icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

gogusa
3. máj 2013

@nextik no tak to je pekne aj chlapcek aj dievcatko "D

evula_devula
6. máj 2013

ahojte dievcata, zaujimalo by ma, kedy si idete zbalit tasku do porodnice 🙂 nerada by som to uponahlala, pretoze babiky v brusku este musia ostat, ale nechat to iba na manzelovi ... juuuj to by som asi bola moc prekvapena co mi prinesie.my cakame dvojicky takze nam ta nemocnica hrozi asi skor ... ale aj tak si hovorim, ze ked sa zbalim tak si to privolam (tak isto ako s kocikom a postielkou) tak to stale odkladam. ibaze termin sa nam blizi ... tak neviem 🙂
co by ste urobili na mojom mieste?

ajkag
6. máj 2013

@evula_devula ahoj, ja mam tiez termin v juli, teraz som v 31. tyzdni a tasku si chcem zbalit asi tak mesiac pred terminom, pre istotu 🙂

katy09
7. máj 2013

čitala som na nete že tašku by sme mali mat nachystanu v 34tt... 😀

michaelamia1902
7. máj 2013

ja sa asi pobalim tento vikend

evula_devula
7. máj 2013

@ajkag @katy09 @michaelamia1902 - dakujem za odpoved, no ja vlastne este moc nemam co balit lebo nemam nakupene ale chcela som vediet ako mam s tym nakupom rychlo stresovat 🙂
neviem este odhadnut kolko narastieme. doktorka hovori, ze vazne zacnem priberat az teraz (doteraz som +22kg) tak absolutne netusim aku velkost kosele a podprsenky mam nakupit - aj tie jednorazove nohavicky budu velkostne problem. ibaze ked si to nekupim ja, tak tie velkosti od manzela budu 🙄 ... tak vydrzim do toho 34 - dufam 🙂

dulkagabulka
7. máj 2013

júlovečky, želám vám také pôrody,aké si samé vysnívate
napríklad aj takéto

http://www.zenskekruhy.sk/tehulky/porodne-pribe...

tuti_sk
Odpoveď bola odstránená
gogusa
10. máj 2013

Ahojte dnes som bola na sone a doktor mi povedal ze mam menej plodovej vody ako by som mala mat dal ma na kontrolu o 2 tyzdne nemaly ste to aj Vy alebo co to znamena lebo som aj na nete o tom citala ale lepsie je asi vas nazor 😀

marcelta
15. máj 2013

@valerko2004 Ahoj, aj ja mam 18.7. termín.. Budeme mať dievčatko..

valerko2004
15. máj 2013

@marcelta VY SA MATE ZE VIETE CO BUDETE MAT MI NEVIEME NECHCE SA UKAZAT 😢 VSETKO 🙂 dobre prajem 😉

ajkag
15. máj 2013

ahojte, dnes som bola v poradni, vsetko je v poriadku, podla sona aj podla PM som v 32. tyzdni, mala vazi skoro 1900 g 🙂

gucciok85
15. máj 2013

ahojte ja mam termin 29.7. 🙂 ,a cakame chlapceka

fopka
16. máj 2013

ahojte, nas velky den by mal byt 5. júla. Ako tak citam, vidim, ze niekore uz mate prvé vazenia babatka za sebou... moj lekar to zatial neriesil... ale idem na poradnu o 3 tyzdne, to uz budem v 36.tydzni. Tam by sa uz vahou aj mali zaoberat, ze? Chcem sa este opytat, je tu nejaka buduca mamina, ktorá sa chystá do humenskej pôrodnice?

