Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
Ahojte 🙂 máte už niektorá tehu knižku ? alebo kedy ju dostanem vlastne ? som hrozne nedočkavá 😀
ja som ju dostala v 7. týždni
hm ja ešte nie ☹ ja tam pôjdem až o mesiac...tak to mi ju už teda potom dá hej ? 😀
Ahojte! 🙂 ja som asi v 6 tyzdni a doktor mi povedal ze knizku dostanem o tyzden ani neviem co to je a naco 😀 a prosim vas co to je DPO? 🙂
@lenkastar dní po oplodnení 😉
ahojte čakateľky 🙂 aj ja sa pridááááávam 😀 včera mi vyšli // 😉
ja by som mala dostat knizku buduci tyzden v stvrtok aspon dufam ze ju dostanem lebo uz to bude 8 tt 😒 😉
a inac ako sa citite? mne sa zo vsetkeho hnusi stale mi je na zvracanie a nic neviem zjest :(
@renka0110
@lenkastar
@mahulenka87
Kocky gratulujem k tehu a pridávam vás do súkromnej témy link je na strane 14 alebo 15 😎
baby a krvácate niektorá?
ahojte kocky, dufam sa mozem tiez pridat, ja to uz mam potvrdene aj u doktora, kedze som pred dvoma tyzdnami zacala spinit, tak som rovno utekala a teda potvrdil mi ze sme tehotni tak sa tesiiime veelmi, len akurat musim doma lezat, a pravdepodobne budem cele tehotenstvo pre istotu kedze pre rokom som potratila :( tak verim ze tento krat to vyjde, knizku zatial este nemam ale podla tehotenskej kalkualcky na nete termin by som mala mat 8.7.2013.
knizku mi da hadam v decembri 🙂 18.12. idem do prvej poradne taak uvidime..zatial som v 7tt
a blahozelaam vsetkym a drzim palce 🙂
@michaelamia1902 ahoj som tu nova a neviem ako to tu funguje aky vyznam ma ta sukromna tema? nerozumiem tomu ☹
@ivusiatko
@lenkastar
Kocky gratulujem k // pridávam vás do súkromnej témy.
LENKA v súkromnej sú len kocky julovky čo sú tam pridané len oni ju môžu citát a prispievať do nej. Je nás tam už 100 a dievčatam to viac vyhovuje písať tam lebo to nemôže každý citát. Link na ňu nájdete na strane 14 alebo 15 😉
aj ja som v ôsmom tyzdni tt môžem sa pridať?? dakujem
Ahojte, mozem sa k vám pridať? Ja čakam 2.bábätko, doktorka mi ešte presný termín nedala :(
@viktoria2010
@macinka13
Pridávam vas
ahojte, aj ja by som sa k Vam rada pridala, termin mam 13.7. dakujem 🙂
ahojte🙂 dnes si vas precitam co je noveho,aj to ,ze kde je vlastne ta sukromna tema🙂)) konecne mam dnes volno... huraaa........tesim sa ako malaa🙂)))
@michaelamia1902 kam mame ist do tej sukromnej temy? 🙂) mozno sa to tu docitam,ked bude maly cez obed spat... ale mozes mi dat aj skratku🙂) 😀
@deculko link na súkromnú tému je v tejto téme na strane 17 tak tam klikni. Nedá sa mi sem pridať lebo píšem cez iphone
Ahojte, aj ja sa k vám pridávam, už oficiálne 🙂 Som po KET, tehu mi bolo potvrdené z krvi ešte pred dvomi týždňami, čakala som ešte na utz, dnes už bolo pekne všetko vidno, srdiečko bije ako splašené 🙂). Takže dnes som 7+0, naše slniečko má 8 mm a termín nám podľa transferu vychádza 12. 7. 2013 🙂 po toľkých pokusoch je to konečne tu, tak sa veľmi teším a aj ostatným vám prajem veľa šťastia pri tehuľkovaní a aby sme boli všetky zdravé aj s miminkami 🙂
ahojte baby tak sa pridavam k Vam podla kalendara to este stiham termin 29.7.2013 🙂
ahojte tehulky,ja som si vcer atiez objavila na teste dve ciarky,viem presne kedy sme druhe mimco splodili no neviem kam sa zaradit,ci medzi julovky alebo augustovky... zajtra su to presne 3 tyzdne... poradite mi kde najdem nejaku tu kalkulacku na vypocet?dakujeeeeeem
Ahojte julovky,rada by som sa k vam aj ja pridala.Cakame druhe babatko,podla kalkulacky by to mali byt 8.7.

takto to vyzeralo dnes rano - lepsie ako vcera 🙂