icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

denka1
18. mar 2013

Tak ja mam vsetko v poriadku,ale strasne ma bolia bedrove klby a kosti na zadku.Hrozne.Vobec sa netesim do postele vecer,lebo,ked si lahnem,tak ma zacne vsetko boliet.Najhorsie je vstat z postele,ked idem v noci na zachod...A nic sa na to neda dat,len vydrzat.Takze oddychujem po stojacky...Sadnem a hned ma zacne boiet spodok chrbta a klby.Uz len 122 dni🙂)Hlavne,ze si tam malinka kopka a oddychuje.Uz to njak vydrzim...Stoji to za to...🙂

zuzulik51
19. mar 2013

@denka1 ja mam asi to iste, bolia ma klby a kosti na zadku, velakrat sa neviem ani postavit 🙂. v noci sa neviem vyspat, lebo ked si lahnem nejako zle, co sa dietatku nepaci, tak sa momente zacne hybat a kopkat 🙂 no ja mam len 129 dni 😀

zuzulik51
19. mar 2013

@bleble ta postielka je pripevnena k posteli aby sa neodsuvala?

ajkag
19. mar 2013

@dajdarax kup si nealko 🙂

bleble
19. mar 2013

@zuzulik51 ano, postielka sa upevni o postel, ale da sa pouzivat aj samostatne po dokupeni zabrany

valerko2004
19. mar 2013

@denka1 aj ja cakam babo 18. 7. ale co to bude nevieme 🙂 prajem vam vsetko dobre 😉

valerko2004
19. mar 2013

@daninka23 ahoj aj ja cakam babo 18.7. prajem vam vsetko dobre 🙂

valerko2004
19. mar 2013

@petronela919 ah 🙂 🙂 oj aj ja mam termin 18.7. 😉 super drzim palce vsetko dobre prajem 🙂

karinkaeich
19. mar 2013

kocky, ak zhanate vybavicku pre mimi, tak ja posuvam nasu. nieco som uz aj pofotila, kuk ku mna, pripadne rada urobim balicek veci za dobru cenu. ak nieco potrebujete, kludne mi napiste

nellka10
19. mar 2013

ahojte aj ja sa k vam pripajam termim pororodu mam 30.7.2013 a bude to moje prve babetko na ktore sa velmi tesim

petolub
20. mar 2013

@denka1 ja mam to iste.. po chvilke chodze mam pichanie az v zadku a vystreluje mi to do kolien.. a ked si potom chcem odpocinut po leziacky boli to este viac.. niekedy je jedina poloha kedy ma to neboli sed.. nemas nejaky tip co by tomu ulavilo? mne priatel obcas kriza natrie konskou mastou ale to je len chvilkova ulava..

etinka2
20. mar 2013

@dajdarax
ja som tiez mala nehoraznu chut minule na radler =D bola som v tescu a hned nazaciatku som ho videla krasne vystaveny, veeeelka kopa, no na nervy =D

denka1
20. mar 2013

@petolub Ahoj.Akurat som sem chcela napisat a opytat sa,ci nema niekto dobru radu aspon ,ako sa vyspat.Je to coraz horsie.Sediet sa mi neda a spanok a nocne vstavania su hrozne.V piatok sa budem pytat mojej Dr,ci mi nieco neporadi.Mozno ,ze je malinka len zle ulozena a ze to chce cas...

petolub
20. mar 2013

@denka1 no prave si nemyslim ze je nejak zle ulozena.. ja mam tieto problemy uz od 2 mesiaca ked som este ani brucho nemala a stale sa to zhorsuje.. ak by si mala nejaky tip tak daj vediet.. ja niekedy nemozem poriadne pri chodzi ani zdvihnut nohu.. nemam ziadne ine problemy okrem tych krizov.. z postele vnoci vstavam tak ze zobudim aj priatela a nekedy mi pomaha dvihat sa.. jak stara zenska :D

denka1
20. mar 2013

@petolub A tebe co povedala Dr?

petolub
20. mar 2013

@denka1 no nic moc.. povedal ze je to sprievodny jav.. ja ted chodim na gravid jogu a dufam ze mi to nejak pomoze ale zatial nic moc.. proste pri urcitych cinnostiach sa ta bolest zase prejavi :( je to hrozna bezmocnost ted..

