Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
Tak ja veru neviem, co je so mnou.. Bradavky neskutocne citlive, a to mavam pred menzesom skor tazke a bolestive prsniky.. A terz nie.. Vcera mi bolo nejako zle, aj preddvcerom, neda sa mi v noci spat.. Mrchu som sice mala dostat v nedelu , zatial nic, ani len bolesti.. A to mavam vzdy bud presne alebo skor..
Test bol negativny, zeby som mala nejaku falosnu graviditu?;)
KOCKY VŠETKY INFO
Mame už aj súkromnú skupinu pod názvom
Termín júl 2013
Všetky som vás tam pridala tak ak chcete môžeme písať tam a ak som niekoho zabudla nech mi napíše tak isto nové kocky. Je to kvôli tomu ze niektoré chcete písať do sukromky 😉 🙂 🙂 🙂 😉
@michaelamia1902 môže to veľmi boliet ked tí praskne cysta. Ja som na to bola raz hospitalizovaná ked som mala asi 15 rokov. Ale napríklad ta moja v tehotenstve rástla asi do konca 5.mesiaca a potom sa začala sama vstrebavat postupne - bez akejkoľvek bolesti. Je to asi individuálne.
Gratulujem🙂
@michaelamia1902 prosim dáš sem link na tu sukromku? Lebo cez mobil sa mi to trochu ťažko hľadá. Som tarboš 🙂
@panarka paradne kolajnice 😵
link na sukromku
@cirkularka ďakujem ja tiez dobem 😉 do mobilu a tu mi nedáva link
Tak a je to tu prišla pani ZRAVA manžel mi práve musel objednať pizzu 🙂 😉 😉 🙂 🙂
@michaelamia1902 hehe, na mna prisla vcera vecer, nastastie bol po ruke len kelovy privarok 🙂
@cirkularka aj u nás by bolo čo jest len mám neskutocnu chut na pizzu
@michaelamia1902
@cirkularka aj ja mam chute na pizzu a este chleba vo vajicku s kecupom 😀
Ďakujem Vám veľmi pekne za gratulácie 🙂
@janka2307 gratulujem pridávam ta do súkromnej skupiny vid. Link vyzsie
@cirkularka ahojky kto ma da do vasej sukromky dnesny testik pozitivny 😅
@blondy12 ahoj gratulujem a pridávať ta
@michaelamia1902 dakujem za pridanie do sukromky 🙂
@panarka ja som asi v 6tt,ale v pondelok ked som sa objednavala u dokyho,tak sestricka mi vypocitala,ze uz 7tt,a v pondelok mam prist na vysetrenie,tak uvidim,dufam,ze bude vsetko OK.Ja viem,ze sa obavas,my sme toto tehotenstvo ani neplanovali,ale tiez mam strach aby vsetko dobre dopadlo.
ahojte baby, robil vam vaš dr hned aj utz? mne nie, povedal že mam 26.11 prist a dohodneme sa na skriningu.
Ahojte kocky, pridavam sa ku Vam, dufam, ze sa to neskonci predcasne,ako po poslednej skusenosti... :( ale verim, ze teraz sa to podari!!!
mne uz dnes brali krv a robil aj utz, bolo vidiet len ze sa maternica pripravuje a malilinku bodku, co povedal, ze este nemusi byt ono, takze mam prist na utz o 2 tyzdne.

@cirkularka kočky a mali ste pocit i takého návalového tepl? Lebo ja som skôr človek ktorému je skoro stále zima ale včera a dnes to bolo hrúza. Chodila som po dobe v krátkom rukáve a bolo mi neuveriteľné teplo, normálne chodím v tričku a mikine.