icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

michaelamia1902
27. nov 2012

@alenka76 gratulujem k // pridala som ťa.

pancuska
27. nov 2012

ahojte!!! som velmi rada ze je tato temicka ,naozaj ma to potesilo!! Mohla by som sa tiez pridat k vam? 😉

alenka76
27. nov 2012

Michaelamia1902 Ďakujem

babucinka
27. nov 2012

Ahoj,mna si uz pridavala ale spomenula som si,ze mam zalozeny este nick co som mala s malym. To prve vymaz. Dik

lenkastar
28. nov 2012

@katuska_za ahoj všimla som si že máme skoro rovnaký termín a aj spoločnú nemocnicu tak sa tam veru asi stretneme 🙂

babucinka
28. nov 2012

Halooo, este nie som pridana🙂

michaelamia1902
28. nov 2012

@babucinka pridavam ta len neviem co mam vymazat

mayocka
29. nov 2012

čaute baby,asi sa pridám k vám ak môžem,zatial nic nie je potvrdené Dr. ale uz je to viac menej iste 😉 ale mam rovnaky test ako anajska....mozne je ze prejdem este aj do augusta 😝

mayocka
29. nov 2012

chcem sa s vami poradit o vyssej PN a MD... ak máte niektora skusenosti s tym aby bola vyssia tak mi skuste napisat,rada by som trosku vycicala štát ked je to mozne,lebo pri prvom som sa to dozvedela az v 8.mesiaci co som chodila denno denne do prace a rano zvracanie a tak...a to som mohla byt domka v klídku...viem ze to nejak zmenili a zrusili DNP ale snad sa to stale nejak da nie?

lulu939075
29. nov 2012

Ahojte baby tak ja sa k vám pridávam, možno budem júlovčatka 😀

sendynka01
29. nov 2012

@mayocka no pokial uz si tehotna tak sa ti neoplati platit si DNP :(

lulu939075
29. nov 2012

pridávam ešte moje obrázky

lulu939075
29. nov 2012

v poradí sono 22.11, mamatest 23.11, clearblue 29.11

zuzulik51
30. nov 2012

ahojte, pridavam sa k vam. 🙂 mne sono ešte nerobili, idem az 3.1.2013 :(

lulu939075
30. nov 2012

@zuzulik51 uf to prečo až tak neskoro? Ja som bola už raz a najbližšie idem už 18teho ale ani toho sa ne viem dočkať.

gabrielapatrik
30. nov 2012

Ahojte, môžem sa k Vám pridať??? Od dnes som oficiálne tehotná, potvrdilo sono a už mám aj tehotenskú knižku 🙂... Všetkým tehuľkám gratulujem...

lubenka96
30. nov 2012

@gabrielapatrik srdecne gratulujem🙂vitaj medzi nami 🙂no vidis a ja tehu knizku este nemam 🙂no v ppndelok by som mala dostat aj tu konecne,caka ma aj prvy utz 🙂vsetkym tehulkam prajem nech sa vsetko dobre vyvija a dopadne 🙂

gabrielapatrik
30. nov 2012

@lubenka96 Ďakujem moc, no na utz nebolo ešte poriadne bábätko vidieť, ale lekárka vravela, že sa všetko pekne vyvíja... Mám bolesti v podbrušku druhý týždeň, tak sa teším a zároveň veľmi bojím... Ty si v koľkom týždni???

lubenka96
30. nov 2012

@gabrielapatrik to je jasne este to je malilinkate,neviem v ktorom si tt.ja v 10tom,a u lekara som bola v 6tt.vtedy mi este nevhcel dat knizku a urobil sono,vsetko ma caka az v pondelok,tiez sa bojim aby bolo vsetko v poriadku tak ti nebudem hovorit neboj sa,ale musime mysliet optimisticky a verit ze vsetko bude v poriadku🙂

gabrielapatrik
30. nov 2012

@lubenka96 Snažím sa, len to moje bolavé bruško mi stále navodzuje negatívne myšlienky. Som v 6tt, tiež som bola prekvapená, že mi ju hneď dala, ale som rada...

hanka_april
30. nov 2012

baby mohli by ste si doplnit do pasov terminy, nech si tiez viem porovnat ci mam tie iste priznaky 😀

vranicatko
30. nov 2012

gabrielapatrik Ja som tiez mavala caste a neprijrmne bolesti v podbrusku,kazdu chvilu som si potrebovala lahnut,pri prvom tehu si to nepamatam.Teraz som v 9tt a uz je to ovela lepsie.Maternica sa Ti teraz roztahuje,tak to je mozno tym.Treba vela oddychovat a mysliet pozitivne🙂

lubenka96
30. nov 2012

@gabrielapatrik neboj to prejde,vies aj toto je to kazda mame ine priznaky mne napriklad vobec nieje zle,byva mi dobre len som zasa viac unavena.Vsetko je urcite v poriadku,tiez sa kazdeho pichnutia bojim

lubenka96
30. nov 2012

@hanka_april no .vela bab ktore maju terminy v pase a napisu do hociakej temy prispevky tak nie v kazdom prispevku sa zobrazi ktora je v kt.tt a kedy ma termin,aj ja mam zapisany v pase termin a tu v mojich posl.prispevkoch sa to nezobrazi,to tu vedia viacere ze to tak je

zuzulik51
3. dec 2012

@lulu939075 neviem preco tak neskoro, ved by som rada vedela, ci je vsetko v poriadku a teraz vlastne vobec neviem, či je všetko tam kde ma byť a ešte k tomu ma stále dosť pobolieva podbruško a občas aj pichne. rozmýšľam, že ked budem zajtra volat za vysledky krvi, tak sa spytam, ci by ma nezobrali skor kvoli tej bolesti alebo co.

jansu29
3. dec 2012

zdravim vsetky tehu, alebo tie, ktore su este len v milom ocakavani 🙂 My sme teraz zacali 3 mesiac a s nozkami hore travime nase zaciatky na rizikovom 😒

zuzulik51
3. dec 2012

ozaj čo všetko robia z toho prveho krvneho testu? iba HCG alebo zistuju aj ine veci? neviete?

jansu29
3. dec 2012

zuzulik51 no predpokladam, ze ak ti nerobili sono na potvrdenie tehotenstva tak ti na to vezmu krv, kde ho samozrejme potvrdia podla vysky HCG...

hannah47
4. dec 2012

Ahojte tehulky.....tak sa pridávam aj ja k Vám...Momentálne som v 7 - 8 týždni a termín máme 25. júla 🙂 Ak všetko pôjde ako má

denask1234
4. dec 2012

@michaelamia1902 ahoj,ja mam termin tiez 3.7