icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

qtinka77
2. feb 2013

@delica No ved hovorim - Ty si mala to stastie, ze uz si to mala potvrdene, mala si tehu knizku, ale ja som vtedy ani sama nevedela, ci si to len nenahovaram a ze ci tam fazulka urcite uz plava... :o)

delica
2. feb 2013

@qtinka77 no asi tak, to nie je istota, ze sa mas kde vratit...tak nad tym by som sa netrapila. Toho odstupneho mi je luto 😢 .

qtinka77
2. feb 2013

@delica Tak teoreticky aj mne - urcite by to pomohlo, ked vieme, co nas caka - aky rodicovsky prispevok...materska este celkom fajn, ale potom to uz bude krute...ale snad mi to panboh vynahradi na zdravych a stastnych detoch :o)
Dufam :o)))))

hobit
2. feb 2013

@qtinka77 ved ja viem, ze az v juni, nechcem ho kupovat, mame Angel care, len ma to zaujima...

hobit
2. feb 2013

@delica je to tazka tema, treba tomu venovat vela casu kym sa rozhodnes, ale chvalyhodne, ze si to chces nastudovat, vacsina ludi radsej zavrie oci...
@danielle mozes odmietnut aj povinne ockovanie, my sme odmietli MMR a teraz odmietneme vsetko...

hobit
2. feb 2013

@willy_wonka ja budem rodit na Antolskej tiez

delica
2. feb 2013

@hobit no dnes som si čo-to čítala, no je to ťažšia tema nez pouzivat jednorazove plienky vs. latkove popravde :-/. Naozaj, teraz mi to pripada, ako hocijaky vydobytok vedy doby, ktory bol zavedeny naozaj s dobrym umyslom, len dosledky nie su jasné doteraz.

anjelicek26
2. feb 2013

@hobit - my rovnako,, MMR nemaju ani starsi a potom, co si maly pekne odniesol posledne ockovania (mal rocne hnacky) uz nase tretie nedostane vobec nic. A mozu sa aj na hlavu stavat.

willy_wonka
2. feb 2013

@hobit ohladom odmietnutia ockovania, nemala si s tym problem
? Skoly,skolky s tym nemaju problem? casto sa zamyslam nad.otazkou ci ockovat alebo nie,.a nie som si 100% ista co spravim.... nemam to ani poriadne kde nastudovat, su dve skupiny - pre a proti,kazdy vyzdvihne co mu vyhovuje....:-/

willy_wonka
2. feb 2013

Teda, dost nas bude rodit na antolskej🙂

anjelicek26
2. feb 2013

@willy_wonka - ja mozem povedat za seba, pri dcerke som casto ani nevedela, co jej pichli, zacala som to riesit az ked maly zacal hnackovat niekolkokrat denne a zo vsetkeho a to trvalo celucicky rok, spustilo to ockovanie. Nie je alergicky, nema neznasanlivosti potravin, len poskodene creva. Teda "len", ten stav sa lepsi, ale bola to dlha cesta.... staci mi, ked si spomeniem na mesiac denno-denne okakanych kobercov a oblecenia ten cas, co sme odplienkovavali, ide do mna zlost, lebo on za to nemohol, ale farma firmy ano :(

Rodicia, co podporuju ockovanie nikdy doma nemali dieta, co tym utrpelo, im sa lahko argumentuje... kazdy si to fakt musi zvazit sam, rizika a vyhody. A do skolky, skoly, treba len potvrdenie o zdravotnej sposobilosti a to neznamena byt ockovane - ale len zdrave a sposobile, nemat infekcne choroby, hendikep a zavazne psychicke poruchy.

willy_wonka
2. feb 2013

@anjelicek26 to mi je luto, ze mas takuto skusenost. Kazdopadne to budem musiet zvazit, nazorov a argumentov ci uz ano alebo nie je vela, do juna mam co robit🙂

hobit
2. feb 2013

@willy_wonka do skolky ho idem prihlasovat teraz, v septembri bude mat 3 roky...nemala som problem, doktorka nas ale nahlasila a zaplatili sme pokutu...
@willy_wonka jo, este si dajme spolocny termin a mozme si urobit mliecnu zurku 🙂

willy_wonka
2. feb 2013

@hobit doktorka vas nahlasila? To moze? nevztahuje sa na t lekarske tajomstvo?:D
Tak to si pis, mozno sa na sestonedeli uvidime:D je nas dosy,aspon dve by sa zastihnut mohli🙂)

hobit
2. feb 2013

@willy_wonka doktorka ta nalasi, s tym musis ratat alebo hladat taku, ktora ma na ocovanie rovnaky nazor ako ty...
ja mam termn az 16teho, tak uvidime 🙂

katuska54
3. feb 2013

@willy_wonka stacil mi glg a potom som zaspala ako male dieta 😀

katuska54
3. feb 2013

@hobit mozem sa opytat kolko ste platili pokutu? to je teda sila,ze este pokutuju za rozhodnutie rodicov...ved my budeme vychovavat a zivit nase deti a nie stat.. a ked sa nahodou nieco stane po ockovani,tak stat nam nijak nepomoze 😠

hobit
3. feb 2013

@katuska54 za MMR 49 +16 trovy konania...

hobit
3. feb 2013

baby, ktore mate magio, v archive je este 2 hodiny dokument orgazmicky porod vysielany 27.1. 23.30 na CT2...odporucam, prave som to dopozerala 🙂

katuska54
3. feb 2013

@hobit to je sila 😠

hobit
3. feb 2013

@katuska54 vies co, mne to za to stalo...teraz to bude urcite viac kedze drobcovi nedame nic...uvidime

katuska54
3. feb 2013

@hobit preto som sa pytala,lebo som citala teraz clanok ako mamicka dala syna zaockovat a do tyzdna im umrel 😢 tak preto rozmyslam,ze ju nedam ani ja zaockovat...ale mam este nad cim rozmyslat

hobit
3. feb 2013

@katuska54 treba si to poriadne nastudovat, mne to trvalo asi 2 mesiace, ale urcite je to dobre investovany cas....

katuska54
3. feb 2013

@hobit tak to teda hej...ja budem studovat a googlit...

dulkagabulka
3. feb 2013

@hobit je aj na youtube..
a odporučam aj film what babies want

qtinka77
3. feb 2013

@dulkagabulka A pod akym nazvom sa da ten film na youtube najst? Nenaslo mi ho... :o( Dakujem.

romikiki
3. feb 2013

@qtinka77 orgasmic birth 🙂

anjelicek26
3. feb 2013

No babule merala som si brusko a 84cm a to som ako slooon totalny, sa mi uz aj zle zohyba 😅 😅 😅 Dnes leharko, mame spicha zo svokrovcami v restike na obed, tot cely plan, nechce sa mi varit, o tretej este karneval s detmi 😀 😀

dulkagabulka
3. feb 2013

@qtinka77
what babies want

je tam trailer

https://www.youtube.com/watch?v=ipjp9dC3tjo

i film - sice rozkuskovany, ale je užasny, odporučam každej tehotnej

qtinka77
3. feb 2013

@dulkagabulka
@romikiki Dakujem, uz som nasal - zle som zadavala orgazmicky, ale po cesky je orgaSmicky :o)

https://www.youtube.com/watch?v=86KhFGqkBrM