icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
8. feb 2013

Vidim,ze ten moj sampion si bude mat z coho vyberat, tolko dievcatiek....🙂

slavka_a_maros
8. feb 2013

@willy_wonka ani nie... Uz som mala dve magnezia, tak uvidim do rana. Prinajhorsom budem na pohotovosti za hysterku 🙂 1.6.? Na den deti, to je zlate...

delica
8. feb 2013

@anjelicek26 no telu nerozkazes :( ked ta choroba zlomí, co spravíš ☹ a zamestnavatel ma s tym ratat, ze ludia byvaju chori a ze majú deti a tie byvaju tiez chore. ludia nie su stroje ani cisla.
@milionova151 gratulujem k dlhonohej dievcinke 🙂)))))))
@willy_wonka blizko zeleznicnej stanice petrzalka robim :D ....... no to skor s @katuska54 mi mozete doniest vysluzku poobede ku kavicke :D / tu mame mimochodom velmi dobru :D/

willy_wonka
8. feb 2013

@slavka_a_maros presne tak, na MDD, a to mu nechcem spravit, aby nemal darceky "zliate" teda k MDD nic velke ale predsa,nech to ma aspon s nejakym odstupom🙂
nebola by si za hysterku,oni to urcite chapu, a pre tvoj pokoj a dobro babatka,radsej zbytocne ako nieco zanedbat... 🙂 ake mas magnezko? Mne lekar predpisal magne B6-nepomahalo,potom magnezium lactici-detto nepomahalo, jedine co mi zabera je klasicke sumive magnezko,ziadna vyhra, ale lepsie ako nic🙂

anjelicek26
8. feb 2013

@delica - ved ano, ale my sme maly tim a mne je jasne, co nazvladnem ja, musia odtiahnut kolegyne a to ma mrzi 😖 Ale co uz, mala pred chvilou ovracala celu postel, tak som zasa mala co robit, ach jaaaj 😖 Sa bojim normalne ist si lahnut, ze ju nebudem mat pod dozorom, ale po tych dvoch poslednych nociach pri strazeni maleho som uz unavena desne 😖

Zavidim vam stretka, my sme tu paradne od ruky 😝

willy_wonka
8. feb 2013

@delica kavu nepijem odkedy som zistila, ze som tehu...a dovtedy ked som kavickovala,tak to co som ja nazyvala kavou by malo kto pil:do 3dcl salky dat 2lyzicky velvetky,zaliat do polky vodou,doliat mlekom,presladit medom,odpit 1/3 a zas doliat mliekom:D
som zvedava,kedy sa katka zastavi porozpravat o svojom dni D

typa
8. feb 2013

@willy_wonka moj mm je narodeny na mdd 🙂 a chce,aby sa aj maly narodil vtedy. Mne dali termin najprv na 06.06. a teraz mi to posunuli na 29.05. Tak mozno sa to este podari 🙂

slavka_a_maros
8. feb 2013

@willy_wonka mala som magne b6, ale potom mi odporucil swissnatural 420 mg, ze ma vyssi obsah magnezia... Ukludnujem sa aspon tym, ze stale citim krpanu, ako sa hybe

willy_wonka
8. feb 2013

@typa to vyzera slubne, ak sa drobec nebude moc ponahlat, tak sa to tvojmu mm splni, drzim palce...aj ked, co tak citam skusene tehulky,uz mamicky, niekedy od osmeho mesiaca odpocitavaju dni, aby cim skor porodili,najma z dovodu nepohodlia,ktore so sebou velke brusko prinasa🙂

anjelicek26
8. feb 2013

@typa -to je super, my mame termin na prvy letny den, rada by som ten termin, lebo ja mam fakt vsetkych v juni vratane manzela a uz je to natesno 😀 😀

willy_wonka
8. feb 2013

@slavka_a_maros verim, ze to cim skor prejde, len oddychuj,lez....lezis?:D

slavka_a_maros
8. feb 2013

@willy_wonka lezim tu s tabletom... Strasne blbo sa mi pise🙂 ty budes teda starostliva mamina!

