Termín pôrodu júl 2013
Prida sa niekto? 😉
@petolub to by bolo super ,keby to tak bolo.....už som z toho nervózna , kedy to príde.....a najhoršie je , keď sa všetci vypytujú: a ty stále nič?joj , to ma ide rozhodiť.....tak si držme palce, aby to do toho týždňa bolo.....ja som sa dnes pustila do upratovania, snáď to trochu pomôže..... 🙂
ahojte takze nas poslali domov mame ist na CTG v stredu ....som zvedava kedy t pride....najhorsaie na tom je cakanie..!!!
ahojte baby.... ja tiež patrím do skupiny júl a stále tehotná... už mi z toho čakania šibe. Každý deň si poviem, že už to dnes bude a stále nič. V pondelok mi povedali na kontrole, že som stále zatvorená a v piatok idem znova na ozvy a potom na kontrolu, tak mám des z toho, ak mi zasa povie, že stále nič. Všetky moje kamošky, dokonca aj tie, čo mali termín po mne už sú so svojimi ratolesťami doma, len ja nič. Už začínam mať pocit, že budem tehotná večne.
caute ja mam termin 24.ale ked som bola v pondelok v poradni tak mi povedal doktor ze ked som prenasala obe baby ze to bude asi aj teraz no ja som mu vravela ze v ziadnom pripade ja uz mam teraz pocit ked chodim ze idem rodit tak dokedy este idem v pondelok do poradne tak uvidime tak drzim palce a cakajte nic ine neostava 🙂
Termin som mala 21, rodila som 13.7.13 a prave nas pustaju domov :-P
My sme už skúšali fakt že asi všetko vrátane sexu a nič... stále som vcelku a nie a nie sa rozdvojiť... 😀
ahojte baby, tak ja podobne ako ala317 - porodila som dcerku Katku 13.7.2013 o štvrtej poobede s mierami 52 cm a 3470 g /kontrakcie od druhej rána, porod nakoniec predsa len sekciou a deň pred termínom/
ja si asi počkám na 23.7. vtedy sa narodila aj naša prvá dcérka, tak to asi vezmeme jedným vrzom. 😎
nam taktiez nic nepomaha,tak jak pri babach tak ani teraz.chodim aj do mesta mame aj sex ale to mi nezabralo,ja len dufam ze aspon teraz sa doktor trafil do terminu,prvu som mala na 15.11 a narodila sa01.12 po 12 hodinach lebo mi odtiekla voda a druhu nam vypocital na 15.03 a prisla 25.03 po vyvolavacke za 3hodiny takze ani neviem co je to mat normalne bolesti a ist do porodnice takze mam aj strach aj chcem to uz mat za sebou,tak ideme dalej cakat
@tutky presne také isté pocity mám aj ja... Lenže pri prvej dcére som nemala absolútne žiadne bolesti počas celého tehotenstva, žiadne tvrdnutie brucha som necítila, takže akonáhle prišla prvá kontrakcia, tak som vedela, že rodíme... Lenže v tomto tehotenstve som mala aj poslíčkov, takže neviem kedy to sú len falošné kontrakcie a kedy mám naozaj ísť do nemocnice. Okrem toho ma občas pobolievajú kríže, dnes ma pobolieva podbruško ale je to len pri chodení, tak neviem.. Nepodobá sa mi to na niečo čo by sa malo opakovať v nejakých pravidelných intervaloch a samovoľne to potom ustúpiť...
@gogusa malinka je na svete, narodila sa 9.7.2013 , 52 cm a 3010 gramov, uz sme doma a uzvame si jedna druhu....je to uzasne. Porod som mala rychly, na prvorodicku vraj ukazkovy, prva doba porodna 6 hodin, z toho som 4 hodiny bola este doma a samotny porod 15 minut. Uz chapem, co je to skutocne stastie. Milujem ju, princeznicku malu... Je dobrucka, krasne spinka, plne dojcena, spokojna...

@nikamo17 ahoj, ja mam termin 14.7. a na kontrole v utorok som bola uplne zatvorena, takze si na tom podstatne lepsie - na 2 palce 🙂 Ja budem zrejme prenasat ...