icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

ganesh
15. okt 2012

ahojte, pridavam sa k vam 🙂 dnes mala prist ms a nic, test pozitivny 🙂 podla kalkulacky termin 25.6.2013 🙂

ganesh
15. okt 2012

@superdievca ahoj, hlasi sa Bratislava 🙂 ja sa zatial citim uplne normalne 🙂 cakame prve babatko 🙂

superdievca
15. okt 2012

@ganesh Jééj, ahoj, tak to máme predpokladaný termín skoro naraz. Z korej časti BA si? ja už čakám druhé bábo. viac sa teším ako na prvé, lebo to bola veľká neznáma a bolo treba kopu veci vybaviť. teraz sa chystám tehotenstvo si užiť, aj keď sa už pozvoľna ozývajú nevoľnosti, ktoré boli minule tri mesiace fakt hnusné. Tak držím palce, aby ti to všetko hladko išlo, môžeme si písať, čo a ako.

superdievca
15. okt 2012

@fleury Ahoj, tak som sa sem pridala, čakám okolo 24.6.2013 druhé bábo. Dáte ma aj do súkromnej diskusie? Držím všetkým palce

zoloe
15. okt 2012

@fleury ahoj, môžeš ma pridať do sukromky, termin polovica juna 🙂

ganesh
15. okt 2012

@superdievca no ja zatial neviem co ma caka 🙂 ale uzit si to chcem tak ci tak 🙂 Vrakuna a ty?

ganesh
15. okt 2012

@fleury mozem aj ja medzi vas do sukromky? 🙂

anjelicek4
15. okt 2012

jasné že môžete kočky, vítame nové maminečky kissss

anjelicek4
15. okt 2012

@zuzu3743 máme rovnaký termín xixi zatiaľ podľa mrchy 😉

maria200981
15. okt 2012

tak sa pridavam aj ja...🙂 predpokladany termin podla tehu kalkulacky 20.6.2013...
bude to moje druhe babatko....babatko ste planovali ci sa podarilo? ja som planovala troska neskor ale .... 🙂 akurat ze mam dost hekticke obdobie nejako to musime cim skor vyriesit ...a potom spokojne tehulkovat

nikuska7
16. okt 2012

Ahojte, mozem sa pridat k vam? Konecne cakame vytuzene babatko - TP mi vychadza 19.06.2013 🙂 Vidim, ze je tu viac babuliek aj z BA, tak sa velmi tesim 🙂

patresko11
17. okt 2012

@fleury mohla by som sa pripojit do sukromnej temy?

malaterezka
17. okt 2012

tak ked mozem tak sa pridam aj ja termin mam 7.6. 2013 cakame nase prve vytuzene babetko, velmi sa tesime 🙂

aymee
17. okt 2012

@oxanka73 ja som z Ke kraja

ivka03
17. okt 2012

ahojte kocky, pridavam sa ku vam, tehotenstvo ani termin este nemam potvrdeny od dr., ale podla kalkulacky vychadza na 14.6. Pridate ma do sukromnej temy? Dakujem

sasavi
17. okt 2012

Baby ste tu niektora, co ma termin okolo 10-teho a chce rodit u kocha?

lovesista
17. okt 2012

ahojte, ako je to s tou sukromnou skupinou, neviete? bola zalozena?
uz vam byva aj zle niektorej? ja zatial uplne v pohode, okrem zvysenej teploty ziadne priznaky 🙂

ivka03
17. okt 2012

@lovesista ahoj, ja som len predchvilkou poslala ziadost o pridanie do sukromnej temy, tak cakam...
a zle mi uz je asi tyzden, sice negrckam, ale mam skoro cely den zaludok ako na vode ☹

lovesista
17. okt 2012

@ivka03 ahoj, ja som tiez poslala ziadost tej holke co planovala sukromku zalozit, no neviem ci to nakoniec urobila. a v tomto vynovenom fore taku skupinu ani neviem najst.
ja som pri prvom synovi nezvracala ani raz a zaludok na vode som mala len ked som bola hladna. tak dufam ze aj teraz budem mat take pohodove tehu. ja som ale chora -mam cukrovku, cize uz teraz by som mala drzat dietu 😝 uff, to zas bude masaker - dodriavat ju 😒

ivka03
17. okt 2012

@lovesista pri prvom synovi som tiez ani raz nezvracala, ale 4 mesiace mi bolo tak ako teraz uz tyzden... no nic prijemne, ale da sa vydrzat.
Mas normalne cukrovku, alebo si mala len tehotensku? Tu dietu nezavidim...

