Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@mirka078 aj mna maly kopkal pred chvilkou 🙂 ja som taky strasny sebapozorovatel, az niekedy streser, tak odkedy zacal kopat si to stale sledujem...a ked je chvilu ticho, tak hned to riesim...ja neviem ako to ma byt, niketo mi hovori, ze aj cely den nemusis citit, niekto ze raz za 12 hod, a niekto ze raz za 2 hod...no a nas maly niekedy kope o sto sest, a niekedy je kludnejsi, ledva sa obcas pohne...no a ja mam hned chrobaka v hlave ze co sa deje🙂
@romikiki tak asi sme si dosť podobné, lebo tiež som celá natešená, keď drobka kopne, no a keď nekope, hneď ma chytá panika, či je všetko ok. ale ja sa upokojujem tým, že to len cez deň tak nevnímam, keď som v robote a tak, no a večer pri zaspávaní ju cítim najviac.
@mirka078 - no toto mam rovnaky zazitok, vpadnute bradavky a sestricka len, donesiem vam flasu, s tym kojit nebudete 😝 Fakt fasa pristup, mama mi kupila klobuciky a kojili sme 2,5 roka, takze asi tak 😝
@anjelicek26 ty klobuciky jsou na tvarovani bradavek? kdyz nemam problem s vpadnutymi, tak je nebudu potrebovat? vcera se o tom bavili na tehu cviceni a jsem z toho pako...
@anjelicek26 ja som tiež dojčila len s klobúčikmi, bez nich by to nešlo - mne zasa sestrička hneď povedala, že nech to vyskúšam, asi som mala šťastie na správnu osobu
@misza1 - je aj taka pumpicka na tvarovanie bradaviek pocas tehu, ale mne sa to nezda, predsalen to provokuje kontrakcie.. klobuciky su na kojenie, imituju bradavku v podstate, aby sa dieta vedelo prisat. Kojila som cez klobuciky tri mesiace, potom sa mala naucila prisat uz normalne. Takto to cca. vyzera
@anjelicek26 ahaa, tak jsem to konecne pochopila🙂
dik
ja som klobučik nevedela používať, tak som si odtrpela popraskané bradavky - jááájjj ako to bolelo, až som pri kojení rástla do výšky, ale mala bola spokojná, že papa a ja som vydržala. ale boli to muky., dúfam že sa to nebude teraz opakovať, vyzerá že už ostali také vytiahnuté....
@pavuciatko no veru, ale asi z toho netreba robit velku vedu...vsetky sme ustrachane, to je asi normalne, len zase ja sa snazim ovladat aby som nebola v nejakom zbytocnom strese, to na maleho urcite nevplyva najlepsie...cize najlepsie vsetko s mierou a brat to tak nejak prirodzene a s nadhladom 🙂
baby, co sa mi zas stalo.
isla som si vybrat do bankomatu peniaze a vydal mi peniaze,kartu a ja bankomaru: dakujem velmi pekne, dovidenia!
cisty pako!
@delica :D slusne vychovana🙂)
a nie je to tak ze az po 28 tyzdni sa tie bradavky tak prisposobuju na to kojenie? teda aspon u prvorodiciek. tak som to ja citala v knihe.
ale vyzera to ako dobre riesenie ak niekomu dostatocne nevystupia
@delica tomu sa hovori pregancy brain 🙂 ja mam teraz problemy s pin kodom ked platim v potravinach...tesne predtym ke idem natukat si ho poviem a just tam stlacim nejaku blbu cislicu!!! zleeeeee
Minule som si sla kupit bagetu a vravim predavacke: Dobry den, poprosim vas jednu BABETU 😀
@janka_k - je to tak, ale vpadnute moc neporiesis, to treba cvicit bohuzial alebo ten klobucik po porode. Normalne sa prisposobia.
Ahojte,tak po dlhsej dobe sa aj ja hlasim...tak dnes potvrdene, budeme mat dievcatko 🙂 a tie klobuciky som pri malom aj ja pouzivala a teraz pri druhom by som chcela tiez,tak snad to pojde
@willy_wonka co sa tyka chuti, tak mne nechuti nic zelene...hlavne ladovy salat. Uplna grcka! 😖 A len chleba a rohliky mi chutia. 🙂 Pred tehotenstvom som bola zvyknuta na paleo stravu a teraz ju neznasam! 😒
@azmuk tak to je este dobre, mna sokovali chute dievcat z tej temy,strk,omietka,mydlo, vona spakov?:D to je uz extrem:D ja som tiez pecivova, maslo, sunka,.rajciny....mnam:D z ovocia pomarance,jablka,hrusky🙂) a to nehovorim o chuti na pecenu klobasu, ale to sa drzim, este som si nedala🙂 a to som pred tehu take mastne jedla ani citit nemohla🙂)
@willy_wonka svagrina porodila pred 2 tyzdnami a tej vonali odlakovace a hlavne cigaretovy dym 😀 vzdy ked si isiel niekto zapalit, tak sa tam vplizila a vdychovala o stosest 😀
@anjelicek26 no vpadnute asi nemam, ale ani take ako moja kojacia sestra 🙂
@willy_wonka no ahoj...xi tak bude to babizna he he...ze je uplne zdravucka tak som stastna 🙂
@zuzka444 gratulujem Zuzka k zdravemu dievcatku🙂)) super🙂
@willy_wonka jej dakujem moja xi...no malicka je uplne v poriatku a furt sa hybala heb ale mame aj krasne 20 minutove video heh...joj uz aby sa narodila 🙂...
bradavky netreba nijako cvicit, samy sa prisposobia pri dojceni, ja som mala ploche a teraz tak uz nevyzeraju ani nahodou 😀 .. klobuciky tiez nepotrebujete.. dolezite je spravne prisatie a hlavne skore prilozenie babatka, najlepsie hned po porode... ak chcete dojcit a obavate sa problemov, dobre je prestudovat si nejake stranky o dojceni napr. www.mamila.sk
dievcata, ako sa vyratava ten rodicovsky??
ja som si myslela, ze to je pausalne nejaka suma rovnaka pre vsetkych....
@azalka22 rodicovsky nie rovnaky? tych tusim Cca 199€? Odkial mas prosim takuto info?

@zuzka444 tak ake mas pre nas novinky?🙂