Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
Ahojte kocky.Chcem sa opytat,uz mavate sem tam bolesti v krizoch a podbruska?Mne dlho tvrdne spodok brucha,ale to si tak neberiem,ale dnes mi zacali aj take predmenzsesove mini bolesti.Sice mam 4 tehu,ale uz si nepamatam,kedy mi zacali taketo stavy...🙂
A ako sú otocene vaše babatka?Nasa je priečne ,tak dúfam,že sa otočí ...
@denka1 ja to nemam casto a trva to ozaj velmi kratko, beriem magnezko a nema to na to vplyv... krcok nezmeneny, maternica zeby trenovala 😒 babo mam dole hlavickou od 24 tt... a este netlaci na porodne cesty, nech tak este par tt vydrzi....drobci sa otacaju, ako sa im chce, este ma stale casu, neboj....
@denka1 uau 4 tehu, to je boma. Drzim palce aby vsetko dobre dopadlo. Ja cakam prve som v 33 tiez na kontrole som bola min. tyzden. Na krv idem buduci , nakolko som RH negat. a potom na kontrolu v 36. Vy to mate baby ako. Ropdite u svojho gynekologa. Lebo ja rodim uplne inde ako rodi moj lekar v tej nemocnici nemam ani lekara zajednaneho. A idete si dat epiduralku? ja som bola cele tehu proti ale dostavam sa k tomu ze asi si ju dam...co na to hovorite
@ewwwe ahoj, ja som v 34. tyzdni, zajtra idem na kontrolu, 2.6. mam nastupit na matersku. Ja tiez nerodim u svojho gynekologa, aj ked budem chodit na vsetky vysetrenia az do porodu k nemu a nie do nemocnice. A horsie na tom je, ze aj moj gynekolog aj nemocnica, v ktorej chcem rodit su v inom okrese, okolo 35 km z domu, tak dufam, ze to stihneme ked to pride 🙂 A epiduralku urcite planujem, mala som ju aj pri prvom (aj ked porod nakoniec skoncil cisarskym rezom, lebo maly mal obtoceny pupocnik). Ja som za to, ze preco si porod neulahcit, ak sa to da 🙂
Ja tiež len s epiduralkou budem rodiť,mala som epi pri každom pôrode a odporúčam každej,aj keď pri prvom dieťaťu som bola frajerka,že budem rodiť bez epi🙂je to naozaj ulahcenie pre ženu ,aspoň v niečom sa nám dá pomôcť a tomu som vdacna.ja som bojko🙂
Ahojte tehulky pridávam sa do partie. Náš predpokladaný termín pôrodu je 15.7.2013 ale malý je o 2týzdne popredu tak uvidíme :D Najbližšie idem do poradne 10.6 tak som zvedavá co mi povie doktorka,to bude naša posledná poradňa na gynde potom už začnem chodiť do poradne do pôrodnice. Nie je nejaká maminka, ktorá sa chystá rodit v Ružinove v BA?A zajtra posledný deň v práci a od 3.6.2013 MD :D
Ahojte tehulky, tiez sa pridavam k julovkam 🙂 Termin mam 5.7.2103 aj ked podla sona je moja malicka vascia, tak mozno to bude aj skor. Budem rodit v Banskej Bystrici ak ste tu nejaka tehula, dajte mi vediet. Aj ja chcem EPI ale po dnesnej poradni som uplne na vazkach. Dr. Molitoris v BB mi povedal ze v Roosveltke sa podava EPI 10tim zenam z 1000 porodov....!!!!!!!!! Bola som sokovana.... To je strasne malo...Teraz neviem co robit...ci to riskovat, ak su to amateri a robia to len zriedka, je to velke riziko... 😒
Baby este jedna otazocka....kolko vazi podla sona vase mimi? Ja som 35tt a mala ma 2500 gramov...nie je to vela?
@didi30 Moja malá mala pri poslednej kontrole 31+5 cca 2100 gramov a doki povedal , že je trochu popredu.........mimmka25 ja som doma už cca 2 týźdne, myslela som si ,že sa budem nudiť ,ale odkedy som doma , stále niečo upratujem , periem , žehlím.....máš už celú výbavu pripravenú?Ja mám kontrolu 17.06. a potom už do poradne v Ružinove, možno sa aj tam stretneme....aké máte vybraté meno pre malého?
ahojte, budete tu niektore rodit na antolskej v BA?

@ewwwe ahoj no bola sm ale nic mi nevravela o tyvh kurzoch lebo som bola vystrasena z toho ze mam prezretu placentu a hlavicku ma babo vasciu o 3 tyzdne tak sa bojim budu ma castejsie kontrolovat a v piatok mi ide vypisovat matersku tebe ju uz vypisovala? Som nezamestnana tak neviem co to znamena pracovala som len na dohodu a to sa vraj nerata ?