denka1
20. mar 2013

@petolub napisem v piatok,co mne povedala moja dr...ja uz ležím a pomaly neznasam nocny spanok...tak dobru nocku a malo bolesti prajem🙂ale malinká si tancuje,to je podstatne🙂

petolub
20. mar 2013

@denka1 anooo aj moja hlavne vecer alebo ked som v klude robi salta :D nech si to uzije dokial tam ma miesto ;) dobru noc aj tebe a urcite daj vediet ako si dopadla ;)

mayocka
22. mar 2013

čaute baby,aj ja chcem tu postielku babybay ale straaasne malo ludi ju predava ako uz pouzitu,nechapem tomu... asi to este tak neletelo pred casom tak to asi nikto nema ☹ no je mi luto dat vyse 200eur za komplet postielku s prislusenstvom 😢

mayocka
22. mar 2013

@petolub aj moje presne vecer kope najviac a ked som v klude,no tlaci mi dost na krcok tak mam problemy s chodenim tak asi je tiez nejak to male napnute a nozky ma akurat na mojom mechuri tak super,zatlieskame si 😝

denka1
22. mar 2013

@mayocka Tak, ja som bola vcera u Dr a povedala mi,ze je to skor pre ortopeda,ale ,ze mi nemoze napisat nic ...takze nebudem nikam chodit a vydrzim...Pokial to nebude take,ze sa mi nieco nezacvikne,tak budem,ako do teraz...

mayocka
22. mar 2013

@denka1 na ortopediu ani nechod,moje prve mi tlacilo na bedrove klby,ani na rengen,ani nic ..."to musite len porodit a prejde to " no to viem aj bez vas... Takze sa nemocnici vyhybam bo ledva tam zajdes,ledva lahnes,vstanes a robia s tebou ako s bábkou a ajtak ti nic nemozu zistit teraz

denka1
23. mar 2013

@mayocka No ved presne...VYdrzim,stiahne sa to a bude po bolesti.Aj kosti nebudu take makke,ako v tehotnosti,takze vydrzime,my zeny sme silne🙂Ja si idem akurat oddychnut ,aj ked ma to bude boliet este viac,ale idem cely den stojim...

petolub
24. mar 2013

@denka1 asi bude najlepsie to nejak pretrpet.. castejsie oddychovat a tak.. ja som dokonca vo stvrtok skoncila na pohotovosti lebo ma zacalo pichat od prs hore v celej hrudi a dost silno v takych narazoch to chodilo, tak sme radsej sli na pohotovost lebo som nevedela co s tym.. tam mi spravili vsetky mozne testy, krv, EKG a tak a nic nezistili.. tak mi povedali ze to moze byt vsetko od krizov a doporucili mi tehotensku gymnastiku..
@mayocka ale tak hlavne ze male su ok.. my to uz nejak prezijeme no nie? 🙂

diablikovci
24. mar 2013

Ahojte babenky 🙂 Ako sa mate? Ja som tiez julovka termin mam 23.7.13 Chcem sa pytat chodi niekto na predporodnu pripravu do Sace? Prajem pekny dnik aj babatkam..

karinkaeich
24. mar 2013

Kocky rada vam posuniem veci po mojom drobcovi. Vela ako nove a za symbolicku cenu. IP ak by bol zaujem

diablikovci
24. mar 2013

@karinkaeich ahooj a ake mas vecicky? take na leto? alebo mas dajaky album?

mayocka
25. mar 2013

@petolub však to ze su oni ok,inak by sme isli do nemocky co by neprospelo asi nikomu 😖 takze kym je vsetko ako ma byt tak je to ok 😉 moja dieta v brusku v noci nespi... uf! dufam ze sa to po porode vymení bo mam mindraky z toho ze ake je v brusku take bude aj v reali...

petolub
25. mar 2013

Holky ted rozmyslam o epiduralke.. Davate si? Ja si ju dat nechcem ma to kopu negativ aj pre matku aj pre dieta.. lenze sa bojim dost ze nezvladnem bolesti a nebudem mat dost sil na vytlacenie.. ako ste na tom vy?

mayocka
25. mar 2013

@petolub nie je nad prirodzeny porod! s epiduralkou nevies ani kedy mas tlacit,ked mas kontrakciu (je to ako menstruacny krc) tak ho mas tendenciu vytlacit a tym tlacis aj babatko,si v pololahu a tym tlacenim vlastne tlacis aj tu bolest von cize ked zacnes citit bolest zacnes tlacit a ani ju necitis,je to chvilka,kvoli tej chvilke podla mna nema vyznam davat si "riziko" na krky... to je moj nazor,kym nemusim inak ako prirodzene ee 😉