icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misenkaru
19. okt 2012

ahojte dievcence, aj ja by som sa rada pridala 🙂 termin mam 20.6., bude to nase druhe dietatko

emmushka
19. okt 2012

@pampulienka Ja by som mala byt v na konci 4tt+2 a na gynde som este nebola (uz som sa objednala na Stvrtok - tu v UK to kapku trva, kym na teba dojde rad) 😉 Tiez som velmi zvedava co uz bude a co nebude vidno 😀 Dufam ze bude vidno ale vsetko! Ja som mala dneska rano ale trochu taky hnedasty vytok, tak som sa lakla, ale inak bolesti ziadne (chvalabohu) obcas take divne pocity v podbrusku, tu a tam ma pichne niekde ale inak pohodicka, len unavena som poriadne. Z tej teploty si nic nerob, urcite si v poradecku 😉 Ja som teraz 5 dni pouzivala vag.tablety na mikozu co mi dal este na SR gynekolog (Fluomizin) - co som nachytala nejake "delikatesy" na dovci v bazene ☹ A dos tmi dnes rano smrdel moc, tak tiez sa bojim ze ci je vsetko v poriadku, ci je to z tych tabliet alebo z tehu, alebo nieco je zle? Nevies nahodou z coho by to mohlo byt?

pampulienka
19. okt 2012

@emmushka Tabletky sa v moci urcite ukazu a ked si mala mykozu,o to viac.Ten tehotensky vytok by nemal zapachat,takze to su asi tie tabletky.Pozerala si pribalovy letak a neziaduce ucinky?Ale to je myslim v tehotenstve bezne,kedze sa meni celkove prostredie, su zmeny hormonalne,fyzicke atd. Takze tam sa nemas coho obavat. To spinenie snad nebude nic vazne,ale len priznak zahniezdenia 😉A do kontroly mas par dni,ech ti to odsypa 🙂. Drzim teda palceky u gyn a napis ako si dopadla,ale pocitam ,ze uvidis iba ciernu machulku zatial.Vela stistka a nech vsetko ide ako ma🙂.Ja sa citim velmi dobre, ziadne bolesti,spinenie,ci bolesti hlavy a nevolnosti - klop klop 🙂 .Snazim sa byt vklude, papkat vitaminy a nejak prezit 5 tyzdnov do najblizsej kontroly v novembri 🙂 .

zora256
autor
19. okt 2012

@emmushka Ahoj!
A nemočila si ráno? Lebo vtedy má moč silnejší zápach a tehulky majú precitlivený čuch,zrejem je to tými tabletkami,a aj tým čuchom,lebo ak by si mala infekciu moč.ciiest tak by ťa pri močení rezalo,štípalo,a bolel mechúr pri vyprázdňovaní.A časom ak budeš cítiť zápach moču tak to je len hormónmi,mne sa zdalo vždy výraznejší zápach ku koncu a to bolo tým,že som čakala syna a chlapi majú testosterónu viac a ten sa vylučuje do moču matke v tehu🙂Budem rada ak mi napíšeš,ako sa máš?

emmushka
19. okt 2012

@pampulienka DAKUJEEEM za krasne priania, samozrejme prajem PODOBNE (ked ne este lepsie) 🙂 Ja sa inak v globale tiez citim fajn, viac unavena ale inak nevolnosti zatial tiez nastastie ziadne (3x klop) 😎
Vsetko dobre aj vam dvom a tiez budem rada ked sa budeme vzajomne info o priebehu! Ked budes mat nieco NEW napis, ok? 🙂

@zora256 Cauko Zorka, je to mozne ze je to len tym ze mam teraz precitliveny cuch (ja som doteraz fajcila 15 rokov a od tohto tyzdna ked si pri mne niekto na zastavke zapali alebo co, hned mi to smrdi!, To by ma teda v zivote nenapadlo, ze MNE budu vadit niekedy cigarety) Inak sa mam dobre, a ty? 🙂

kaprkapr
19. okt 2012

Ahojte,rada by som sa pridala. Termin mam podla kalkulacky 24.6. V utorok idem k lekarovi na krv,aby mi to potvrdil.Dufam,ze bude vsetko ok. Drzte sa baby 🙂

anjelicek26
19. okt 2012

Ja idem k lekarovi v utorok, kedze netusim presne, kedy sa nam zadarilo, len nech nam urci ona termin porodu 😀 Sa tesim na bublinku na ultrazvuku 🙂

aris2
Odpoveď bola odstránená
aris2
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
19. okt 2012

@aris2 - nas caka uz tretie junovciatko xixi Keby sme to planovali, tak nam to tak urcite nevyjde 😀 😀 Aspon vyuzijem vsetko tehu oblecenie podla sezony ako pri prvych dvoch 😀

aris2
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
19. okt 2012

@aris2 - my sme chceli o rok, ja som len v septembri zacala chodit do prace a ked mi na to prijdu, tak bye bye robota, co uz 😖 Do marca mam skusobnu lehotu a to si nieco vymyslia, ako sa ma zbavit 😝 Ale to je jedno, hlavne nech je mimi zdrave, robota sa najde vzdy 🙂 No a co by som chcela viac? Asi babu 😅 Ale tusaka mam skor na chalana.... ono je to v podstate jedno 🙂 Obidvoje ma svoje krasne momenty 🙂

