Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@zuzka444 o svokre mi ai nehovor...ked som jej oznamila,ze cakame dievcatko tak bola sklamana 😠 lebo ona chcela chlapca. aj nasi sa tesia a to uz budu mat 3 vnucatko a nakupuju vecicky a svokrovci budu mat prve vnuca a este si vyberat bude 😠 inak este sme nic nedostali od nich pre malu...iba ked sme im povedali,ze cakame tak hned povedala,ze kocik platia oni..a ked som jej povedala,ze maju kocik ktory chcem v akcii tak mi povedala,ze je este cas na kupu 😠 tak ma nas.ala...co ho mam potom kupovat za nehorazne prachy 😠 😠 😠
@katuska54 moja vam aspom idu kocik kupit.my sme dostali cervenu deku a malilinku plysovu hracku..vsetko a okrem toho na narodky som dostala darcek co dostala z katalogu za objednavku a to take hovadiny...ze radsej nemusela nosit nic....nam aj moji rodicia pomahali pri kupe bytu mama upratovala oco kupil chladnicu a pracku a tak..jednoducho sa snazia a svokra nic....ta ma iba svoje vnucky a na nas nehladi..ale hlavne ze povedala co bude robit jej synacik ked sa to narodi ze sa o neho boji...dokelu co bude on rodit?abo kojit abo co?....nechapem...a prazdniny nehrozia u nej ...sme dopadli ze?a pred otehotnenim bola ako medik.
@zuzka444 presne ako u nas...aj nam nasi pomahali pri kupe bytu. tatko robil prerabku,mamca upratovala..a svokrovci? ked sme im povedali,ze kupujeme byt tak svokra sa s nami nebavila 2 dni...ale musim povedat,ze aspon na chladnicku nam dali prachy..a teraz na ten kocik daju 500€ a ostatne si musime dolozit..preto som povedala,ze je v akcii a ona ma takto schladila 😠
vidis nasi uz setria aj na svadbu mama uz planuje krstiny zohana divinu a svokrovci nic...pockaj male dostane od nich nejake misky z katalogu co dostala ako darcek...ale vies drahy tam siel cely stastny im to oznamit ze cakame babatko a ona ze co??a hned zmenila temu..a drahy hned ma zobral a sli sme domov bo oni ani nevedia ze sa nam to len tak tak podarilo bo mal problemy s tym...co by mohla byt stastna ze bude mat vnuca aj od neho nije ona nic....kks stavim sa ze ani sa nebude zaujimat o to co to bude...keby jej to nepovieme ani sa nenahneva bo jej to je ukradnute.a ma to sere skrz draheho bo neciti z ich strany ziadnu podporu..ale zase nasi to vynahradzaju...aj ked nic od nich nechceme automaticky pomahaju...
Aj my budeme mať dievčatko 🙂 🙂 🙂 🙂 Neviem, či môže byť niekto šťastnejší ako ja.
@hubenourova gratulujem 🙂 takze uz sa to pomali zacina vyrovnavat s chlapcami 🙂
@willy_wonka vies co ja som so svokrou doteraz nemala problem..to odkedy sme oznamili,ze som tehu a bude svadba...odvtedy su divny 😠 ale nastastie byvaju 80 km od nas 😀
@katuska54 my chceme az ked sa male narodi volakedy v novembri bo aj moja segra sa ide vydavat a aj svagrina takze mame toho hojne do toho dvoje krstiny noo takze sme to dali radsej na koniec roka a je to mile bo v novembri sme sa spoznali ked ja mala 16..heh a teraz mam 23 :D...kks jak ten cas letiii
tak mam za sebou morfo UTZ, vsetko je OK, baba ako vysita.
dievcata, merali vam uz prietoky?
@katuska54 no my ked sme oznamili svokre,.ze sa budeme brat, tak prva.reakcia: velmi divny pohlad,potom zahlasila,.ze ked sa zoberieme.uz by sme.sa nemohli.rozvadzat, a potom sa aksi aj tesit zacala🙂 a ked sme.par mesiacov po svadbe oznamili tehu, tak skonstatovala, ze mame najlepsi vek na pocatie(25,30) a potom ma zacala dopovat ovocim, ze to treba:D a celkovo je velmi starostliva,zaujima sa a tak🙂 mrzi ma,.ze.tvojim svokrovcom preplo...asi sa im nepaci, ze najskor tehu,potom svadba...nedajboze ak su z.dediny:D tam zvyknu byvat divne natury🙂
@katuska54 @willy_wonka no willy aj moja bola super tiez pokial sme neoznamili ze som tehu a o svadbe este nevedia som zvedava ako zareaguju.no a vy to mate super moja svokra byva vo vedlajsom cinzaku :/...ale tak to je akokeby byvala 1000 km bo byvame tu 2 roky a bola u nas 3 krat....
@willy_wonka no su z dzedziny 😀 ale oni maju co hovorit..svokra otehu ked mala 16 rokov,takze nemoze poucat. svadba v 16 a porod v 17 😀
@katuska54 - skor, ze chalani boli jasni od zaciatku a baby sa s istotou daju povedat az neskor 😀 😀
@willy_wonka to netusim,ale robil mi to dr. janac 😀 dostala som taky papier a tam to zaznacene..inak ti to spravia aj ked pojdes na 3D alebo 4D
@anjelicek26 to mas pravdu,ale uz Vas chalanov zaciname my baby valcovat 😀
@zuzka444 :D my to mame tiez blizko, moja mama byva o panelak vedla a svokrva.10 min autom od nas🙂 pri malom babatku a pomoci s nim to bude na nezaplatenie🙂)
Nepochopim co sa v nej zmenilo tym,.ze nudete mat babo...mozno sa ona neciti byt este babkou🙂
@katuska54 a co ti vyslo?? mne ze v norme, ale horna hranica. troska ma to vystrasilo, ale ze standardne sa v tomto tt nemeraju, este je cas
@willy_wonka - to cez UTZ stlaci nejaky gombik a vyhodi to hodnotu
@katuska54 aky papier?ten s tymi 14timi obrazkami?🙂
@willy_wonka hej..idem kuk ci to tam je napisane..iba viem,ze to dr hovoril sestricke a on azapisovala
@katuska54 no to sa celkom poponahlala,eh🙂) ale tak...kaslat na nu, ty sa tes,cakaju ta krasne chvile, uz mas vsetko ready na svadbu?🙂 kto ta bude licit? Aky budes mat uces?🙂

@katuska54 aj nase tiez...boze aj ty mavas niekedy take stavy ze co bude?ja mala dnes taky den akurat ze co bude ked sa to male narodi...he ale mna v neistote drzi hrozne svokra...ostala strasne divna ako sa dozvedela ze som tehotna..ked ti pravdu poviem ani sa na male netesi..alebo hej a dava to dost divno najavo...a je mi to take divne bo nasi sa neskutocne tesia mama kupuje vecicky a furt ze ako sa mam a tak..a svokra?so. 5 mesiacov tehotna a jedina zmienka o malom bola ze ci sa tesim ...ako hentaka otazka ma zarazila dost...a pivedala to tak divno....ale som jej odpivedala ze samozrejme ked sme ho chceli...