lovesista
17. okt 2012

@ivka03 jeeej, ja az teraz pozeram ze tvoj syncek je len o nieco mladsi ako moj! 😎 tak to sme na tom rovnako, tesims a ze som tu nasla taku osobu 🙂 nebojis sa ako to budes pri nom vsetko zvladat? (tehotenstvo, druhe babo, prvy syn o par mesiacov zacne chodit & padat - bude nas to stat kopec energie venovat sa mu, ved uz teraz ma totalne vycerpava, neito este ked budem mat velke brucho..).
cukrovku mam normalnu, nie tu tehotensku. ale inzulin si nepicham, som len celozivotne na diete hoci pri prvom tehu mi inzulin nasadit chceli, ale potom si to rozmysleli. prvy syn sa narodil 4,5 kilovy - pravdepodobne prave kvoli tej mojej cukrovke. tak som zvedava ci budeme mat aj teraz maleho obra 🙂

ivka03
17. okt 2012

@lovesista ano, mame podobnu situaciu, mile najst niekoho takeho... jasne, tiez uz som rozmyslala presne nad tym vsetkym co pises, ako to zvladnem, ked drobec vyzaduje stale viacej a viacej starostlivosti a ja uz teraz mam dni, kedy by som mohla prespat doobeda a od poobedia az do vecera 😀 Ale stale si hovorim, ze keby to bolo len taketo, cize unava a nevolnost (ako aj pri prvom) tak uplna pohoda. Horsie by boli ine komplikacie, nemocka atd. Na to radsej nemyslim.
Aku mas dietu? Co mozes a co nie? Neviem si to predstavit, hlavne v tehotenstve.
Ozaj a chceli ste uz druhe babo, alebo sa pritrafilo?

pampulienka
17. okt 2012

Ahojte babulky. Ja som tiez potvrdena junovka 🙂 Predpokladany termin 10.6.je to moje prve tehulkovanie, zatial ziadne vyrazne priznaky,tak sa tesim. vcera mi doktor potvrdil tehotenstvo na sono,krvne testy a dalsie sono az v novembri.Budu to moje najdlhsie tyzdne 😒 . Co ma skor znepokojilo,ze videl vacok,ale zatial nie plod. Rada sa podelim s vami ,co ste v podobnom termine o vase pocity a skusenosti 🙂 . Ak mozem byt sucastou sukromnej temy,budem rada,prosim o pridanie.Tesim sa na vas a nase zdielanie pocitov, emocii, stavov a vsetkeho,co k tomu patri 🙂 .

emmushka
18. okt 2012

Ahojte dievcata, pridavam sa k vam do debatky ak je to OK?! 3 pozitivne testy, termin (dla online kalkuly) 21.6. 2013. 🙂

emmushka
18. okt 2012

@pampulienka V ktorom tt si? Ja to nemam este ani potvrdene od lekara inak! ☹

lovesista
18. okt 2012

@ivka03 ahoj. nie, druhe babo sme neplanovali, no ale vidis.. uz je na ceste. ja som chcela druhe az asi o 5 rokov, ked pojde prvy syn do skoly.
k tej mojej diete: no je to dost krute, zjednodusene povedane: nesmiem nic sladke, ziadne biele pecivo, bielu ryzu, zemiaky cestoviny len s mierou. ovocie tiez len to kyslejsie. no brutal..co ti poviem 😒 ku koncu prveho tehu som ju ale dost porusovala a jedla som susene figy (milujem ich) mozno aj preto sa R. narodil 4,5 kilovy 😝

baby, dnes som zacala 7tt a mam hnedy vytok, hnede spinenie. je to hadam OK, co myslite? vcera ma aj trochu bolelo brucho ako pri menzese.. 😕

anjelicek26
18. okt 2012

My sa potichucky hlasime, ze si v juni do porodnice pojdeme po nase tretie junovciatko, ak teda vsetko pojde, ako ma 😵

zuzu101
18. okt 2012

Ahojte kočky, ak môžem, pridám sa k Vám 🙂 Predpokladaný tp máme 16.6., bude to náš druhý zázrak a veľmi sa tešíme.Zatiaľ len medzi sebou, nakoľko prvé tehotenstvo bolo komplikované a dosť sa bojím.Aj lekára odkladám, uvidíme ako dlho mi to vydrží.

pampulienka
18. okt 2012

@emmushka Ja som podla PM 6tt+3.U gyn som bola pred 2 dnami.Tehotenstvo mi jednoznacne potvrdil,ale robil mi iba sono,krvne testy ziadne, s poznamkou,ze plod zatial nevidno.A ja neviem ci je priskoro,aj ked pravda je ,ze ovulaciu som mala vacsinou posunutu o par dni.Ale co citam niekde,tak uz v 6/7 tt mavaju aj srdiecko,tak dufam,ze bude vsetko ok.V zacinajucom 5.tyzdni ma aj pobolievalo hrdlo, mala som nadchu,teplotulen mierne zvysenu a urobil sa mi herpes na pere,co mavam vzdy,ked som oslabena.Z toho plynie moja obava,ale verim,ze doki vie,co robi a ze ked mam prist az o 5 tyzdnov , bude vsetko ako ma byt.Aspon v to verim 🙂

maria200981
18. okt 2012

je nas tu dost ako pozeram...ja som mala prve tehotenstvo uplne pohodove...verim ze aj toto bude take....obcas mam zaludok ako navode inac sa da....na kontrolu idem na dalsi tyzden...🙂
v novembri planujem odist do zahranicia a cele tehotenstvo by som mala byt tam..tak neviem ci pockat do novembra a tam ist na prehliadku alebo pojdem tu i ked bude asi len prva a posledna tu na SR..tak neviem...