icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
6. feb 2013

@zuzka444 vylety s babatkom?🙂 to mas odvahu, ja sa obavam klasickeho kocikovania po vonku🙂

delica
6. feb 2013

@katuska54
na tej strane, kde je ultrazvuk,
mne to vpisala do 3.stlpca 30.-32.tyzden

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka hej potom uz pojdm k nemu..ja som asi tiez rizikova kedze som po ivf. takze asi pojdem k nemu 😉 len neviem kedy ordinuje-ktore dni..

zuzka444
6. feb 2013

@willy_wonka sak nije hned po poride ja neviem nejak mesiac po tom...

katuska54
6. feb 2013

@delica no tak tam mam tych cisiel az moc 🙂 napis skratku pod ktoru to mas zaznacene ( crl,BDPxFOCD,TABxAPD...) tieto skratky tam mam a knim aj nejake cisla

willy_wonka
6. feb 2013

@katuska54 uff, po ivf,teda...teda,to som nevedela,tak o to viac gratulujem,ze sa podarilo...a v tom pripade ano, mozes ist k nemu. Ordinuje v utorok od 8mej do neviem kedy a vo stvrtok od.13tej do neviem kedy🙂 ja tam chodim vzdy na 13tu vo stvrtok:D

willy_wonka
6. feb 2013

@katuska54 a co mas v kolonke pri placenta grading?🙂

delica
6. feb 2013

@katuska54 kukni ten riadok RI umbicalis, ci tak nejak, ja tam mam v norme

willy_wonka
6. feb 2013

@zuzka444 aj tak🙂)) sice manzel spekuloval, ze k moru uz toto leto...hovorim, zabudni🙂.si to predstavuje jak hurvinek valku, alebo ja panikarim ?🙂))

delica
6. feb 2013

@katuska54
@willy_wonka v tom placenta grading mam ze mi zasahaju do branky, teda kadial ma dieta vyjst :((( takze ja to mam prilis docarbane az do konca
a vela cipiek tam mam

delica
6. feb 2013

@delica šipiek, nie čipiek :D

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka dakujem 🙂 ved to bola dlha cesta k bambulke 😀 a o to viac sa tesime na nasu malu

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka tam nema nic. ty tam mas nieco? iba placenta lokalizacia- fundus

willy_wonka
6. feb 2013

@delica pojde hore🙂to chceli tymi sipkami povedat🙂
@katuska54 a lokalizacia? Ja mam vpredu, hmmm

katuska54
6. feb 2013

@delica tak tam nemam nic ale riadok nad tym mam,ze v norme. Hydramnion- norma

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka lokalizacia- fundus. ale ja viem,ze ju mam v predu. to mi este v centre povedala dr.

delica
6. feb 2013

@katuska54
to mam aj ja v norme - to je plodova voda?
a pod tm mam v norme

zuzka444
6. feb 2013

@willy_wonka vies co mozno babatku bude aj lepsie pri mori bo tam celkovo zdravsi vzduch ten morsky takze uskodit mu to neuskodi len prospeje...ak by ste sli nejako v septemrbi male uz bude mat 3 mesiace a to neni tak malicko...pokial bude mat vsetko v poriatku chodte uvidis neobanujes..aj kamoska bola s malym na dovolenke a uz chidia kazdy rok 🙂..

katuska54
6. feb 2013

@delica tak mne tam sestricka asi zabudla nieco napisat..to preto lebo bola hladna a chcela ist na obed 😀 sa mi stazovala,ked sme cakali na dr.

azalka22
6. feb 2013

este mam otazku - mam ist na ten glukozovy test.
je to v celku neskodne (na lacno, odber krvi, vypijes sladku stavu, odber krvi, domov) - mam sa dacoho obavat??

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 minule davali v telke ze s malimi detmi moc neodporucaju cestovat..hlavne koli inej klime..predsa este nema taku imunitu a ina klima..odporucaju az po 3 roku..ale ja mylsim,ze uz ked bude mat prcek 1 rok tak uz by mohol ist k moru..to je iba moj nazor..neberiem,ze niekto chodi uz s mimi...ved kazda matka vie co je pre jej mrna najlepsie 🙂

katuska54
6. feb 2013

@azalka22 este som natom nebola,ale kamoska hovorila,ze to neni tragedia. neboj sa..iba ze musis byt nalacno 😒

willy_wonka
6. feb 2013

@katuska54 ja tam mam rimsku dvojku.:D
fundus..hm🙂

zuzka444
6. feb 2013

@katuska54 ved jasne ale viem ze mamicky chodievaju k moru aj s miminkami 🙂...sak jasne ked sa mamicka boji a neni si ista nech nejde ..ved dovolenka nikam neujde...🙂..

delica
6. feb 2013

@katuska54 no ja to mam tak došípkované , ze pisala, kde je miesto, ze sama neviem, co kde patri :D dufam, ze moja Dr. tomu bude chapat
No my to tiez berieme tak, ze dovolenka nebude, sme chceli ist teraz este v zime do tepla, ale nemozem ani lietat :(((.
no ale to vobec nevadi 🙂 ved si este uzijeme a vselico zazijeme

katuska54
6. feb 2013

@willy_wonka ale hlavne,ze doktori sa v tom vyznaju 😀

hobit
6. feb 2013

@azalka22 len chuti toho glukozoveho grcu 😀

katuska54
6. feb 2013

@zuzka444 aj ja som povedala drahemu,ze na dalsi rok uz by sme mohli ist k moru s prckom..sesternica bola s malou a moc si to uzili. ale uvidime podla financii,ved ked tento stat tak dopraje mamickam 😀 😀 😀

willy_wonka
6. feb 2013

@katuska54 aj ja som predna placenta:D

@azalka22 noo na lacno t.j 10h predtym nejest, a po vypiti dve hodinky posediet v cakarnu na jednotlive odbery,tusim beru po hodine a potom druhy krat po dalsej hodine,medzi casom stale nejest...tak mi to hovorili, desim sa toho hladovania:D

katuska54
6. feb 2013

@delica hlavne,ze dr tomu rozumie. my pojdeme mozno v zime do tatier. teraz uz planujeme,ale co bude ani srnky netusia 😉