gogusa
18. máj 2013

@tanicka696 tak aj ja uz viem od piatku ze budem mat dievcatko 🙂

marry2112
19. máj 2013

tak aj ja patrim k vam,.... termin mame 20.7 a nas pokladik vazi zatial 1772 g 🙂 ale co to bude, si nechavame zatial pre seba,...ale ked sa to narodi, urcite sa pridem pochvalit 😉

ewwwe
20. máj 2013

Ahojte divecence. Pridavam sa k vam aj ja. ja mam termin na 19.7. Musim sa priznat ze nemam este absolutne nic kupene pre babatko (len naozaj zopar handriciek). A doknca este ani meno nemame vybrate aj ked vieme ze to bude chlapec. Mame to dost vsetko natesno, sme sa pred 4 t pristahovali zo zahranicisa do toho mi otec vazne ochorel - behanie do nemocnice za nim..... proste vsetko naraz. V byte byvame medzi krabicami, som rada ze mame zmontovanu aspon manzelsku postel. Zacinam chytat paniku. Vy uz mate kocar, postielku....? Chcela by som sa vas spytat co naozaj zakladne si beriete do porodnice a ci uz ste pobalene? a potom co zakladne mate doma nachystane pre babatko ked pridete domov z porodnice. A ci uz mate vybrateho a dphodnuteho pediatra. Dakujem vam velmi pekne za pomoc...

mahulenka87
20. máj 2013

aj ja sa pridávam 🙂

lulu939075
20. máj 2013

Ahojte baby keby sa chcel niekto pridať je tu aj skupina na FB Júlovky z MK
https://www.facebook.com/groups/176141602543438/

gogusa
20. máj 2013

@ewwwe ahoj ja mam termin 18 jula a tiez mam len zopar veciciek a tiez vieme ze to bude dievcatko mali sme ist na nakup v sobotu ale starka bola v nemocnici v BB tak sme to preloozily na tento vikend meno mi uz mame vybrate bud Liana alebo Nina keby sme maly chlapca urcite dame Markus 🙂 Kocik aj postielku uz mame ako aj deky do kocika a paplonik do potielky ale nic viac ako citam niektore uz maju aj pozehlene len mi si tiez len prerabame domcek tak sa to neda naraz. Do porodnice este nemam nic kupene a tiez neviem co si tam zoberiem ale drogeriu pre male veci uteracik odsavacku plienky jednorazove aj bavlnene koselu pre mna a ostatne si vycitas aj na nete pediatrra uz mam vybratho ale nemam dohodnuteho uz nam ostava len ist este na matriku lebo niesme zobraty a potvrdit list otcovstva veci zbalene do porodnice maju byt od 34 tyzdna tak drzim palce 🙂 a dajte vediet co ste uz kupily 🙂

ewwwe
20. máj 2013

@gogusa tak ja dnes v tej panike som behla do obchodu a zzlozila som zalohu na kocar. som sialena lebo som chcela ojazdeny a max 500 eur a zajednala som jeden z drahsich tak asi tak pokracujem. a to sme este dnes boli v elektre vyberat pracku a mikrovlnku 🙂 dufam len ze nase chlapciatko vydrzi do kedy ma a nebude sa nikam ponahlat.tento tyzden idem na kontrolu na gynekologiu tak uvidim co povie doktor. to si ma celkom rozosmiala ze pozehlene. to ja nebudem teda robit nikdy. Ja nezehlim ani pre seba , teda s vynimkou veci ktore naozaj musia byt ozehlene. Nechapem naco sa maju take mini vecicky zehlit. drzim palce a urcite si piseme...🙂

gogusa
21. máj 2013

tak pekne a aky kociar si si vybrala ja mam bexu B3 tiez dufam ze vydrzia krpci pekne do konca ja ide na kontrolu teraz v piatok ja sebe tiez nezehlim veci tie co netreba teda skoro nic 🙂 ale vraj by sa detom malo zehlit koli tomu ze vsetky bakterie to teplo znici tak malej zehlit urcite budem. Postielku si si uz vybrala ?

