Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@janka_k klud, ja som pri prvom citila pohyby az v 22hom tyzdni...
@willy_wonka
@delica no presne, ved mas auto 🙂
@misza1 obcas to mam podobne, vysvetlujem si to s tym, ze som bola vecer malo unavena....., teraz som kupila synovi ovecku a ked sa rozlozi, je z toho vankus, tak si ju tak pritisnem a nejak sa mi lepsie spi, ma uuuzasny material, a manzel len ticho záávidí 😀
@elen34 no ja sa tiez nenatieram stale,nejak samo mi to tak prislo... viac pocuvam svoje telo a riadim sa instiktivne da sa povedat... to,ze sa v noci zobudim a tiez sa hodku ci dve prevalujem je normalne,uz si z toho nic nerobim. Hlavne ked sa prebudim na wc a je to... Ale vynahradim si to,lebo teraz mi tak chuti spat do obedu ze az 😀
ahojte tehulky neviem ci su medzi vami aj take ktore este nemaju ziadne vecicky pre babätko,...moja mala bude mat toho roku v juni 2 roky,a rada by som ponukla jej vecicky niektorej z vas ktore cakate dievcatko,vecicky su vo velmi dobrom stave od narodenia az do roku a pol,mega balik 120 kusov oblecenia,velkost od 0-80 😉 ak mate niektora zaujem poslite mi ip.je tam vsetko bodinka s kratkym dlhym rukavom,tricka,svetriky,teplacky,ponozky,puncosky,ciapky,proste vsetko 😉 odber iba vsetko spolu
@katkatara - gratulacia k dievcatku, prajem ti to 🙂 Aspon jedna baba musi byt 😅 😵
Mne dnes volala doky, ze si mam dojst po tabletky zeleza, moc ma to netesi, ale co uz 😖 Vysvetlovalo by to, preco som tak rychlo zadychana a strasne unavena 😖 Nase malinke v brusku moc casto kopka, hybe sa fakt kazdu chvilu, je to fajn pocit vediet, ze je mu dobre.
Ahojte dievčence 🙂 Tak už je zo mňa vydatá žena. Svadba prebehla podľa našich predstáv, akurát počasie sa nevydarilo - pršalo :( Nič to nezmenilo na našej super nálade...... fotenie a svadobnú zábavu sme si užívali a usudzujem podľa ohlasov, že aj svadobčanom sa páčilo.
A teraz k tehotenstvu: dnes sme boli s manželom na ultrazvuku, videli sme drobca, Dieťatko prospieva ako má, tak sme veeeeľmi radi, bol trochu problém s meraním, lebo bolo riadne akčné a otváralo pusinku. Na otázku pohlavia nám lekár odpovedal, že chlapčeka nevidí....takže budeme mať PRINCEZNIČKU....ak sa nič nezmení, tak to bude Tamarka. Tak som zvedavá na ďalšie ultrazvuky, či sa to potvrdí.
Pohyby neviem identifikovať, ale lekár povedal, že to je normálne.
@kavaapalma ahoj, prosim ta, ten posledny biely, co to je za.znacku:)peeekne vyzera🙂
@zuzkad85 gratulujem k svadbe aj k bambulke... 😉
@willy_wonka steggi master... aj ja po nom poskulujem 😉 a hlavne je dobra cena
@kavaapalma a kde by som nasla o nom nieco viac?🙂 kolko stoji?🙂
@willy_wonka aj tu som ho nasla v shopoch hladaj a cena je 300 neviem presne... lebo ked som dala do googlu,tak mi hodilo stranku aj tu na mk...
hm, tak to tu budem asi sama na Kramaroch. ale co uz. mam tam svoju dr, uvidime, ako sa to vsetko vyvrbi.
myslim, ze som sa uz pytala, ale snad este raz. je tu niektora, ktora rodila s dulou? alebo mate taku kamosku?
zaujimali by ma jej pocity, nazory atd atd

@delica ja nevydrzim dlouho sedet, musim se porad rovnat jinak se mi zle dycha a ted kdyz jsme jeli k nasim 2 hodky autem tak mi poprve opuchli nohy, no nic prijemneho... jeste ze mamina dela bodovou masaz noh tak mi to rozmasirovala...
jinac volala jsem s tou doktorkou a ze zaden problem, klidne me vezme ze pro kartu posle sestricku🙂 jak jsem radaaaaaa🙂 zas se usmivam jak drbo🙂