icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

panarka
6. nov 2012

@cirkularka kočky a mali ste pocit i takého návalového tepl? Lebo ja som skôr človek ktorému je skoro stále zima ale včera a dnes to bolo hrúza. Chodila som po dobe v krátkom rukáve a bolo mi neuveriteľné teplo, normálne chodím v tričku a mikine.

veverka24
6. nov 2012

Tak ja veru neviem, co je so mnou.. Bradavky neskutocne citlive, a to mavam pred menzesom skor tazke a bolestive prsniky.. A terz nie.. Vcera mi bolo nejako zle, aj preddvcerom, neda sa mi v noci spat.. Mrchu som sice mala dostat v nedelu , zatial nic, ani len bolesti.. A to mavam vzdy bud presne alebo skor..
Test bol negativny, zeby som mala nejaku falosnu graviditu?;)

michaelamia1902
6. nov 2012

KOCKY VŠETKY INFO

Mame už aj súkromnú skupinu pod názvom
Termín júl 2013

Všetky som vás tam pridala tak ak chcete môžeme písať tam a ak som niekoho zabudla nech mi napíše tak isto nové kocky. Je to kvôli tomu ze niektoré chcete písať do sukromky 😉 🙂 🙂 🙂 😉

jajka81
6. nov 2012

@michaelamia1902 môže to veľmi boliet ked tí praskne cysta. Ja som na to bola raz hospitalizovaná ked som mala asi 15 rokov. Ale napríklad ta moja v tehotenstve rástla asi do konca 5.mesiaca a potom sa začala sama vstrebavat postupne - bez akejkoľvek bolesti. Je to asi individuálne.

panarka
6. nov 2012

Kočeny tak prikladám moje testy prvý je zo včera rána a druhý z dnešného rána. Zajtra budem určite tiež testovať a vo štvrtok ako mi nakázal doktor si urobím menej citlivý test. Dúfam že to bude len tmavnúť. 🙂

veverka24
6. nov 2012

Gratulujem🙂

jajka81
6. nov 2012

@michaelamia1902 prosim dáš sem link na tu sukromku? Lebo cez mobil sa mi to trochu ťažko hľadá. Som tarboš 🙂

jajka81
6. nov 2012

@panarka mne bolo počas prvého tehu furt teplo a to som normálne tiež zmrzloš. Skončilo to dnom porodu 🙂 Teraz to zatiaľ este nemám, este stale som zmrzloš 🙂

cirkularka
6. nov 2012

@panarka paradne kolajnice 😵

link na sukromku

michaelamia1902
6. nov 2012

@cirkularka ďakujem ja tiez dobem 😉 do mobilu a tu mi nedáva link

michaelamia1902
6. nov 2012

Tak a je to tu prišla pani ZRAVA manžel mi práve musel objednať pizzu 🙂 😉 😉 🙂 🙂

cirkularka
6. nov 2012

@michaelamia1902 hehe, na mna prisla vcera vecer, nastastie bol po ruke len kelovy privarok 🙂

michaelamia1902
6. nov 2012

@cirkularka aj u nás by bolo čo jest len mám neskutocnu chut na pizzu

akatka
7. nov 2012

@panarka to mas palice ako lusk! 😀 Gratulujem 😵

akatka
7. nov 2012

@michaelamia1902
@cirkularka aj ja mam chute na pizzu a este chleba vo vajicku s kecupom 😀

panarka
7. nov 2012

@jajka81 Ja to veľmi rada vydržím až do pôrodu 🙂 Lebo po 4 rokoch snaženia vydržím už čokoľvek. Podstatné že to nie je žiadne zlé znamenie. Ďakujem za tvoju skúsenosť. 🙂

panarka
7. nov 2012

Ďakujem Vám veľmi pekne za gratulácie 🙂

muckag
7. nov 2012

@panarka Gratulujem a ved na tych tvojich ciarkach nie je ani moc co tmavnut,su krasne 🙂 .Prajem aby vsetko dobre dopadlo.
Tak a u mna dnes rano dosli uz tie nevolnosti,je mi totalne zle.Dufam,ze to coskoro prejde,lebo takto neviem ako budem fungovat pri detoch 😒

janka2307
7. nov 2012

Ahojte mile mamicky, tak aj my sa k vam pridavame 🙂 vcerajsi testik ukazal jasne, termin mi vychadza na 1.7.2013 podla poslednej ms, tak k nasmu 19mes drobcekovi (ktoreho mimichodom stale kojim) pribudne babatko, snazili sme sa od jula a teraz nam to vyslo, jeeeeeej tesime sa

panarka
7. nov 2012

@muckag Ďakujem, vieš ja sa tak obávam, lebo sme sa dlho snažili a ešte stále tomu nemôžem uveriť 😉 A v koľkom týždni si? Neboj ty to zvládneš 🙂

michaelamia1902
7. nov 2012

@janka2307 gratulujem pridávam ta do súkromnej skupiny vid. Link vyzsie

panarka
7. nov 2012

@janka2307 nádherné paličky, veľká gratulácia 🙂

blondy12
7. nov 2012

@cirkularka ahojky kto ma da do vasej sukromky dnesny testik pozitivny 😅

michaelamia1902
7. nov 2012

@blondy12 ahoj gratulujem a pridávať ta

janka2307
7. nov 2012

@michaelamia1902 dakujem za pridanie do sukromky 🙂

janka2307
7. nov 2012

@panarka dakujem, držím ti palčeky nech to vyjde 🙂

muckag
7. nov 2012

@panarka ja som asi v 6tt,ale v pondelok ked som sa objednavala u dokyho,tak sestricka mi vypocitala,ze uz 7tt,a v pondelok mam prist na vysetrenie,tak uvidim,dufam,ze bude vsetko OK.Ja viem,ze sa obavas,my sme toto tehotenstvo ani neplanovali,ale tiez mam strach aby vsetko dobre dopadlo.

16kristina02
7. nov 2012

ahojte baby, robil vam vaš dr hned aj utz? mne nie, povedal že mam 26.11 prist a dohodneme sa na skriningu.

vikinka25
7. nov 2012

Ahojte kocky, pridavam sa ku Vam, dufam, ze sa to neskonci predcasne,ako po poslednej skusenosti... :( ale verim, ze teraz sa to podari!!!

vikinka25
7. nov 2012

mne uz dnes brali krv a robil aj utz, bolo vidiet len ze sa maternica pripravuje a malilinku bodku, co povedal, ze este nemusi byt ono, takze mam prist na utz o 2 tyzdne.