Termín pôrodu júl 2016
Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉
Kocky idem makat, drzte sa
Ahojte dievcata ☺ som 5TT+6dni...takze este len tak potichucky...citim sa super...par dni ma boleli prsia, ale inak mi nic nie je. A chora som bola tiez...hlieny v hrdle...odporucam citronovu vodu pit, kloktat klincek zavareny horucou vodou, med a zazvor...ale zazvor opatrne...privela vraj nie je dobre... drzim palce vsetkym fazulkam 😉
Ahojte dievčatá, tak pomaličky, potichučky sa k Vám pridávam aj ja - šťastná, prešťastná, dúfajúc, že všetko pôjde ako má a v júli budem držať v náruči maličkého človiečika 😉 Momentálne som v 5tt + 2, o dva dni ma čaká kontrola 🙂
A este ak by niekto chcel browsovat...par stranok co som nasla a pacia sa mi... v anglictine...ale rozpisane aj kedy by malo bit srdiecko http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-c... ...a tato v cestine.. http://m.mrnous.com/tehotenstvi/tehotensky-kale... ich samozrejme vela...kludne dajte aj vy tip na nejaku zaujimavu
@thea77 vidis citronova voda ma nenapadla dnes som dala zazvor dobre mi vzstipal hrdlo a citala som aj teple mliko s medom a s cesnakom. Tak som vypila aj to ale teda ze to bol hnus. Co ale pre to male nespravis. Skusim este ten klincek kloktat. Dakujem za radu.
@renulka111 klincek ma antisepticky ucinok... ja mam doma taky vlastny recept...med zohrejes (staci 300-400ml, pridas stavu z 2 citronov, 1 cajovy lyzicku na prasok rozomletych klincekov a tak asi 1,5 cm najemno nastruhaneho zazvoru. Nechas zohriat...nie rozvriet...a po malej kavovej lyzicke bud do caju alebo len tak v ustach cmulat. Vydrzi v spajzi aj v chladnicke. No a echinacea...na tu ja nedam dopustit ☺
@martinaj ja som mojho manzela zobudila ked spal pred nocnou s pozitivnym testom v ruke. Ale nemohla som vudrzat. Aj od radosti aj trocha od soku ze sa to podarilo bo muz stale hovoril ze striela uz slepymi nabojmi (kvoli rokom uz je trosku viac po styridsiatke). Tak to bolo prebudenie sokom. Potom som mu trosku vycitala ze neskakal od radosti 🙂 v prvotnom soko.
@renulka111, ani moj sa nijak netesil, ja som sa potesila, ale velmi opatrne, lebo clovek nikdy nevie. Co mam kamosky plus minus v mojom veku, ved nevedia otehotniet alebo potratia, takze ja sa snazim krotit a hlavne byt pokojna.
No tym, ze ja som vraj strasna uz 4 dni tak sme sa akurat pohadali a ja som asi 2 hodiny revala...... total depka 😢
čaute žienky, tak ja som momentalne 5tt+2 a vo stvrtok idem k lekarovi na prve vysetrenie, drzte palce 🙂
Ja som 4tt+0😁 uplna amaterka oproti vam a zajtra musim ist k doktorke
@renulka111 @thea77 ja som prave zjedla tiez med, citron a nastruhany zazvor, tak dufam, ze mi to uz konecne pomoze........
@katka1981 presne clovek sa boji este tesit, ale musime verit, ze vsetko bude v poriadku a my si budeme tehulkovanie uzivat..... 😉
@martinaj tak obranuj sa, ze to tie tehu hormony vsetko robia... 😉
@laskykvet vitaj konecne medzi nami 😀 ...tak drzim vo stvrtok palce a hned nam daj vediet co nove.... 😉
Inac mne to vyslo, ze som v 5 tt + 1.....
Ja mám za sebou už 8 spontánnych potratov v 8-9tt, takže sa budem tešiť, až ked budem mať za sebou 16tt. V piatok ma čaká sono, tak mi držte pršteky, nech je malinké v poriadku. Rok sme sa snažili. Tak dúfam, že budem mať krásne vianoce. 😉
@katka1981 ved ano opatrne. Da sa povedat ze sa este stotoznujem s tym. Tak trochu mam obavy ako to poviem v praci. Sef to asi v pohode neprijme. Ja ked som cakala deti nebolo to bez problemov. Tak sa bojim ako to bude teraz. Najradsej by som sa nepriznala este dlhoooo.
@laskykvet vitaj 😀. Preco k lekarovi tak skoro? Len sa pytam bo ja si tak myslim ze az zaciatkom decembra. Ak teda bude vsetko ok.
@sharff tiez silno drzim palce. Ale nakoniec drzime si navzajom vsetky.
@sharff Sharf, vyzera to tak, ze sme podobne ,rekorderky'. Toto je moje piate tehu, z ktorych mam jednu 10 rocnu dceru. Teraz mam tiez obavy, kvoli veku, MA a ostatnym komplikaciam, ale verim, ze sa to konecne zasa podari. Priznam sa, ze tentokrat som vyuzila homeopatiu aj liecitela...takze tohto mrnusa donosim aj keby co bolo 🙂 Drzim palce!!!
@martinaj
@thea77
@renulka111
@jeinabe
@joyance
@jeinabe Dakujem vam babenky. Ja sa snažím vždy myslieť pozitivne. Oveľa ľahšie sa však všetko zvláda, ked ma pozitívnu podporu od iných. Takze musíme sa tu navzájom psychicky podporovať.Ste super. A verím tomu, ze s vami a vašou podporou to zvládnem a to iste ponúkam aj ja vam. Ja beriem Duphaston a k tomu aj Prednison. ;) ;) ;)

@renulka111, drzim palce, mna dnes kopla elektrika, ale tak predpokladam ze sa nic nestalo, chuda male, este ani nie je a uz dostava kopance 🙂