Inak mna uz tlacia nohavice 😝 Pri prvom som nemusela do 20. tyzdna menit oblecenie, pri malom som veru uz v osmom tyzdni tahala tehu gate zo skrine a mam pocit, ze to bude tak aj teraz 😝

aris2
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
19. okt 2012

@aris2 - fakt su to povery, kazda zena reaguje na tehotenstvo inak, ja som mala obe tehu rovnake, len pri malom bolo kopu stresu, kopa tvrdnutia bruska a aj sa narodil tri tyzdne skor, tento raz to chcem uuuplne pianko a oddych. Chcem si to uzit, bude to nase posledne baby ♥

aris2
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
19. okt 2012

@aris2 -- ved to, pre dievcatka maju naaadherne veci, pre chlapcov je to slabsie... ale chlapci su taky... utulkanejsi, kludnejsi mam pocit 😀 Teda aspon ten nas je taky 🙂 My pre male nemame ani detsku izbu, budeme musiet robit narychlo prestavbu domu, ani si to este v reale neviem predstavit 😝

aris2
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
19. okt 2012

@aris2 - my mame blbo rieseny dom, velke izby, ale malo :( My sme rozmyslali v lete presunut spalnu do podkrovia a nechat dolu pracovnu ergo mozno dalsiu detsku izbu, asi to budeme realizovat skor ako sme chceli...

aris2
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
19. okt 2012

@aris2 - ja som to tak mala pri dcerke, pri malom som mala uz zaludok viac na vode a aj teraz je mi cudne uz pri myslienke na jedlo 😅 Ale vracat sa akosi nechystam 🙂 Jedine, co ma stve, ze mi uz zacali rast prsia, zasa skoncim po porode ako dojka 😔 Opatrna som tiez, k lekarke idem az v utorok, som zvedava, co nam povie 🙂 Len sestricka sa smiala, ze k nim vzdy chodim len tehotna 😅

mm2008
19. okt 2012

fíííha, že jún 2013 - takto pred dvomi rokmi som sa tešila z tých najkrajších // dlho očakávaných s termínom jún 2011 no a teraz sa teším spolu s Vami a sladko spomínam 🙂 . Všetko dobré tehuľky s júnovčiatkami 🙂

zora256
autor
19. okt 2012

@emmushka Ahoj!
Veru tehotenstvom sa všetko zmení🙂Všetky zmysli.Nuž ja tehu Bohužiaľ nie som,to som mala falošné príznaky od Duphastonu,kiežby som bola tehu,ale akosi nemáme energiu večer na sexík:-/Ale iste časom budem🙂

monicka6101
19. okt 2012

Aojte baby.Tak asi sa k vam pridam.Zatial nemam nic potvrdene od dr.ale 3 testy mi visli pozit.a mrcha uz par dni nikde.V pondelok sa budem objednavt tak som zvedava.Podla kalklacky by som mala bit 6+4 a termin mi vichadza na 23.6.2013...Mame uz jednu23 mesanu slecnu tk sa aj bojim ako to zvladnem,je dost aktivna takze toto tehotenstvo bude zaujimave...

zuzu101
20. okt 2012

Baby, aj Vás tak neuveriteľne bolia kríže???Niekedy mi trvá, kým sa poriadne narovnám.Ináč sa cítim super, už sa len odhodlať ísť k doktorke.

typa
20. okt 2012

mna bolia len bradavky a hnusi sa mi vsetko sladke - pricom ja sladke zboznujem. Uz tyzden jem 1 polovicu bounty a nie a nie ju dojest. 🙂

pampulienka
20. okt 2012

aj ja som nejak vynechala sladke a musim sa donutit,aby som si nieco dala 🙂

zuzu101
20. okt 2012

no sladké ani ja nemusím, pred prvým tehotenstvom som zbožňovala čokolády a zrazu mi prestali chutiť a drží ma to dodnes 🙂 , ja som skôr na pikantné a kyslé, no teraz mi začali chutiť aj banány - vlastne aj kôli ním ma napadlo urobiť si test.

soldi
20. okt 2012

@anjelicek26 he he, ja som tiez uz mojho gyn zatial ani jedenkrat nebola na klasickej preventivke 😀
ozaj, a este kojis maxika, ci uz si to utla?
a este ma napadlo- myslim, ze si trosku menej tt ako Ti ukazuje metrik, ak si mala neskor ovulku, mala by si si podla nej posunut aj termin menstruacie, lebo inak Ti budu vychadzat vsetky sona zle 😒
ja som mala netradicne ovulku strasne neskoro, az 45 dc, takze poslednu ms som si posunula tak, aby mi vychadzala ovulka na 14dc 😀

inak, ahojte, baby, pridavam sa k vam, termin 29.6.2013 😵

soldi
20. okt 2012

@zuzu101 a preco sa odhodlvas? 🙂

anjelicek26
20. okt 2012

@soldi - "uz" ho asi tyzden nekojim, boleli ma prsia pri tom, tak mal chalan smolu 😀 No a termin netusim, ja viem ale kedy bolo uhniezdenie, to bolo pred 12dnami 100%, prisahala by som, ze nic take neexistuje, ale strasne ma bolelo brucho, chodila som na zachod kazdu chvilu, na tampone ale len tri kvapky krvi a to bolo vsetko... ak to bolo vtedy, tak som 18dpo... ale boh vie... fakt si musim pockat na termin od lekara... saska je 26.6. a maly mal termin 25.6. (ale narodil sa 08.06.) tak som zvedava, aky termin bude mat babulatko.... ten termin v pase mam orientacny 😀 😀 😀 V utorok mi to hadam doky povie presne 🙂

Jaj a lol preventivka, ja som nebola ani na tej po porode, v anglicku by ma tam nedostali ani parom koni 🤐 🤐 🤐 🤐 Tak teraz sa musim modlit, nech je vsetko ok, nemam na maternici zrasty ci podobnu exotiku 😔