Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
kocky, idem na navstevu, sme na vikend u svokrovcov a nechapu, preco pri tom pc sedim tak dlho 😀 a manzel sa zasa len chyta za hlavu 😀 😀 tesim sa, ze som vas spoznala a urcite sa este ozvem a keby sme sa este tesili aj navzajom, tak by to bolo uplne super 😵
ja som mala dostat 13-teho a zacala som spinit tak somsi myslela ze uz pride mrcha ale nespustila sa tak som si 16 spravila test a boli tam // a dnes rano uz riadne kolajnice. Ale mne vobec nic nieje bolia ma prsia a to je vsetko ale citim ze su mi tesne nohavice cez stehna.
@jarus_galbi - nenecham sa stresovat kvoli robote, hodim rec zo sefkou, ze jej kludne podpisem vypoved pocas materskej a moze ma prijat potom zas, nech mi nemusi drzat miesto, proste len nech ma nevyhodi hned 😝 Uvidime, hadam s nou bude rozumna rec... ja tu robotu zboznujem... aspon par eur materskej by bolo fajn.... nie, ze uplne ze nic 😖
@anjelicek26 ja sa snazim to moc nesirit, ale zo mna to proste ziari 😀
Leonard mal porodnu vahu 3850, ze vraj keby bol v termine, tak ma 4500 minimalne 🤐
ale tak Ty si drobunka, tak je normalne, ze mas aj deticky mensie 😵
@jarus_galbi - moj manzel kuka zo synom futbal 😀 😀 😀 najlepsie ako to maly komentuje - a on vyhral? A ten vyhral? A je gol? bude gol? Tati urob gol 😀 😀 😀 😀 Sa z neho pototo 😀
@soldi Saska bola tri dni po termine 2920g/49 cm a krpec bol tri tyzdne pred 2550g/45cm.. takze si predstav ten rozdiel 😅 😅 Prditko malinke 😅 😅
@minikk vidis, to je haluz, aj mne su uzke nohavice cez stehna a vobec nechapem, ze preco 😅
a ja som spinila o den neskor ako Ty 🙂 a inak mi tiez nic nie je, este je skoro 🙂
@anjelicek26 ak je rozumna, tak urcite to pochopi. a chces jej to povedat hned, alebo tiez pockas do vianoc?
@soldi - dobra otazka 😅 Ale ked pozeram svoje fotky z obdobia vianoc a ake brucho som tam uz mala posledne 😅 😅 😅 Tak to uz vtedy bud poriadne vidno... asi jej to poviem uz o mesiac... blbe by bolo, keby uz boli reci a ja som zatlkala, to nechcem 😝
@anjelicek26 ze urob gol 😀 😀 😀
juuj, tak to bol maxik vazne drobatko. Leonard bol naopak od narodenia velky a pevny 🙂
@soldi - no Max je drobnejsi doteraz, ma 12,5kg/89cm.. ale on fakt nema byt po kom 🙂
@minikk - ale hadam nie 😉 Nie kazda tehulka prve tyzdne prevracia... mne bolo cudne pri vsetkych tehu... ale tym to aj koncilo 🙂 Nech tie prve tyzdne su rychlo za nami 🙂 Mne sa maly zacal uz pred vianocami hybat, koniec trinasteho tyzdna, taaak sa na tie kopanceky tesiiiim 😵 Saska sa zacala hybat na silvestra 😅 😅 😅 Som zvedava, kedy budeme vediet o tomto drobatku 🙂
ja mám 7 rocneho syna mal 2680 /49 dva týždne pred. a nebolo mi vôbec zle. nabrala som 16kg.
