icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
20. okt 2012

@soldi - vybavicke, izbicke, juuuuuj 😅 Aj ked to nase male este ani izbu nema, musim zavolat architektovi, nech dojde nieco vymysliet 😖 A to rychlo.

jarus_galbi
20. okt 2012

kocky, idem na navstevu, sme na vikend u svokrovcov a nechapu, preco pri tom pc sedim tak dlho 😀 a manzel sa zasa len chyta za hlavu 😀 😀 tesim sa, ze som vas spoznala a urcite sa este ozvem a keby sme sa este tesili aj navzajom, tak by to bolo uplne super 😵

minikk
20. okt 2012

ja som mala dostat 13-teho a zacala som spinit tak somsi myslela ze uz pride mrcha ale nespustila sa tak som si 16 spravila test a boli tam // a dnes rano uz riadne kolajnice. Ale mne vobec nic nieje bolia ma prsia a to je vsetko ale citim ze su mi tesne nohavice cez stehna.

anjelicek26
20. okt 2012

@jarus_galbi - nenecham sa stresovat kvoli robote, hodim rec zo sefkou, ze jej kludne podpisem vypoved pocas materskej a moze ma prijat potom zas, nech mi nemusi drzat miesto, proste len nech ma nevyhodi hned 😝 Uvidime, hadam s nou bude rozumna rec... ja tu robotu zboznujem... aspon par eur materskej by bolo fajn.... nie, ze uplne ze nic 😖

soldi
20. okt 2012

@anjelicek26 ja sa snazim to moc nesirit, ale zo mna to proste ziari 😀
Leonard mal porodnu vahu 3850, ze vraj keby bol v termine, tak ma 4500 minimalne 🤐
ale tak Ty si drobunka, tak je normalne, ze mas aj deticky mensie 😵

anjelicek26
20. okt 2012

@jarus_galbi - moj manzel kuka zo synom futbal 😀 😀 😀 najlepsie ako to maly komentuje - a on vyhral? A ten vyhral? A je gol? bude gol? Tati urob gol 😀 😀 😀 😀 Sa z neho pototo 😀

anjelicek26
20. okt 2012

@soldi Saska bola tri dni po termine 2920g/49 cm a krpec bol tri tyzdne pred 2550g/45cm.. takze si predstav ten rozdiel 😅 😅 Prditko malinke 😅 😅

soldi
20. okt 2012

@minikk vidis, to je haluz, aj mne su uzke nohavice cez stehna a vobec nechapem, ze preco 😅
a ja som spinila o den neskor ako Ty 🙂 a inak mi tiez nic nie je, este je skoro 🙂

@anjelicek26 ak je rozumna, tak urcite to pochopi. a chces jej to povedat hned, alebo tiez pockas do vianoc?

anjelicek26
20. okt 2012

@soldi - dobra otazka 😅 Ale ked pozeram svoje fotky z obdobia vianoc a ake brucho som tam uz mala posledne 😅 😅 😅 Tak to uz vtedy bud poriadne vidno... asi jej to poviem uz o mesiac... blbe by bolo, keby uz boli reci a ja som zatlkala, to nechcem 😝

soldi
20. okt 2012

@anjelicek26 ze urob gol 😀 😀 😀
juuj, tak to bol maxik vazne drobatko. Leonard bol naopak od narodenia velky a pevny 🙂

anjelicek26
20. okt 2012

@soldi - no Max je drobnejsi doteraz, ma 12,5kg/89cm.. ale on fakt nema byt po kom 🙂

minikk
20. okt 2012

@soldi veru pockaj za par dni bude mozno zachodova misa nasa kamoska 🙂)

anjelicek26
20. okt 2012

@minikk - ale hadam nie 😉 Nie kazda tehulka prve tyzdne prevracia... mne bolo cudne pri vsetkych tehu... ale tym to aj koncilo 🙂 Nech tie prve tyzdne su rychlo za nami 🙂 Mne sa maly zacal uz pred vianocami hybat, koniec trinasteho tyzdna, taaak sa na tie kopanceky tesiiiim 😵 Saska sa zacala hybat na silvestra 😅 😅 😅 Som zvedava, kedy budeme vediet o tomto drobatku 🙂

minikk
20. okt 2012

ja mám 7 rocneho syna mal 2680 /49 dva týždne pred. a nebolo mi vôbec zle. nabrala som 16kg.
Teraz mám super náladu som daka divne milá na kazdeho 🙂 inac nic

anjelicek26
20. okt 2012

@minikk - ja pri malej +11,5 pri malom +13,5, som zvedava, kolko teraz 😅 😅 😅 😅 Ale to je jedno, do pol roka po tehu to bude vsetko dolu. Hlavne nech babo pekne rastie 🙂