willy_wonka
8. feb 2013

@slavka_a_maros hovor mi nieco, ja tiez lezim a pisem cez mobil, tablet neudrzim v jednej ruke🙂)
Heh, ja budem hlavne uplne pokakana mamina zo vsetkeho, ktora sa bude bat zobrat na ruky vlastne dieta:D ale tieto obavy ma asi kazda prvorodicka..., dufam🙂

katuska54
8. feb 2013

@willy_wonka uz to na mna ide 😀 konecne som sa sem dostala,tak na rychlo Vas precitam a idem spat 🙂 drz palce na zajtra 😝

slavka_a_maros
8. feb 2013

@katuska54 vsetky drzime palce! Hlavne si pamataj: "ano" 🙂 ostatne uz nejak dopadne

katuska54
8. feb 2013

@delica musela som Vas dnes precitat 😀 som tu len skok...urcite si to zajtra uzijeme 😀 aleuz som nervozna 😝
a dakujeme 😉

slavka_a_maros
8. feb 2013

@willy_wonka ano, u mna to bude rovnako 🙂

willy_wonka
8. feb 2013

@katuska54 s @delica sme ta.spominali...babula, zajtra budem na teba mysliet,aby den D prebiehal podla tvojich predstav,uzi si to. A hned ako to bude mozne(v nedelz rano)nam dojdi porozpravat pocity,dojmy novopecenej mladomanzelky🙂))

katuska54
8. feb 2013

@willy_wonka
@delica baby kludne pridite po kolace 😀 mame ich vela...a mame aj svadobnu tortu..ma iba 10kg 😀

willy_wonka
8. feb 2013

@slavka_a_maros ale zvladneme to, ja si stale hovorim,ze ked to zvladnu ine,zvladnem to aj ja:D

katuska54
8. feb 2013

@slavka_a_maros dakujeme a uz to mame nacvicene 😀 ine ako ANO ani nevieme 😀

willy_wonka
8. feb 2013

@katuska54
@delica joooo,bude rande na sladko:D idealne pred gluk. testom

katuska54
8. feb 2013

@willy_wonka nooo podla toho kedy vstanem 😀 a na obed ideme k nasim...snad vecer sa sem dostanem a porozpravam vsetky zazitky 😀
a tebe tiez na zajtra prajem pekny dnik a uzi si ho s mm a drobcom 🙂 dufam,ze bude aspon detske sampanske 😀

delica
8. feb 2013

@katuska54 nevesta prisla!!!!
a este si zapamataj, co sa ti sniva pred svadbou 🙂. Ved je to tvoja posledna noc za slobodna 🙂.

katuska54
8. feb 2013

@delica uz tuto noc som nespala,tak uz viem,ze ani tuto nebudem spat 😕

delica
8. feb 2013

@katuska54 akurat hovorim muzovi, aku som mala strasnu noc poslednu pred svadbou :D. Si s tvojim buducim doma, ci si sla niekde inde spat? Ci jeho si poslala prec?

anjelicek26
8. feb 2013

@katuska54 - radsej si lahni, zajtra bude fakt dlhyyy den 🙂

katuska54
8. feb 2013

@delica som doma s mojim buducim 😀 rano ma vezie k rodicom a potom akoze pre mna pride ked sa pojdeme fotit a z fotenia ideme k nasim a bude odobierka 😀 take komplikovane...ale to sme cely my 😀

katuska54
8. feb 2013

@anjelicek26 aj by som si isla lahnut,ale nechce sa mi spat...no veru zajtra bude dllllllllllhhhhyyyy den. neviem ako to zvladnem bez spanku 😒 sice ani dnes som nespala poobede 😒

anjelicek26
8. feb 2013

@katuska54 - sprav si mlieko s medom a hajde do postele, my sme sa brali len dva roky dozadu a na svadbe nam boli obe deti, to bol tiez zazitok 😀 😀 Ano som hovorila s prckom na ruke 😀 😀