Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
mile mamicky, rada posuniem oblecenie po nasom drobcovi, pekne veci za lacno. IP, ak mate zaujem (uz aj vacsie cisla)
@petolub Tak to drzim palceky🙂Ja som pri prvom,ked mi zacali kontrakcie,hrala hrdinku,ze je to celkom v pohode,ze to si nedam nic pichnut,mala som pri porode len asistovanu porodnu sestru a ta sa snazila ,aby sme epi nedavali.Davala mi akupunkturu,kupele olejove,masaze ale nakoniec som si ju vypytala🙂
Pridavam sa 🙂 termin oficialny 28.7 podľa 3D 23.7. v Galante. A uz tyzden si poctivo picham fraxik...xcela som epi ale vraj tu sa nemoze + sa mi pridruzila tachykardia a vraj kráásny 2.trimester.
Pekne sviatky vam vsetkym prajem 🙂
ahojte žienky 🙂 tak sa tiež k vám pridávam,mi máme termín 17.7 a v brušku nám rastie naša vytúžená Saška,teda ak nás pán doktor neprekvapí a nepovie nám že to je nakoniec chlapček.už sa nevieme dočkať,teším sa tejto stránke,môžme sa navzájom podržať 🙂 teda aspoň mi,prvorodičky ktoré ako ja ešte nevedia do čoho idú 🙂 všetky tehu aj netehu pozdravujeeem a netehu držkám palce nech sa zadarí 🙂
@karinkaeich ahoj ja čakám babo v júli bude to chlapček pokial by si mala vecicky pre chlapca môžme sa dohodnúť do 3mesiacov ich asi mam dosť ale potom na zimu a jeseň budem musieť zaobstarať diky
@tinka177 ahoj aj ja mam termin 17.7. podla PM, ale podla sona 13.7.tiez sa neviem dockat.my cakame chlapceka.tak som zvedava co to bude za šinter.
ahojte kocky, prepacte ye sa miesam do vasej diskusie, len chcem dat do pozornosti, ye vypredavam vecicky po malom (rozne velkosti a vsetko mozne), tak mozno by ste niektora mala zaujem. rada sa dohodnem aj na cene alebo mensom balicku. pekny den
ahojte tehulky - tak sa pridavam k julovkam - termin mame 19.7. Na sone nam povedal doktor ze by to mala byt baba tak som sama zvedava 🙂 Som prvorodicka takze ocakavania, obavy a samozrejme radost - ved to vsetky poznate 🙂 je tu nejaka tehulka zo Ziliny? 🙂 Drzim vam vsetkym palce 🙂 Tina
@matama2013 ahoj tina, ja som povodom z martina, ale vyse pol roka byvam vo varine pri ziline, v ziline pracujem. Som v 27tt, termin mam 14.7. a cakame dievcatko (prve mam 9 rocneho chlapca). Chystas sa rodit v ziline alebo v martine?
Ahojte, ak sa tu najde menej narocna maminka, tak symbolicky posuniem vecicky, IP
mno tak dnes sme boli na 3D sone,maličký sa pekne ukázal 🙂 som šťastná ,že je všetko ok,máme vyše 720g 😀 a zlatého dokiho,ktorý mi bude asi aj pri porode 🙂 pozdravujem všetky :D
ahojte, ponukam na predaj detke oblecko - hlavne body, dupacky, overaliky, mikinky, suprevky atd. mali by ste zaujem? za velkoobchodne ceny. sortiment sa vsak neda pozriet dopredu. ceny cca 3-4e kus. blizsie info dam rada v ip
ahojte vsetky chcem sa vas nieco opytat som v 27tt,tehotenstva ale dost ma boli brucho je to normalne???ma niekto tiez take problemy ???je to moje druhe tehu...prve bolo bezproblemove🙂...dost sa bojim aby sa malinkej nic nestalo:(
ked sa stresujem alebo dlhsie pochodim...tak ma boli...spodok bruska neviem ani opisat tu bolest :(ako na menzes to bolest neni,,.,taka pychlava skor...ja mam nedostatok zeleza moze to byt s toho??alebo aj ze mam zle polozenu placentu....
@nikamo17 Ahojte! Aj ja som júlovka! Aj mna tak boli brusko, ale len ked dlho chodím alebo rýchlo. Potom sa zastavím alebo pomalšie chodím a prejde mi to. Inač nemám žiadne bolesti bruška, preto tomu nepridávam veľku váhu. Mimochodom, dnes nad ranom som prvý krat dostala silný krč v lýtku,(to bola bolesť 😢 ), vraj je to normalne. Mávate to niektorá?
aj ja som julovka a take krce mam v lytkach tiez doktorka povedala ze si mam kupit magne b6 ale ze by to nejako pomahalo sa neda povedat
@nikamo17 ano aj ja mam taku pichlavu bolest neviem preco potom to po chvili prejde je to dost neprijemne 😉
@matama2013 ja mam termin 18.7 a zatial nevieme co to bude nechce sa nam ukazat drzim palce pa 😅
ja beriem aj horcik....polezim a prejde ta bolest...aj zeleza ma malo..hmm mala si vsetko berie🙂len dufam ze je minka ok..ja to prezijem hlavna je ona🙂🙂🙂a krce v lytkach ??to poznam...v noci hlavne:(to je bolest mate pravdu
ahojte a prepacte ak vas nahodou otravujem, mam junoveho chlapceka 2011, chcem predat jeho vecicky za dobru cenu nechce sa mi to vsetko fotit do bazaru , nakolko je toho vela a niektore veci vobec nenosil, najlepsie by bolo osobne sa prist pozriet, ozvite sa mi do IP, som z Ruzinova (kedze prve mesiace babo iba lezi a moj Adamko rastol ako z vody vecicky su ako nove)
este som zabudla napisat, ze vacsina veci je neutralna takze je to vhodne aj pre dievcatko aj pre chlapceka 😉
denka1 v poradni som to lekarovi spomenula...dal mi na to ten horcik aj zelezo....ale mam tie bolesti coraz castejsie...staci ze viac pochodim a uz ma vsetko boli:(och najradsej by som mala uz po...a lezala doma s malinkou🙂

@petolub No ,ja som mala epi pri vsetkych detoch a dakujem,neviem komu,ze vynasiel taky zazrak,pretoze mi velmi pomohol.Nemyslim si ,ze je ta bolest,ako pri mens.krci.Je to omnoho vacsia bolest,hlavne,ked sa porod stupnuje.Bez epi,ani rodit nepojdem🙂)Deti boli v poriadku a aj ja som bola ok.Vobec sa mi v noci nebudili,ja som mohla v pohode chodit.Neviem ...ja len mozem doporucit.Tiez som nechcela epi pri prvom dietati,ale nakoniec som si ju dala pichnut...Ale na druhej strane obdivujem maminy,ktore si ju nedaju...