icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

misha1104
20. nov 2012

ahojte baby tak ja sa tiez k vam pridam ak mozem tiez cakama babo termin 25.7. tak dufam ze srdiecko na kontroloe bude krasne bit......cakame babo po ivf.

paula_1
20. nov 2012

@michaelamia1902 dakujem 🙂

majkafe
20. nov 2012

ahojte, aj ja sa ku vam rada pridam, termin podla poslednej menstruacie mame 1.7 (presne na moje okruhle narodeniny 🙂) V pondelok idem na dalsiu kontrolu 🙂

anajska
20. nov 2012

baby, dnes tehu test zase len taky slabunky, uz zacinam mat strach :( ani sa to odfotit neda:( dnes mam 30 DC, a trosku ma dnes pobolievali akoby vajecniky,neviem, nezvyknu ma boliet.. ale menzes nikde nastastie...zatra robim opat..
inak kedy ste sa objednavali k doktorke??

kotatko1232
20. nov 2012

@anajska ahoj.neboj aj mna boleli vajecniky.ja som si robila testik 15.11 a volala som doktorovy hned v ten den a on mi povedal ze 15.12 mam prist na kontrolu.ze mi spravi sono aby sme videli babenko ako rastie

nika1368
20. nov 2012

Ahoj baby 🙂 pripajam sa do diskusie aj my cakame na jul 2013 posledny termin mame14.7. ako ako zvladate tehulkovanie?

michaelamia1902
20. nov 2012

@nika1368 ahoj gratulujem a pridávam ťa do súkromnej témy.

nika1368
20. nov 2012

@michaelamia1902 dakujem 🙂

e.lle
20. nov 2012

ahojte, tak ja by som vás mala ešte stíhať, vychádzal by termín 31.7 😀

e.lle
20. nov 2012

@sjuuzka ahoj, ty si v 6tt, už si bola u lekára či len test ti vyšiel?

sjuuzka
20. nov 2012

@e.lle ahoj🙂prave dnes som bola u lekara a definitivne mi to potvrdil,aj svoje mini embryo som videla🙂

e.lle
20. nov 2012

@sjuuzka gratulujem 😀 mne vychádza 5tt, tak musím ešte počkať. pri prvom trošku trvalo kým som videla, kvôli nepravidelnej mrche...

katkadankova
20. nov 2012

@torticka76 ahoj už si bola na sone??mne podla kalkulačky vychadza na 18.7 termin pôrodu

torticka76
20. nov 2012

@katkadankova ahoj este som nebola ...k dr.som objednana az 4.12. tak uvidim co povie 🙂

deculko
20. nov 2012

ahojte dievcata,aj ja k vam uz dneska nakukujem🙂 dnes som bola u dokyho a potvrdil mi tehu🙂)) len je este bublinka strasne malinka,vyzera to tak,ze som otehu neskor nez v polke cyklu,takze najblizsie mam prist na kontrolu 11.12. ... 🙂verim,ze budeme mat vsetko ok🙂 ak ano,tak 17.7. bude nas den🙂))

kotatko1232
20. nov 2012

ahojtee aj ja som ten mesiac ako vyyy....ocom pokecame lebo sa mi nechce ist spinkat este.

katkadankova
20. nov 2012

@torticka76 ja som bola na preventivnu a videl len bodku....a povedal ze tak na 95 % som tehotna povedal, mi aby som prisla o mesiac...ale ja nevydrzim.....mam strasne bolesti zubov mala som zapal čelusti a bojim sa o male....je to moje druhe babo🙂 chcem ist vo stvrtok to uz budem v 6 tyzdni takze by uz mal vidiet pri mojej prvej dcerke uz videl v piatom tyzdni🙂 a vylučil mimomaternicove........ som priblizne v 5 tyzdni a 5 den a brucho mam ako ked som bola pre dcerke v piatom mesiaci...nechapem preco🙂

katkadankova
20. nov 2012

@deculko ahoj moja počuj v ktorom tyzdni si? kedy si mala posledny menzes? ja chcem ist vo stvrtok a neivem ci mi bude uz vidiet podla kalkulačky mi vychádza termin 18,7

katkadankova
20. nov 2012

@sjuuzka kedy mas termin?

kotatko1232
20. nov 2012

@katkadankova no aj ja mam dost nafuknute brusko ako keby ze som asi v 6 mesiaci

torticka76
20. nov 2012

@katkadankova tiez som chcela ist skor,ale mi vravel,ze je to zbytocne i tak by mozno este nic nevidel,tak preto az toho stvrteho 🙂 a to brusko mam i ja take nafuknute 🙂 asi to tak ma byt ...ja cakam prve,takze neviem posudit,ale baby tu pisu,ze je to ok 🙂

sjuuzka
21. nov 2012

@e.lle to zbehne velmi rychlo a uvidis tu malu fazulku🙂

sjuuzka
21. nov 2012
nika1368
21. nov 2012

@e.lle gratulujem ti 🙂ja som bola tiez v 5tt ked som bola u lekara a miminko som uz videla aj ked to bola len cierna bodka🙂

michaelamia1902
21. nov 2012

@misha1104
@majkafe
@anajska
@e.lle
@katkadankova
Kocky gratulujem a pridávam vás do súkromnej témy.

michaelamia1902
21. nov 2012

@deculko pridala som Aj teba 😉 😉

petra_12
21. nov 2012

ahojte baby, tak ja už mám knižku, termín zatiaľ na 5. júla 2013, chcem sa len spýtať ako je to u vás s nevoľnosťami, čo vám pomáha, mne trocha coculine homeopatiká, ale inak nič, je mi zle skoro zo všetkých vôní, káva ani nehovorím...

ingrid16
21. nov 2012

Ahojte, tak s apridam aj ja. termin podla poslednej MS mam 17.7. u doktora som este nebola. je to moje druhe tehotenstvo. a je uz teraz uplne ine. je mi strasne zle , neviem, co robit. stale mam ako keby hrcu v hrdle. je mi dobre, len ked sa najem. a to asi polhodinu po jedle. ale ved nemozem stale jest. brucho mam ako v 6 mesiaci. pri prvom mi bolo zle len trochu a to az od 9 tt do 12 tt. a brucho mi zacalo rast az niekedy a hlavne pomaly v 4 mesiaci.a teraz? ved ja uz asi neutajim, ze som tehotna!!!!! a to som chcela vsetkym povedat az na Vianoce. ☹

engellka
21. nov 2012

Ahojte, pripájam sa k vám, zatiaľ to však držím ako prísne tajné, lebo by som to chcela všetkým prezradiť a hlavne manželovi na Vianoce, keďže termín pôrodu vychádza takmer na jeho 35.narodeniny, takže to bude darček dva v jednom. U lekára som síce ešte nebola, lebo má dovolenku do 30.11, takže sa už neviem dočkať, keď uvidím naše babenko aj na sono

michaelamia1902
21. nov 2012

@ingrid16
@engellka gratulujem k // a pridávam vás do súkromnej temy