icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
8. feb 2013

@jesika26 me tak vcera vecer prepadla chut na sladke, ze jsem si jeste v 9 varila puding🙂 a abych nebyla skrt, rozdelila jsem se napul s mm, ale tajne jsem doufala ze to nesni cele, protoze on sladke vubec nemusi a vcera jako na potvoru to snedl cele:D

karinkaeich
8. feb 2013

ahojte kocky, ak by ste mali zaujem o balicek veciciek 56-62-68, tak dam rada fotku a blizsie info. cenu dohodneme, urcite iba symbolicka, lebo my to uz nevyuzijeme, nech nezavadzia v skrini

silvianm
8. feb 2013

@karinkaeich ahoj mozes mi napisat na silvianm@centrum.sk

willy_wonka
8. feb 2013

Dievcata, neodolala som a dnes som objednala prvu vec pre nase mimčo 🙂)
http://www.mojebaby.sk/philips-avent/eshop/4-1-...
@katuska54 uz si nervozna?;)

delica
8. feb 2013

@katuska54 no nevesta, asi sa tu neobjavis 🙂))))))))))) dnes
No tak zajtra nech máš krásny deň aj s Tvojimi oboma láskami 🙂. Hlavne si to uži 🙂.

delica
8. feb 2013

@willy_wonka jééj, aj ty si myslela na nevestu :D
zlaté cumlicky 🙂

willy_wonka
8. feb 2013

@delica veru myslela...spominam si ako som ja zvladala den pred svadbou, stresovala som a to som nebola tehu🙂) len aby nam katka vplyvom hormonov nescupitala od oltara:D
Dakujem, nemozem z tych cumlikov,take su chutne🙂
dnes je tu akosi mlkvo....

delica
8. feb 2013

@willy_wonka piatok vecer 🙂 my mame zajtra obed s rodicmi, bo som mala meniny, dosla som okolo 6 z prace, z BA a pecieme a uz chystame to, co sa da.

slavka_a_maros
8. feb 2013

Ahojte, od rana mam take akoby menstruacne bolesti. Nie je to nejake strasne, ale neviem, co si o tom mysliet :( nechcem nieco zanedbat, ani zbytocne bezat na pohotovost. Druho a viacrodicky, stretli ste sa s takym? Dakujem

jesika26
8. feb 2013

@slavka_a_maros daj si magnézium, ja to tiež mávam.

anjelicek26
8. feb 2013

@slavka_a_maros - magnezium a oddych, viacej pit a sledovat to rozhodne.

slavka_a_maros
8. feb 2013

@jesika26 @anjelicek26 dakujem, magnezium uz beriem aj taketo krce som mavala, ale nie takto konstantne. Uz si pripadam ako hypochonder🙂 ale ked clovek nevie, co este je normalne a co uz nie...

anjelicek26
8. feb 2013

@slavka_a_maros - tak babo teraz vela pribera, tak take tahanie na jednej a druhej strane je v poriadku, ale krce od krizov treba sledovat, to je ine. Mna dnes inak boli cely clovek, deti a ja sme nachytali crevnu chripku, ale taku pekne hnusnu, vracanie kolotoc a silne bolesti zaludka 😖

willy_wonka
8. feb 2013

@delica piatok vecer absenciu tehotnych na fore neospravedlnuje:D
Mna zajtra caka obed a male posedenie u svokrovcov,budem mat stvrtstorocie rokov:D

slavka_a_maros
8. feb 2013

@anjelicek26 fuha, crevna chripka je potvora:( snad vam to coskoro prejde. A ked je to od krizov, tak to mozu byt nejake kontrakcie? Lebo bolia ma aj krize:(

willy_wonka
8. feb 2013

@delica a co pecies?🙂
Dodatocne vsetko naj k meninam🙂

anjelicek26
8. feb 2013

@slavka_a_maros - od krizov nie je dobre, s tym by som sla k doky.. a to magnezko si urcite nasad.

