Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
@jankapalko
@tamarar
@alzbeta828 ved ja nestresujem len mi je to divne 😉
Kuk toto je môj graf ovu bola 10.10. www.fertilityfriend.com/home/3dc178
Ale ja mavam cyklus medzi 23-27 dni
Ahojte baby, Pridam sa aj ja kvam, včera som bola u dr a potvrdil mi tehu. Podla poslednej menštruacie mi vychadza termín 4.7.2013. U nas to bude asi trošku komplikovanejšie tehu ale verim že babenko bude zdrave, moj manžel mal pred dvoma rokmi rakovinu konečniku, bol ožarovaný a mal chemoterapiu. Podarilo sa mi otehotniet aj po tabletke escapelle. Dr povedal že mam prist 26.11 znovu na kontrolu a že sa dohodneme na prvotrimestralnom skriningu a ked sa mu tam nebude niečo zdať tak pojdem na amnio.
@16kristina02 gratulujem a drzim prsty, nech je vsetko, po tazkom zivotnom obdobi si urcite zasluzite takuto radost 🙂
@cirkularka Ďakujeme 🙂 🙂
@16kristina02 gratulujem všetko bude dobre 🙂 🙂 🙂
@michaelamia1902 Ďakujem baby 🙂
Ahojte, ani ja neviem ako to vydržím do 22.novembra, na vtedy som objednana k lekárke. Cítim sa celkom fajn, ale tiež mám trochu strach či je všetko ok, či nie je mimomaternicove. Až sa trochu bojím tešiť sa....
@michaelamia1902 Ťa picha kvôli cyste? Ja som mala pri prvom tehu 10cm cystu a nebolelo ma nič. Vtedy mi doktorka povedala, že bolieť to zvykne vtedy, ked to praskne. Tak možno ju pri ďalšom sone uz ani nebudeš mať....
@16kristina02 držím palceky nech všetko vyjde ako ma. Môj prvý synček sa narodil 4.7. 🙂
Baby už vam aj vykukaju bruška?
Mna občas pobolieva podbruško, som unavena.
@jajka81 ja ju mám len 3cm ale už druhý týždeň má boli presne tam kde ju našla na sone a to je dobdr keď praskne? Ako sa to prejavuje?
@16kristina02 Ale kdeze 🙂 Ja dufam, ze do Vianoc este nevykukne. Chceme to drzat zatial pre istotu v tajnosti 🤐 a dat to rodicom ako vianocny darcek, okrem ineho teda. To uz by mal byt prvy trimester za nami.
@16kristina02 ja mám stále take brucho ako pred MS trochu nafuknute ale keď mi pár dni nechuti jest tak úplne splasne 😉
@akatka aj moj drahy hovorí že by chcela by sme to dali rodičom ako darček, ale ja neviem či to vydržím, kedže som snimi skoro každý druhý den 🙂
@michaelamia1902 ja mam tiež nafuknute bruško 🙂
@16kristina02 aj ja mam nafuknute, uz mi vadi ked lezim na bruchu, ale ja som zase mala slusny pupok aj predtym 😀
@cirkularka no ja som pri Maximkovi pribrala 25kg čiže som mala tiež brucho ako slon 😀 😀 😀 😀
@16kristina02 ja pri malej 16, zdalo sa mi to vela, ale nemohla som to ovplyvnit - priserne som zadrziavala vodu, nohy ako 2 sudy, nosila som manzelovu obuv 😀 tak dufam, ze teraz to bude lepsie 🙂
@cirkularka Ja som išla do pôrodky s uplne roztahanými teniskami :D tiež som mala totálne spuchnute nohy 😀
@cirkularka ja tak isto
@16kristina02
@michaelamia1902 teraz sa snazim zdravsie stravovat, vecer ovocie alebo jogurt, uvidime ci to bude mat efekt alebo si prd makovy pomozem 😀
Aj uživate nejake vitaminy? kyselinu listovu alebo niečo?
@cirkularka ja som mala pri prvom tehu stále zravu 🙂 ale teraz mám skôr problém niečo zjest je to o dosť iné ako 1x a aj preto mám čítak ze to bude teraz chlapček predtým som si tiež bola istá dievcatkom. Ved uvidime 😉
@16kristina02 calibrum babyplan beriem
@michaelamia1902 presne tak to citim aj ja, ze toto tehu je dost odlisne, vraj to zavisi od toho, z ktoreho vajecnika vajicko vzislo, tak uvidime 🙂
@cirkularka ja neberiem nič, ale rozmýšlam že zbehnem do lekarne kupit kyselinu listovu, alebo mam radšej nejake ine vitaminy kupit 😒
@16kristina02 pokial jedavas dostatok surovej zeleniny a ovocia, tak by mala stacit kyselina listova, aj tu si vies samozrejme nahradit, kapustou, salatom a pod.
Ahojte kočky, zatiaľ tak neisto sa k Vám pridávam a zároveň presúvam z diskusie Slovenky v Reprofite Brno. Ja som po prvom IVF- soft. Vo štvrtok som sa mala testovať a ísť na krv ale včera som to už nevydržala a som sa odtestovala. Mám // a dnes som to zopakovala lebo dnes mám termín kedy mám dostať mrchu a opäť som mala // a dokonca sa mi zdá že troška silnejšiu. Tak dúfam že bude len tmavnúť i keď teraz tiež nie je najbledšia. Len jedna vec ma trápi, dnes ma pobolieva brucho ako na mrchu, tak dúfam že sa nedostaví ☹ Chcem sa spýtať keď viem presne kedy mi boli embrya vkladané (25.10) tak to znamená že termín by som mala mať 25.07.2013 alebo sa to tak isto počíta od prvého dňa poslednej menštruácie? Držím Vám všetkým palčeky, aby nám vydržali // a boli sme krásne maminky 🙂
@panarka gratulujem 🙂
A koľko dni mali embrya keď ti ich vkladali? Všetky tehu kalkulačky sú nastavené tak ze žena má 28 dnovy cyklus a ovulacie 14 Den cyklu . Tak rátajú takto 25.10. minus koľko dni malo embryo mínus 14 dni a to by mal byt tvoj Den poslednej MS. Potom sa ti to bude meniť podľa utz aký si tt a Den
Snáď rátam dobre ak nie opravte ma kocky 🙂
@panarka gratulujem, drzim prsty, super ze to vyslo na prvy krat, si druha co poznam a v Brne sa to hned podarilo 🙂 termin si mozes vypocitat podla tehu kalkulacky, napr. tu http://tehotenstvo.academy.sk/, vzdy sa rata podla poslednej MS, prip. sa potom upravi podla UTZ ako pisala @michaelamia1902 bolesti v podbrusku su normalne, roztahuje sa maternica, budes ich pravdepodobne pocitovat este dlho 🙂
@michaelamia1902 Ďakujem. tvoj výpočet sedí skoro presne. Ja som mala poslednú menštruáciu 09.10. a cyklus mávam 28 dní. Embryka mi vkladali na tretí deň a boli osembunkové, tak dúfam že sa tam budú držať obrazne zubami nechtami 🙂 I ja tebe veľmi držím palčeky. 🙂

@michaelamia1902 preto vravim ze je zbytocne ist skoro, stresujes sa, ze nevidno srdiecko, pokial si si nerobila ovu testy tak z bazalnej teploty by som nic neurcovala, uvidis o 2 tyzdne uz bude na sone krasne bit ako zvon 🙂