Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
@vikinka25 som ťa pridala do sukromnej
link na sukromku, nech nemusite hladat 😉
Ahojte, pridate aj mna do sukromnej diskusie? Termin by som mala mat tiez v juli.dakujem 🙂
SÚKROMNÁ TÉMA ako sa do nej rýchlo dostať
možno viete možno nie 🙂
Každá téma má pod názvom páči sa mi stačí tam kliknut a automaticky ju zaradí do tvojho zoznamu oblubenych alebo súkromných tém. Na ten sa dostanete tak ze kliknite na fórum hore v liste. Takto si môžete pridať hocijake témy čo sa Vám páčia a dá sa k ním ľahko dostat 🙂 🙂 🙂
NOVÉ TEHULKY
Napíšte mi ip a pridam vas do súkromnej témy takto neviem koho pridať keď sem nekuknem 🙂
Prosím Vás chcem sa spýtať je normalne že mi pomaly v 7tt.nieje vôbec zle?nezvraciam,nemam nijake zvlaštne príznaky okrem toho že mám väčšie prsia a bolia ma....až sa mi to nezdá,že to nejako nevnímam že som tehotna.....vdaka baby
@lubenka96 je normalne nemat aj vobec ziadne priznaky, uzivaj si to, este sa to moze zmenit 🙂
@cirkularka Dakujem,ved hej viem ale až mi to je čudne že vobec nič necítim akoby som nebola tehotna🙂
@michaelamia1902 môžem vstúpiť? Ďakujeeeem
Ahojte všetky júlovky, aj ja som sa dnes dozvedela môj prvý termín pôrodu 05.07..tak dúfam,že to dobojujeme do úspešného konca 🙂))))
@janitta Ahoj,to je fajn 🙂no ja ešte nemám knižku,dostanem ju až 3.12.ak bude všetko v poriadku,a teda modlim sa aby bolo.No a inak unavu cítim dosť,ale ine príznaky vobec nemám🙂ale chcem už mat tehu knižku doma 🙂a dufam,že budeme teda všetky to krasne obdobie zvladať čo najlepšie.
Ahojte tehulky 🙂
rada by som sa ku vám pridala, ja som mala minulý týždeň v utorok na 30 DC // Nerada by som to zakríkla (aj keď by som to najradšej od radosti vykričala do celého sveta 😅 ) lebo je to náš už druhý zázrak. Po šiestich rokoch manželstva, po rokoch vyšetrení kvôli našej neplodnosti, po 4 neúspešných umelých oplodneniach, keď sme sa už na to vykašlali, tak sa nám prirodzene podarila Nelka. Všetci boli z toho v šoku a lekárka mi odvtedy hovorí, že máme byť radi, že ju máme, keď som jej stále omieľala, že by sme chceli druhé. Môj cyklus je úplne nepravidelný, lepšie povedané, bez liekov ani nemôžem existovať a predsa sa nám to podarilo druhý krát 🙂 Len sa modlím, nech je všetko tak ako má byť a všetky to tu spoločne dotiahneme do úspešného konca 🙂
Prikladám ešte vstupenku, môj test z 30 DC
@mimka29 velka gratulacia, aj zazraky sa deju, super 🙂, aj ja mam Nelku, o mesiac starsiu 😉
ahojky, tak asi aj my budeme patrit do druhej polovice jula 🙂
Pravdepodobne sa pridam aj ja, ak sa mozem s vami zviezt 🙂 ..minulu sobotu v den ocavanej sa mi objavila na teste slaba, ale viditelna a na dalsi den znova, sestricka ma objednala na vysetrenie az v stredu 14.nov., tak uvidim, ale podla poslednej menstr.to vychadza na cca 13.jul..:-)
ahojte môžem sa pridať aj ja?termín mám začiatkom júla,ale dr.mi povedal,že som v 7.týždni cca a presný termín mi povie až 29.11. podľa sona🙂ale povedal mi že predbežne začiatkom júla.tešíííme sa. 🙂
Tak dnes som si robila dalsi test, po tyzdni, co prvykrat a 2x mi vyslo slabe, a dnes uz to bolo silno viditelne, tak tu stredu 14.teho nov. uz len pojdem sestricke na prve vysetrenie . Tak potom podam info 🙂
ahojte. Môžem sa pridať? podla netu by som mala mať termín pôrodu 7.7. 2013. 🙂
ahojte!!! ja mam podla netu 10.7.2013 a na prvu kontrolu k doktorke idem 30.11.
@ivka_alex
@5kal
@linea22
@chica_chica kocky gratulujem som vás pridala do súkromnej témy link je vyššie na tejto strane
Thanks B-)
Ahojte, chcela by som sa k vám pridať, vyzerá to u nás zatiaľ na polovicu júla....
@zuzuzaa ahoj gratulujem a pridala som ta

@muckag neboj sa určite bude všetko v poriadku 🙂 Asi každá nastávajúca mamička má strach, asi je to prirodzené. Ja začínam ešte len zajtra 5tt 🙂