icon

Termín pôrodu júl 2013

fracle
25. okt 2012

Prida sa niekto? 😉

ajkag
12. júl 2013

@nikamo17 ahoj, ja mam termin 14.7. a na kontrole v utorok som bola uplne zatvorena, takze si na tom podstatne lepsie - na 2 palce 🙂 Ja budem zrejme prenasat ...

sasaa22
12. júl 2013

@ajkag ahoj , ja po včerajšej kontrole otvorená na 1 prst , tiež to nevyzerá na skorý príchod našej lásky........

petolub
12. júl 2013

@sasaa22 mne prave na poradni povedala ze som na prst otvorena ze do tyzdna by to uz mohlo byt 🙂

sasaa22
12. júl 2013

@petolub to by bolo super ,keby to tak bolo.....už som z toho nervózna , kedy to príde.....a najhoršie je , keď sa všetci vypytujú: a ty stále nič?joj , to ma ide rozhodiť.....tak si držme palce, aby to do toho týždňa bolo.....ja som sa dnes pustila do upratovania, snáď to trochu pomôže..... 🙂

nikamo17
15. júl 2013

ahojte takze nas poslali domov mame ist na CTG v stredu ....som zvedava kedy t pride....najhorsaie na tom je cakanie..!!!

sasaa22
16. júl 2013

@nikamo17 Presne tak........ja som dnes bola v poradni , trosku sa mi zhoršili prietoky , vo štvrtok mám prísť znovu , dnes mi spravil aj Hamiltona , keď sa pôrod nespustí sám , v piatok budú pôrod indukovať.......

nneennee
17. júl 2013

ahojte baby.... ja tiež patrím do skupiny júl a stále tehotná... už mi z toho čakania šibe. Každý deň si poviem, že už to dnes bude a stále nič. V pondelok mi povedali na kontrole, že som stále zatvorená a v piatok idem znova na ozvy a potom na kontrolu, tak mám des z toho, ak mi zasa povie, že stále nič. Všetky moje kamošky, dokonca aj tie, čo mali termín po mne už sú so svojimi ratolesťami doma, len ja nič. Už začínam mať pocit, že budem tehotná večne.

tutky
17. júl 2013

caute ja mam termin 24.ale ked som bola v pondelok v poradni tak mi povedal doktor ze ked som prenasala obe baby ze to bude asi aj teraz no ja som mu vravela ze v ziadnom pripade ja uz mam teraz pocit ked chodim ze idem rodit tak dokedy este idem v pondelok do poradne tak uvidime tak drzim palce a cakajte nic ine neostava 🙂

ala317
17. júl 2013

@tutky mne pomohol sex,do 24 hodin maly zo mna vypadol. Od prvej kontrakcie po porod 3,5 hod. Na Kramaroch som stravila pol hodku a maly bol na svete. Doktor mi povedal,ze spermie obsahuju nejaku latku,ktora sa dava aj do vyvolavaciek,tak vyskusajte 🙂

ala317
17. júl 2013

Termin som mala 21, rodila som 13.7.13 a prave nas pustaju domov :-P

nneennee
17. júl 2013

My sme už skúšali fakt že asi všetko vrátane sexu a nič... stále som vcelku a nie a nie sa rozdvojiť... 😀

ajkag
17. júl 2013

ahojte baby, tak ja podobne ako ala317 - porodila som dcerku Katku 13.7.2013 o štvrtej poobede s mierami 52 cm a 3470 g /kontrakcie od druhej rána, porod nakoniec predsa len sekciou a deň pred termínom/

nneennee
17. júl 2013

ja si asi počkám na 23.7. vtedy sa narodila aj naša prvá dcérka, tak to asi vezmeme jedným vrzom. 😎

tutky
17. júl 2013

nam taktiez nic nepomaha,tak jak pri babach tak ani teraz.chodim aj do mesta mame aj sex ale to mi nezabralo,ja len dufam ze aspon teraz sa doktor trafil do terminu,prvu som mala na 15.11 a narodila sa01.12 po 12 hodinach lebo mi odtiekla voda a druhu nam vypocital na 15.03 a prisla 25.03 po vyvolavacke za 3hodiny takze ani neviem co je to mat normalne bolesti a ist do porodnice takze mam aj strach aj chcem to uz mat za sebou,tak ideme dalej cakat

nneennee
17. júl 2013

@tutky presne také isté pocity mám aj ja... Lenže pri prvej dcére som nemala absolútne žiadne bolesti počas celého tehotenstva, žiadne tvrdnutie brucha som necítila, takže akonáhle prišla prvá kontrakcia, tak som vedela, že rodíme... Lenže v tomto tehotenstve som mala aj poslíčkov, takže neviem kedy to sú len falošné kontrakcie a kedy mám naozaj ísť do nemocnice. Okrem toho ma občas pobolievajú kríže, dnes ma pobolieva podbruško ale je to len pri chodení, tak neviem.. Nepodobá sa mi to na niečo čo by sa malo opakovať v nejakých pravidelných intervaloch a samovoľne to potom ustúpiť...

gogusa
18. júl 2013

No mi sme uz na svete volame sa Liana mame 2790g a 47 cm a hned sme vystihly ako sa smejkame 😀

ajkag
19. júl 2013

@gogusa gratulujem!

denka1
19. júl 2013

@gogusa prajem vela,vela zdravicka🙂krasne dievcatko🙂skore zotavenie prajem obom🙂

gogusa
19. júl 2013

@denka1 dakujeme pekne 🙂

ajkag
19. júl 2013

naša Katka 13.7.2013

gogusa
20. júl 2013

@ajkag krasna prajeme vela zdravicka pomaly to uz mame vsetky za sebou 🙂

gogusa
20. júl 2013

@didi30 no aoj vo uz je malinke na svete lebo ste cakas ja uz mam krpanu domka konecne

denka1
20. júl 2013

@ajkag gratulujem,tak uz sa to tu zacalo spustat🙂prajem vam obom vela zdravicka...malinka je nadherna🙂

didi30
20. júl 2013

@gogusa malinka je na svete, narodila sa 9.7.2013 , 52 cm a 3010 gramov, uz sme doma a uzvame si jedna druhu....je to uzasne. Porod som mala rychly, na prvorodicku vraj ukazkovy, prva doba porodna 6 hodin, z toho som 4 hodiny bola este doma a samotny porod 15 minut. Uz chapem, co je to skutocne stastie. Milujem ju, princeznicku malu... Je dobrucka, krasne spinka, plne dojcena, spokojna...

didi30
20. júl 2013

@ajkag gratulujem k miminku a prajem vela zdravicka.

didi30
20. júl 2013

@gogusa gratulujem, a vela zdravicka obom.

denka1
20. júl 2013

@didi30 ja som dnes na teba myslela,ze urcite uz musis mat po...a vidis ,vy uz ste doma.Gratulujem,prajem hlavne vela zdravicka.Uzivajte si jedna druhu,je to ten najkrajsi pocit na svete🙂Malinka je krasna...

ala317
21. júl 2013

@didi30 pripajam sa ku gratulacii,my mame vsetko za sebou tiez. A prave sme sa rozplyvali nad nasimi laskami 🙂

ajkag
21. júl 2013

@didi30 dakujem a aj ja gratulujem tebe 🙂

ajkag
21. júl 2013

@gogusa dakujem velmi pekne 🙂