icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
8. feb 2013

@katuska54 no či poviem, bude to veľký deň a ako @anjelicek26 píše dlhý deň a dlhá noc 🙂. Zajtra je hlavné slovo, že: Áno :D.
Vobec to neni komplikovane, je to take "svadobné".

delica
8. feb 2013

@anjelicek26 a brali ste sa v júni? to je tusim pre vas magicky mesiac 😎

anjelicek26
8. feb 2013

@delica - koncom aprila, aj nam vyslo krasne pocasie 😉 Magicky mesiac ten jun urcite je, ale uz je tam toho plno co sa tyka oslav 😀

katuska54
8. feb 2013

@anjelicek26 vidis,to mlieko som uz dlho nemala...idem si spravit 😀 a pocula som,ze na spanie su dobre aj uvarit supky z jablka 😉 a ten vyvar vypit...

anjelicek26
8. feb 2013

@katuska54 - to mlieko s medom znie chutnejsie 😀 😀 😀 Prajem zajtra krasny den ♥

katuska54
8. feb 2013

@delica my musime povedat BERIEM 😀

katuska54
8. feb 2013

@anjelicek26 dakujeme 😀 ale narobila si mi chute s tym mliekom,tak idem ho urobit 🙂

delica
8. feb 2013

@katuska54 vlastne ano :D vidis to, a to som sa vydavala dva roky dozadu a ani neviem, co som tam povedala. Vidis co ta caka? :D
a nehovoris tam nieco ako slubujem alebo prisaham? ked sa farar pyta, ze ci budes verna, deti budes plodit a to tretie?

anjelicek26
8. feb 2013

@delica - deti budes plodit, to vazne 😀 😀 😀 😀 😀 By som pri takej formulacii vyprskla od smiechu 🙂 My uz planujeme krstiny na leto, to tiez bude zazitok, tu su trochu ine zvyky, chceme krstit oboch chalanov naraz 🙂

katuska54
8. feb 2013

@delica je tam prisaha novomanzelov a potom ked si budeme davat obrucky ....

willy_wonka
8. feb 2013

@katuska54 nezabudnite dat kostolu "vsimne" 🙂) o kolkej to mate v kostole?🙂

willy_wonka
8. feb 2013

@katuska54 no ked ti bude fararko priat pozehnanie asi sa vsetci pousmejete🙂)

katuska54
8. feb 2013

@anjelicek26 je tu taka otazka,ze : chcete si zalozit rodinu? ste ochotny s laskou prijat deti...taketo blbosti sa pytaju pred tym,ako povieme ANO

katuska54
8. feb 2013

@willy_wonka my sme sa vcera na tej skuske smiali na nom...ved on je taky popleta 😀 a bol tam este parik co budu mat pred nami sobas...a videli sme nevestu na uteku 😀 este niesu svoji a nevesta neprisla 😀 😀 😀

katuska54
8. feb 2013

@willy_wonka hej ten dobrovolnyy prispevok 😀 mame to o 16:30 😉

zuzkad85
8. feb 2013

@katuska54 mne sa deň pred svadbou tiež spalo zle, lebo kaderníčka mi dala na hlavu nátačky, ale prekvapivo som vydržala na svadbe až do 4.00 ráno, odniesli si to nohy, opuchli :( Drobec v brušku neprotestoval, asi sa mu páčila hudba. Dala som si akurát prípitok, podľa mňa nezaškodí glg ;)....A keď niektorý svadobčan ma chcel vykrúcať, záchranou mi bola sestra a mamka, ktoré ma vymenili. Jedlo bolo výborné, len ja som veľmi nejedla, akosi som nebola hladná a zákusky máme ešte stále v chladničke.....takže asi tak...princezná v brušku bude asi manekýnka, nechce jesť, ale možno sa neskôr "rozpapá" :D
Želám nezabudnuteľný svadobný víkend, užite si to, nestresujte, všetko bude supeeeeeer.......a snáď Vám vyjde počasie (nám minulý týždeň pršalo)...držím palce.
P. S. : Samozrejme aj vám ostatné tehuľky želám krásny víkend.
Príspevky čítam, ale akosi nestíham reagovať :(

katuska54
8. feb 2013

@zuzkad85 dakujem 🙂 no my mame mat zajtra zimu a este ma snezit poobede. tak som zvedava ako vdrzim len v bolerku 😒 ale uzijeme si to urcite..ved je to len raz za zivot 😀

