icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
5. feb 2013

@delica ja nevydrzim dlouho sedet, musim se porad rovnat jinak se mi zle dycha a ted kdyz jsme jeli k nasim 2 hodky autem tak mi poprve opuchli nohy, no nic prijemneho... jeste ze mamina dela bodovou masaz noh tak mi to rozmasirovala...
jinac volala jsem s tou doktorkou a ze zaden problem, klidne me vezme ze pro kartu posle sestricku🙂 jak jsem radaaaaaa🙂 zas se usmivam jak drbo🙂

elen34
5. feb 2013

@misza1 Ja nespim ako som otehotnela teraz my pomaha tehotensky vankus paradna vec 🙂

delica
5. feb 2013

@misza1 ja sa tu s tebou usmivam do monitoru 🙂 no som rada, ze to vyslo 🙂, ked si zoberiem, ako je aj pre mna dolezita moja doktorka :D.

lulu1982
5. feb 2013

@elen34 ja som na tom so spánkom úplne rovnako. aj vankúš som si kúpila a nepomáha ☹

hobit
5. feb 2013

@janka_k klud, ja som pri prvom citila pohyby az v 22hom tyzdni...
@willy_wonka
@delica no presne, ved mas auto 🙂

elen34
5. feb 2013

@delica Ahoj ja som bola pri malej v nemocnici a natierala som sa a sestrcka my povedala ci chcem porodit ze by sme sa nemali natierat ked nemame suchu pokozku a nie casto tak sa too teraz dlzim 🙂 🙂 🙂 🙂

misza1
5. feb 2013

@lulu1982 to se nejblizsich 6let nevyspim?!? 🙂
me ten vankus pomohl, ze dobre zaspim ale i tak se.budim, obcas mam pocit ze krpec kope dokud se nevzbudim a pak dela ze on nic... bo kdyz se vzbudim citim ze nespi🙂

lulu1982
5. feb 2013

@misza1 jeeej, toto robí aj náš prcek a keď si položím ruku na bruško, tak tiež sa tvári, že niiiič 😀 je to také podarené 🙂))

misza1
5. feb 2013

@delica 🙂dik za spoluradost, jinac jsem si vsimla ze se ti zmenil termin... predbihas me🙂

katkalubkova
5. feb 2013

@misza1 obcas to mam podobne, vysvetlujem si to s tym, ze som bola vecer malo unavena....., teraz som kupila synovi ovecku a ked sa rozlozi, je z toho vankus, tak si ju tak pritisnem a nejak sa mi lepsie spi, ma uuuzasny material, a manzel len ticho záávidí 😀

delica
5. feb 2013

@misza1 nezmenil, mame stale rovnako 128 dni do porodu :D. Som si to nemenila tu, aj ked stale mi to posuvaju niekam dopredu.

kavaapalma
5. feb 2013

@elen34 no ja sa tiez nenatieram stale,nejak samo mi to tak prislo... viac pocuvam svoje telo a riadim sa instiktivne da sa povedat... to,ze sa v noci zobudim a tiez sa hodku ci dve prevalujem je normalne,uz si z toho nic nerobim. Hlavne ked sa prebudim na wc a je to... Ale vynahradim si to,lebo teraz mi tak chuti spat do obedu ze az 😀

kavaapalma
5. feb 2013

netusim ktory by bol naj,poprosim odbornika,ale hladam dalej...

silviadaisy30
5. feb 2013

ahojte tehulky neviem ci su medzi vami aj take ktore este nemaju ziadne vecicky pre babätko,...moja mala bude mat toho roku v juni 2 roky,a rada by som ponukla jej vecicky niektorej z vas ktore cakate dievcatko,vecicky su vo velmi dobrom stave od narodenia az do roku a pol,mega balik 120 kusov oblecenia,velkost od 0-80 😉 ak mate niektora zaujem poslite mi ip.je tam vsetko bodinka s kratkym dlhym rukavom,tricka,svetriky,teplacky,ponozky,puncosky,ciapky,proste vsetko 😉 odber iba vsetko spolu

anjelicek26
5. feb 2013

@katkatara - gratulacia k dievcatku, prajem ti to 🙂 Aspon jedna baba musi byt 😅 😵

