Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 ...kym nie s prckom na prse... 😀
@willy_wonka noooooo, mi hovor o pannach, ja som este ziadnu v chlapskom prevedeni nestretla, z ktorej by mi rozum sem tam nestál :D
@hobit - xixi toto je moja najoblubenejsia fotka zo svadby inak 😀
@willy_wonka ved srandujem, ja som kozorozec...a moj prvorodeny je panna 😀
@anjelicek26 krásna fotka 🙂
nez jsem sla spat, nebyl tu zadny novy prispevek a jen se vzbudim 5 novych stranek;)
neda mi to nenapsat zazitek z nasi svatby, kdyz nas kostelnik rovnal do zastupu zoufale zacal opakovat, ma tu nekdo ryzi?prosim vas nehazte mi tady tu ryzi, neda se to uklidit smetu to rozfouka to vitr a zacinam odznova:D s tatkou jsme malem prosvihli nastup jak jsme se porad rehtali:D
s temi znamenimi je to individualni, manzel je ryba a ja jsem vahy, podle vsech horoskopu a nevim ceho tyto dve znameni nedokazou spolu existovat a u nas je to naopak, jediny chlap se kterym mi to ve vsem vyhovuje a je mi s nim perfektne uz 8let;)
kocky, nechystate se na vystavu do incheby?
@silvianm uz mas aj fotky 🙂 cakam odpoved
@milionova151 gratulujem k zdravej bambulke...
co mi viete poradit k tejto rychloviazacke s kokosovou vlozkou,oplati sa? Lebo ja maleho urcite budem mat v perinke aspon ten prvy mesiac...
@delica chcem objednat aj latkove plienky biele aj tie s potlacou,no viem,ze si mala zlu skusenost s nimi,ze boli slabe priesvitne ci ake... tak neviem,ci to radsej nekupit v riadnom obchode...
@kavaapalma ja som mala taku pozicanu pri malej a teraz som kupila jednu pre druhe taku na suchy zips a ja som bola spokojna,. raz dva dieta zaviazes, nie je zbytocne hruba a na leto moze byt
@katkapapacova no ved to presne,ide hlavne o to,aby v nej drobcovi nebolo horucu,ale ked to mas odskusane,tak si ju objednam,nasla som ju tu na mk v proshope... dakujem za info...
@kavaapalma nemas zaco ja osobne som s nou bola spokojna snad aj ty budes,mne vyhovovala viac ako tie klasicke hrube perinky
@katkapapacova to urcite,v lete vy som do takej hrubej perinky ani nedala...
@kavaapalma ja som mala malu velmi kratko v perinke,tak dufam ze druha v nej pobudne aspon aku taku dobu
@katkapapacova perinka je super,ja na nu nedam dopustit... my sme vsetci vyrastli z perinky 😉 aj moje krsniatka je to super... lahko si zoberes babo ci na kojenie,ci z postielky a je to idealne na chrbatik...
@kavaapalma no co som dala tie linky na maderne co som kupila, tie kiko ceske, to si nekupuj: akoze pekne o nich pisu, ale je to hrozna kvalita http://www.kikko.sk/plienky-kikko/bavlna/70x70-...
@delica to teda fakt,dik za info... myslim,ze radsej si ich omakam a tak kupim... istota-gulomet 😀
@hobit no ja mam taku od zakladnej skoly, na gympli sme boli spolu, na vysoke skoly sme sa rozdelili 🙂, ona sa potom vydala do ziliny.....takze vidime sa raz mesacne, niekedy mi taaaak chyba; a uz ma dve deti 🙂.
no a este mi robi vynikajúcu kamosku moj manzel :D 😎
@misza1 no ja ked prehovorim mamu, tak sa tam do tej Incheby pojdem kuknut, muza mam v praci zajtra :(((((

@hobit ja nemam proti kozorcom nic, len samolubo tvrdim, ze vodnar je najlepsie znamenie,ostatne su dobre:D je to zo srandy,kedze sa absolutne tymto.veciam nevenujem...jedine voci akej kombinacii mam vyhrady.je chlap-panna. s takym clovekom som si.doposial"nesadla":) z
@katuska54 tak sa poriadne vyspi, zajtra zopakuj slub,nezabudni,ze obrucku davas na lavu ruku, ja som mm.dala na pravua to tak, ze on mi sice.podal lavu,.ja som ho prekolala pohladom, ze to pomylil, zdvihla som jeho pravu ruku a pac mu prsten...neskor mi to doslo,tak som sa zacala.chichunat,chudak Sitar,bol v tu chvilku zaskoceny...