superdievca
21. okt 2012

Ahojte babuľky, páčia sa mi vaše rozhovory. Už som dávnejšie sem písala a treba zase nadviazať niť. Teším sa, že sa budem mať s kým deliť o pocity a prežívanie týchto našich špatnokrásnych 8 mesiacov 🙂
@anjelicek26
Ahoj, veľakrát som čítala tvoje príspevky v rôznych témach a veľmi sa mi páčili. Obdivujem tvoje názory v tvojom veku, ako to všetko pekne, optimisticky zvládaš. A teraz máme asi skoro rovnaký termín - mne to vyzerá na 24. júna. Zistila som 16. júna, vo štvrtok idem k dokymu. zatiaľ mi je dobre. Pri prvom tehu - je z toho už skoro trojročný krásny chlapček Silvio - mi bývalo veľmi zle. inak súhlasím, že od 2 - 2,5 roka sú to už také múdručké zlatíčka. Oveľa viac by som sa bála byť tehotná tak pred rokom.. Papa

anjelicek26
21. okt 2012

@superdievca - jej super, tesim sa, dalsia do partie ♥ Nejako to zvladneme a v juni si pojdeme do porodnice po male babatka 🙂 Tiez sa pridas do partie - chceme dievcatkoo 😅 😅

henrietag
21. okt 2012

ja by som rada chlapca, ale aj dievcatku sa potesim :D predsa po Veroničke full výbavička :D

soldi
21. okt 2012

@anjelicek26
@minikk
ja som zadrziavala vodu a pribrala som hnusnych 45kil! zo 60 som sla na 105 a pravdepodobne sa to znova zopakuje ☹

soni1
21. okt 2012

Ahojte, dievčatá! Mala by som jednu otázku, keď upratujem, tak sa častejšie zohnem a pritlačím si bruško alebo keď s mm sexíkujeme a ja som hore, ale si pritláčam bruško, nemôžem tým malému ublížiť v tomto týždni tehotenstva? Ďakujem.

anjelicek26
21. okt 2012

@henrietag - my uz nemame doma nicovate nic, dokonca postielku a prebalovak som dala prec 😀 Ale co uz, zacneme zasa od piky 😅 😅

soldi
21. okt 2012

@anjelicek26 ja som dnes muzovi citala mena, ktore sa mi pacia a precitala som chlapcenske a on, ze: dohodli sme sa, ze to bude dievcatko! 😀
a velmi sa mi zapacilo Isabella 😵

anjelicek26
21. okt 2012

@soldi - to vazne? Fuuuuha to je hodne, chudatka klby, vedia, preco si zadrzovala vodu? Viem, ze je tam potom nejaka specialna dieta 😝 U mna pri prvom ziadne problemy a pri malom teda stale tvrdnutie bruska, to bolo neprijemne 😖

soldi
21. okt 2012

@soni1 ahoj, ale Ty nie si junovka, vsak? 😀
a preco si pritlacas brusko?
inak nie, ublizit by si mu nemala, je chraneny plodovou vodou a vakom a aj nejakym Tvojim tucikom 😀

henrietag
21. okt 2012

No tak my sme toto babo planovali takze som prec nic nedala ale ked bude chlapec tak tiez musim skoro vsetko nakupovat lebo ked otvorim skriňu udrie mi ružova do očí :D ale zasa isto mi posunu z rodiny veci po chlapcovi .. mame dobre vztahy :D

anjelicek26
21. okt 2012

@soldi - veru Isabella je nadherne, jedine, coho sa bojim, z to budu skracovat na Izzy, Izza a to fakt nie 😝 Paci sa mi aj varianta ako Elisabeth, to by bola skor Eli, Elinka... no uvidim, zatial stale Isabella vedie, aj ked tusak je - to babo bude mat pipika 😅

soldi
21. okt 2012

@anjelicek26 nevedia, neprisli na to 😒 ja som sa inak fyzicky citila celkom dobre- kazdy den dvojhodinove prechadzky rezkym tempom, v tyzden porodu som dokonca porylovala celu zahradu 😀
ja by som urobila hocico, aby sa to nezopakovalo. ☹ vea ludi tvrdi, ze to suvisi so solenim, ale ja vobec nesolim este od zakladnej skoly.

a na tvrdnutie bruska Ti dali magnezium, nie? zas toto som napr. vobec nepoznala, ja som nemala ani poslickov, ani tvrdnutie, skutocne vobec nic. 🙂

anjelicek26
21. okt 2012

@henrietag - u nas v rodine nie je vela deti, ale svagrina mi po saske skovala kopuuu veci, ktore ja rozhodne nechcem, 7 rocne veci uz dietku urcite neobleciem, este jej to tak vysvetlit 😅 😅 😅

anjelicek26
21. okt 2012

@soldi - ano mala som magnezium, hodne vysoku davku, ale stale, v 35.tyzdni sme na parizskom letisku takmer sli do porodnice, co som mala kontrakciu jednu za druhou 😖 Ale to robil hlavne ten stres, tentoraz to musi byt vsetko omnoho kludnejsie.

soldi
21. okt 2012

@anjelicek26 som uplne zabudla, ze aj Ty si mi vlastne vcera pisala Isabellu 🙂 ale ja by som ju volala Bella 🙂 alebo Sabella 🙂
a predtym sa Ti u babatiek potvrdili tusaky? ja som pri leonardovi od zaciatku vedela, ze to ude chlapec. a teraz mam tucha na dievcatko, uvidime 🙂