Mne dnes volala doky, ze si mam dojst po tabletky zeleza, moc ma to netesi, ale co uz 😖 Vysvetlovalo by to, preco som tak rychlo zadychana a strasne unavena 😖 Nase malinke v brusku moc casto kopka, hybe sa fakt kazdu chvilu, je to fajn pocit vediet, ze je mu dobre.

misza1
5. feb 2013

@delica jj ale psala jsi ze podle morfa tusim 7/6-jinak to ma moje mamina;)

delica
5. feb 2013

@misza1 jj 🙂 tak nejak........ale to su take odhady
kedze vim, kedy som ovulovala, tak by sem mala porodit okolo toho 13. resp az po.

zuzkad85
5. feb 2013

Ahojte dievčence 🙂 Tak už je zo mňa vydatá žena. Svadba prebehla podľa našich predstáv, akurát počasie sa nevydarilo - pršalo :( Nič to nezmenilo na našej super nálade...... fotenie a svadobnú zábavu sme si užívali a usudzujem podľa ohlasov, že aj svadobčanom sa páčilo.
A teraz k tehotenstvu: dnes sme boli s manželom na ultrazvuku, videli sme drobca, Dieťatko prospieva ako má, tak sme veeeeľmi radi, bol trochu problém s meraním, lebo bolo riadne akčné a otváralo pusinku. Na otázku pohlavia nám lekár odpovedal, že chlapčeka nevidí....takže budeme mať PRINCEZNIČKU....ak sa nič nezmení, tak to bude Tamarka. Tak som zvedavá na ďalšie ultrazvuky, či sa to potvrdí.
Pohyby neviem identifikovať, ale lekár povedal, že to je normálne.

misza1
5. feb 2013

@delica ono cele to urcovani terminu je jen hruby odhad uvidime kdy se prcci rozhodnou prijit🙂

misza1
5. feb 2013

@zuzkad85 gratuluju a gratuluju;)

willy_wonka
5. feb 2013

@kavaapalma ahoj, prosim ta, ten posledny biely, co to je za.znacku:)peeekne vyzera🙂

kavaapalma
5. feb 2013

@zuzkad85 gratulujem k svadbe aj k bambulke... 😉

kavaapalma
5. feb 2013

@willy_wonka steggi master... aj ja po nom poskulujem 😉 a hlavne je dobra cena

willy_wonka
5. feb 2013

@kavaapalma a kde by som nasla o nom nieco viac?🙂 kolko stoji?🙂

emmushka
5. feb 2013

@zuzkad85 Tak vsetko dobre do spolocneho manzelskeho zivota a samozrejme velka gratulacia tiez k babatku (dievcatku zatial) 🙂

katkatara
5. feb 2013

Ďakujem vám všetkým,je to super pocit,keď sa toľko ľudí teší so mnou 🙂

@misza1 Aj ja chcem ísť rodiť do Trenčína,na Ilavu mám nepekné spomienky.

kavaapalma
5. feb 2013

@willy_wonka aj tu som ho nasla v shopoch hladaj a cena je 300 neviem presne... lebo ked som dala do googlu,tak mi hodilo stranku aj tu na mk...

azalka22
5. feb 2013

hm, tak to tu budem asi sama na Kramaroch. ale co uz. mam tam svoju dr, uvidime, ako sa to vsetko vyvrbi.
myslim, ze som sa uz pytala, ale snad este raz. je tu niektora, ktora rodila s dulou? alebo mate taku kamosku?
zaujimali by ma jej pocity, nazory atd atd

katuska54
5. feb 2013

@zuzkad85 gratulujem k svadbicke a aj k princeznicke 🙂 my mame tento vikend svadbu,tak dufam,ze dopadne podla nasich predstav...a my cakame tiez dievcatko 🙂 sice sme sa este nedohodli na mene,ale este je casu a casu....