willy_wonka
8. feb 2013

@katuska54 akurat som sa s mm snazila rozpamatat na nas obrad:D tiez budes hovorit to, pre oltarom kvakva prisahan, ze avoj kva kva dodrzim, tak mi pan boh pomahaj a potom s tym prstenom,prijmi na znak lasky kva kva ....heh:D
Podareny je, nam sa srale tak chvalil, ze si ide robit nejaky ten vyssi level v tom smere🙂
A hudbu na nastup nevesty budes mat aku?🙂

katuska54
8. feb 2013

@willy_wonka hej,presne tieto bla,bla,bla tam musime hovorit 😀 to ani neviem aka hudba bude 😒 ale viem,ze nam dovolili aby druzicky (2 a 4 rocne ) hadzali lupene 🙂 len si to potom musia vyzbierat 😝 som zvedava kto to bude zbierat 🙂

zuzkad85
8. feb 2013

....a zabudla som spomenúť, my sme mali svadbu na obecnom úrade a celé s gratuláciami to trvalo 21 minút, máme to na domácom videu, tak preto viem....to len tak pre zaujímavosť. Pred obradom sa museli rodičia vrátit po moju svadobnú kyticu, tak sme mali menší časový sklz. A tiež sme trochu spanikárili, že nemám občiansky preukaz, pričom som ho nepotrebovala..... neviem ako to je v kostole.
Sobášny list sme dostali hneď po svadbe, čiže teraz u mňa prebiehajú vybavovačky okolo zmeny priezviska, trvalého bydliska, do toho ešte tehotenstvo, vyšetrenia.....tak ale aspoň nie je nuda.

katuska54
8. feb 2013

@zuzkad85 no tak mne dnes volala kvetinarka,ze dala vypoved v praci...skoro som skolabovala,ze kde v piatok zozeniem kvetinarku ktora mi urobi svadobnu kyticu do zajtra...a potom,ze nebud nervozna 😠 ale nastastie mi povedala,ze mi ju spravi doma a donesie. tak len dufam,ze zajtra zavola,ze je hotova...inak asi skolabujem 😒

zuzkad85
8. feb 2013

@katuska54 tak my sme mali šťastie aspoň na to teplo, lebo mala som tiež len bolerko, fotili sme sa len v mieste, kde bola svadobná hostina a tiež trochu v zimnej záhrade, vonku pod dáždnikom, na obecnom úrade a pred ním.

hobit
8. feb 2013

@willy_wonka
@delica
@slavka_a_maros vsetko najlepsie vsetkym trom 🙂
@anjelicek26 a vam skore uzdravenie...
@katuska54 a ty si uzi svoj velky den 🙂
@willy_wonka co mas proti kozorozcom?🙂

slavka_a_maros
8. feb 2013

@hobit diiiiiky 🙂

katuska54
8. feb 2013

@anjelicek26 mlieko s medom zabera 😀 uz sa mi chce spat.

katuska54
8. feb 2013

@hobit dakujem 😀

zuzkad85
8. feb 2013

@katuska54 tak nám sa stalo necelé 3 týždne pred svadbou, že nám odriekol účasť DJ, našťastie našiel za seba náhradu a sme nakoniec boli spokojní. Aj to keby nevoláme my, tak ktovie kedy dá vedieť.....tiež ma chytili vtedy nervy.....hoci to máš s tou kvetinárkou horšie, kedže zajtra sa vydávaš, ale keď slúbila, tak by mala dodržať, ved nejaká zodpovednosť predsa musí byť, no nie?

delica
8. feb 2013

@katuska54 ale neboj sa, popripade kupis kus nejakej kvetiny niekde 🙂 ja som chcela biela kale, ale take velke a nakoniec nedorazili na SR, vraj to chodi kamion na SR a to sa potom rozoberie aj do velkoskladov; tak som mala take, co vyzerali ako "poriky". Ale prezili sme 🙂

katuska54
8. feb 2013

@zuzkad85
@slavka_a_maros
@hobit
@delica
@anjelicek26
@willy_wonka baby drzte nam palce aby som mala svadobnu kyticu a aby vsetko islo ok..idem uz hajat,lebo mlieko s medom zabera 🙂

delica
8. feb 2013

@katuska54 tak paaaaaa a dobru, a sladke sny slobodnej zeny :D