slavka_a_maros
8. feb 2013

@willy_wonka vsetko najlepsie! Ja som mala pred dvoma tyzdnami tolko isto 🙂

slavka_a_maros
8. feb 2013

@anjelicek26 ak to do rana neprejde, tak skocim na antolsku. Dakujem. Ty si tu tusim taky guru fora🙂 vzdy mas dobru radu

anjelicek26
8. feb 2013

@slavka_a_maros - xixi skor tretie babo na ceste, pri druhom som mala strasne moc poslickov a aj takych, no nie dobrych, aj sa maly skor narodil, netreba to podcenit a radsej ubrat a viac oddychovat.

delica
8. feb 2013

@willy_wonka
no a vsetko naj aj k tebe 🙂 ty mas zajtra svoj den 🙂
ja som mala meniny minuly piatok, len sme sa nemali ako stretnut :-/
http://www.varenie.sk/recept/roladova-torta/fot... - toto robim

willy_wonka
8. feb 2013

@slavka_a_maros dakujem,takze aj ty si vodnarica🙂-najlepsie znamenie:D planujes rodit na antolskej?Je nas tu takych viac🙂)

anjelicek26
8. feb 2013

to je ina uchylka inak baby, vraciam aj z vody a mam nenormalnu chut na zavarane broskyne 🤐 🤐 🤐 Chudak Benjaminko toho dnes vela nedostal 😖

willy_wonka
8. feb 2013

@delica sialene..taketo veci mi posielat,dones,hned 🙂ja cakam,.....dufam,ze sa ti podari🙂)
a dakujem, no velky den....ja mam pocit, ze tehotenstvom sa zo mna stava sociopat, najradsej som doma a nic ine nechcem, len, aby bolo vsetko v poriadku s drobcom. Vzdy na nejaky sviatok som mala vybratych kopec veci,ktore som chcela , teraz? Nic, len spokojne a stastne dotehulkovat, zial, to mi nikto v auparku nekupi..

delica
8. feb 2013

@anjelicek26 jáj, to mi je luto :((( ze vas zasa nejaka pliaga chytila :(. No ale ked mas uz aj na nieco chut, tak to nebude take zle snad. ....Benjaminko to zvladne, on dostava vsetko, si zoberie z tvojich zasob, len maminka, aby bola fit.

@willy_wonka hehe, keby ostalo, tak by som ti v pondelok priniesla do petrzalky :D idem tam do kanclu 😀 . Sice aj ja som sociopat pomaly, nechcem sa bavit s cudzimi ludmi, ale ked uvidim tehotenske brucho, tak to nebude take cudzie :D.
ideme este sarmu robit, ta je najlepsia na druhy den 🙂

anjelicek26
8. feb 2013

@delica - no hadam uz bude lepsie, malemu teda uz je lepsie, tak hadam dlhsie ako dva dni nas to trapit nebude, len od vecera vracia aj dcerka, co teda naposledy vracala ako maly krpcek, tak si to paradne berie, som zvedava, aku budeme mat noc 😖 Doky vypisala maleho na cely dalsi tyzden, no som zvedava, ako si ja budem moct dovolit s nim ostat doma, ved uz teraz som dva dni prec z prace 😖

milionova151
8. feb 2013

tak pripajam sa k mamickam, ktore budu mat dievcatko 🙂.. mne dnes povedal, na morfo, ze to bude zdrava bambulka s dlhymi nozickami.. len nam nechcela ukazat tvaricku, na kazdej fotke mame jej nadhernu rucku a ukazuje svoje dlhe prstiky 🙂

slavka_a_maros
8. feb 2013

@willy_wonka jaj, tak pred tromi tyzdnami🙂 kozorozec. No asi na antolskej, mam to najblizsie a zatial celkom dobre referencie 🙂 ale posunuli mi termin z 8.6. Na 13.6., tak uvidim, do akeho terminu sa nakoniec prepracujem...

willy_wonka
8. feb 2013

@delica a kde v petrzalke mas kancelariu, to by sme sa mali zastavit aj u @katuska54 pre vyslusku:D sarma? Netusim co to je) vdaka tvojej iniciative detailne mi ukazat co vypekas som vola nutena spravit si roztek s maslom a medom🙂

willy_wonka
8. feb 2013

@slavka_a_maros tak kozorozec, no keby si sa neponhlala mohla si byt vodnar🙂
aj ja mam antolsku blizko,ked to pride aj peso prejdem:D termin podla PM mam 1.6 ale zrejme porodim skor.
Ako bolesti,prechadzaju?