Teraz mám super náladu som daka divne milá na kazdeho 🙂 inac nic
@minikk - ja pri malej +11,5 pri malom +13,5, som zvedava, kolko teraz 😅 😅 😅 😅 Ale to je jedno, do pol roka po tehu to bude vsetko dolu. Hlavne nech babo pekne rastie 🙂
Ahojte babuľky, páčia sa mi vaše rozhovory. Už som dávnejšie sem písala a treba zase nadviazať niť. Teším sa, že sa budem mať s kým deliť o pocity a prežívanie týchto našich špatnokrásnych 8 mesiacov 🙂
@anjelicek26
Ahoj, veľakrát som čítala tvoje príspevky v rôznych témach a veľmi sa mi páčili. Obdivujem tvoje názory v tvojom veku, ako to všetko pekne, optimisticky zvládaš. A teraz máme asi skoro rovnaký termín - mne to vyzerá na 24. júna. Zistila som 16. júna, vo štvrtok idem k dokymu. zatiaľ mi je dobre. Pri prvom tehu - je z toho už skoro trojročný krásny chlapček Silvio - mi bývalo veľmi zle. inak súhlasím, že od 2 - 2,5 roka sú to už také múdručké zlatíčka. Oveľa viac by som sa bála byť tehotná tak pred rokom.. Papa
@superdievca - jej super, tesim sa, dalsia do partie ♥ Nejako to zvladneme a v juni si pojdeme do porodnice po male babatka 🙂 Tiez sa pridas do partie - chceme dievcatkoo 😅 😅
ja by som rada chlapca, ale aj dievcatku sa potesim :D predsa po Veroničke full výbavička :D
@anjelicek26
@minikk
ja som zadrziavala vodu a pribrala som hnusnych 45kil! zo 60 som sla na 105 a pravdepodobne sa to znova zopakuje ☹
Ahojte, dievčatá! Mala by som jednu otázku, keď upratujem, tak sa častejšie zohnem a pritlačím si bruško alebo keď s mm sexíkujeme a ja som hore, ale si pritláčam bruško, nemôžem tým malému ublížiť v tomto týždni tehotenstva? Ďakujem.
@henrietag - my uz nemame doma nicovate nic, dokonca postielku a prebalovak som dala prec 😀 Ale co uz, zacneme zasa od piky 😅 😅
@anjelicek26 ja som dnes muzovi citala mena, ktore sa mi pacia a precitala som chlapcenske a on, ze: dohodli sme sa, ze to bude dievcatko! 😀
a velmi sa mi zapacilo Isabella 😵
@soldi - to vazne? Fuuuuha to je hodne, chudatka klby, vedia, preco si zadrzovala vodu? Viem, ze je tam potom nejaka specialna dieta 😝 U mna pri prvom ziadne problemy a pri malom teda stale tvrdnutie bruska, to bolo neprijemne 😖
No tak my sme toto babo planovali takze som prec nic nedala ale ked bude chlapec tak tiez musim skoro vsetko nakupovat lebo ked otvorim skriňu udrie mi ružova do očí :D ale zasa isto mi posunu z rodiny veci po chlapcovi .. mame dobre vztahy :D
@soldi - veru Isabella je nadherne, jedine, coho sa bojim, z to budu skracovat na Izzy, Izza a to fakt nie 😝 Paci sa mi aj varianta ako Elisabeth, to by bola skor Eli, Elinka... no uvidim, zatial stale Isabella vedie, aj ked tusak je - to babo bude mat pipika 😅
@anjelicek26 nevedia, neprisli na to 😒 ja som sa inak fyzicky citila celkom dobre- kazdy den dvojhodinove prechadzky rezkym tempom, v tyzden porodu som dokonca porylovala celu zahradu 😀
ja by som urobila hocico, aby sa to nezopakovalo. ☹ vea ludi tvrdi, ze to suvisi so solenim, ale ja vobec nesolim este od zakladnej skoly.
a na tvrdnutie bruska Ti dali magnezium, nie? zas toto som napr. vobec nepoznala, ja som nemala ani poslickov, ani tvrdnutie, skutocne vobec nic. 🙂
@henrietag - u nas v rodine nie je vela deti, ale svagrina mi po saske skovala kopuuu veci, ktore ja rozhodne nechcem, 7 rocne veci uz dietku urcite neobleciem, este jej to tak vysvetlit 😅 😅 😅
@soldi - ano mala som magnezium, hodne vysoku davku, ale stale, v 35.tyzdni sme na parizskom letisku takmer sli do porodnice, co som mala kontrakciu jednu za druhou 😖 Ale to robil hlavne ten stres, tentoraz to musi byt vsetko omnoho kludnejsie.
@anjelicek26 som uplne zabudla, ze aj Ty si mi vlastne vcera pisala Isabellu 🙂 ale ja by som ju volala Bella 🙂 alebo Sabella 🙂
a predtym sa Ti u babatiek potvrdili tusaky? ja som pri leonardovi od zaciatku vedela, ze to ude chlapec. a teraz mam tucha na dievcatko, uvidime 🙂

@soldi - vybavicke, izbicke, juuuuuj 😅 Aj ked to nase male este ani izbu nema, musim zavolat architektovi, nech dojde nieco vymysliet 😖 A to rychlo.