

alzbeta828
5. nov 2012

@zuzy62 inak s chlapcenskym menom mam aj ja problem... ja som vcera ozaj prezerala kalendar 😀 ale to som robila aj na zaciatku prveho tehu a potom ma to preslo 🙂

zuzy62
5. nov 2012

@alzbeta828 no dufam ze aj mna prejde lebo ja uz som sa aj muzika pytala a on ze este mame dost casu ze preco to chcem hned teraz vediet 🙂 ale potajomky dufam ze to bude dievca 🙂

alzbeta828
5. nov 2012

@zuzy62 ja by som chcela aj druheho chalana 🙂 ale prvemu sme dali meno, pre ktore sme sa rozhodli hned na zaciatku, aj ked este pred porodom som mala viacero moznosti 🙂

zuzy62
5. nov 2012

@alzbeta828 a ake ste dali meno ak mozem vediet ? 🙂 a teraz uz mas vymyslene ? 🙂

alzbeta828
5. nov 2012

@zuzy62 prvy sa vola filip 🙂 druhe este nemam pre chlapca, vsetky co by sa mi pacili koncia na S a my mame priezvisko na S, tak sa to tak blbo vyslovuje 🙂 a ty uz mas nejake tipy?

zuzy62
5. nov 2012

@alzbeta828 ja este nie som rozhodnuta ale zatial sa mi paci Tomaš a Andrej ale ja to menim s hodiny na hodinu :D

alzbeta828
5. nov 2012

@zuzy62 aj kamosky maju tomaska a andreja, pekne mena 🙂 sak mame na to este dost casu vyberat 🙂 hlavne, nech je vsetko ok a pekne rastu 🙂

jankapalko
5. nov 2012

včera som som si našla na nohavičkách trocha krvi, nebol to výtok. Mám sa báť? ☹ K dr. som chcela ísť až v piatok. Či mám utekať hneď. Som v 6. týždni.

jajka81
5. nov 2012

@akatka
@alzbeta828 ďakujem za odpoveď. Ja som mala testik celkom vyrazny, ale teda este asi skúsim raz otestovat. Navyše som dnes volala doktorke a vraj na krv chodit nemám, až 22.novembra na vyšetrenie. Takže dovtedy určite nevydržím a otestujem 🙂

alzbeta828
5. nov 2012

@jajka81 no ja to iste, na krv nejdem, az 19.11. na vysetrenie rovno na utz, uz bude aj srdiecko 🙂 ale testovat uz nejdem, uz som spravila 4 testy 🙂 dnes koncim 🙂

akatka
5. nov 2012

@jankapalko ja by som urcite sla, ak si mala test pozitivny a nebol to vytok. Urcite chod k lekarovi

alzbeta828
5. nov 2012

@jankapalko ja by som tiez sla, pre istotu...

cirkularka
5. nov 2012

@jankapalko ak chces mat istotu radsej chod, ale nemyslim si ze by bolo coho sa bat, ked nieco nie je v poriadku, tak je krvi vela a je jasno cervena