valerko2004
21. máj 2013

@denka1 a preco sa 35tt.vysadza magnecko to ani neviem dakujem 🙂

marry2112
22. máj 2013

@ewwwe nemaj stresy, ja mam vsetky veci pre babatko este u rodicov, aj detsku postielku, skratka vsetko co treba, nemala by som to kde skladovat u nas v byte, takze pride ocino do BA, vsetko mi pivezie autom a potom sa babatko moze narodit,... teoreticky 🙂 okrem toho mi chyba ale kozmetika pre malicke a pre mna + veci potrebne do porodnice,... inak mam asi vsetko najpodstatnejsie, co bude treba dokupi manzel priebezne... PS: prijemne stahovanie a zabyvanie sa 😉

ewwwe
22. máj 2013

@gogusa vybrala som si kocar BRIO GO. Zda sa mi kvalitny, dobre ovladatelny... Postielku a prebalovaci pult este nemam, to by som chcela vybavit buduci tyzden. Dnes som si prave na nete pozerala nejake videa ako sa ma dojcit. Dufam ze s tym nebude problem. Chodili ste inak baby na nejaku predporodnu pripravu alebo k laktacnej poradkyni? Ak teda cakate prve babo. Ja cakam prve a zacinam mat v hlave plno otazok co ak nebude mliecko ako budem kojit ci sa nebudeme trapit...

erika2365
23. máj 2013

Ahojte ja mam termin tiez 3.7.2013 Uz ste asi zaniesli papier na socialku. Ja som ho tam doniesla hned ako som ho dostala a to bolo 9.5.2013 ten papier mi na socialke zobrali a teraz ho na urade prace pytaju,ze bez neho nemozu nic robit. Bola som vcera na socialke pytat sa preco mi neprislo rozhodnutie a asi sa stratilo na poste teraz neviem co mam robit poradte prosim

gogusa
23. máj 2013

@ewwwe ja som si prebalovaci pult ani nekupovala a ani si nejdem nezda sa mi to potrebne ja som pocula ze mlieko je vzdy len treba babo stale stale prikladat. Ja som nebola na ziadnej predporodnej priprave a tiez som prvorodicka ale idem zajtra do poradni tak ma tam mozno posle dr. tak uvidime zajtra sa ozvem lebo kamosku poslala do tej pripravy 😀

ewwwe
23. máj 2013

@gogusa a to kam ju konkretne poslala? lebo co pozeram vsetky take kurzy su uz teraz plne a ked som sa pytala mojho lekara ako to chodi ten ma odpinkol ze on rodi v Ruzinovskej a ze ked ja chcem rodit na Antolskej tak tam on nevie ako to chodi. Potom som zasla aj na Antolsku, sla som priamo na porodnicke odddelenie, tam bola tka velmi mila vrchna sestra a pytala som sa jej ze chcem u nich rodit ze co mam robit ze ci je u nich nejaka predporodna priprava a ona ze vlastne posledne 4 t pred terminom by som mala zacat chodit ku gynekologom tam na Antolsku na kontroly ale to je vsetko. Ale ze ak chcem ze si mam zaplatit taketo sukromne preporodne kurzy. Tak ako to je vlastne? 😖

ewwwe
23. máj 2013

@gogusa a prebalovaci si musim kupit lebo to mame doma tak riesene ze napr, pracku (kde by som vanicku mohla polozit) v kupelke nemam , mam ju v kuchyni a musela by som teda kupat v kuchyni na stole alebo sa zohybat do vane a to moc nechcem. Tak mne to pride do mojho bytu dost prakticke 🙂

gogusa
24. máj 2013

ahoj dnes idem ku dr. tak ti potom napisem presnejsie ja budem rodit v Ziarskej nemocnici aj kamoska ktoru tam polala dr. Popitam sa jej blizsie a dam ti urite vediet, tiez este neviem ako to je mozno je to vsade inak. Mi sa dnes chystame na matriku po list otcovstva lebo vraj ked niesme zobraty a chceme aby mala mala otcove meno musim si priniest uz do porodnice ten list 🙂 Ides si to vybavovat aj ty ci si vydata 🙂