icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
10. feb 2013

@danielle vdaka za podporu, ved uvidim, ako to vydrzim 🙂
@anjelicek26 no som rada, ze je ti kustik lepsie 🙂) len tak dalej

anjelicek26
10. feb 2013

@delica - je to lepsie, ale kasel ma stve, moj mechur to vobec nezvlada, som s toho na nervy 😖 V ziadnom tehu som nemala taky problem ako v tomto :( V januari som prekaslala dva tyzdne a teraz zase, ani sa nedivim :( Ako aspon som bez teploty a hrdlo lepsie, to je velke plus, ale hlieny a kasel tiez nie moc vyhra, k dokymu pojdem aj tak po praci, co si o tom mysli..

misza1
10. feb 2013

@delica nebyla jsi mrknout tu vystavu?
me to vcelku sklamalo, moc tam toho nebylo, kocarky jen jane a inglesina, ti vystavovatele absolutne nevedeli co predstavujou, jedini u te inglesini neco rekli. jedna pani co mela monitory dechu na otazku jaky je mezi nimi rozdil otevrela internet a zacala to cist...
ale latkove pleny tam meli a predvadeli je, jen me uz zacalo byt zle tak jsme sli...

misza1
10. feb 2013

@katuska54 gratuluju🙂

hobit
10. feb 2013

@anjelicek26 no ved ty musis vediet ako sa citis...a maly bude s kym? drz sa teda 🙂

hobit
10. feb 2013

@misza1 takze som o nic neprisla

anjelicek26
10. feb 2013

@hobit - maly uz pojde k opatrovatelke, ten uz je uplne fit, naposledy vracal v sobotu nad ranom. Ta ho bude este drzat na diete a moze tam chrniet kolko chce, toho sa nebojim 🙂

misza1
10. feb 2013

@hobit vubec ne.jedine co jsme si z tama odnesli je body s napisema ja som tu sef vzdycky je vsetko po mojom;)

hobit
10. feb 2013

@anjelicek26 tak super, ze ste sa tak zotavili 🙂

delica
10. feb 2013

@misza1 muz cez den sluzil vlasti a snezilo tu, tak sa mi samej nechcelo trepat do blavy. A aj tak chceme kocik kupit spolu pre maleho. A aj sa ti nieco pacilo z tych kocikov?
Inak dnes mame 123 dni do porodu tuto na kalkulacke 😎 😀 .

hobit
11. feb 2013

@delica sluzil vlasti? Tvoj muz je vojak? Aj moj bol 🙂

misza1
11. feb 2013

@delica libila se mi jedna inglesina, ale jen jako vanicka, kdyz se tam dalo vajicko vypadalo to hrozne.obavam se nase mimi budu nosit jak indianska babicka v satce, zaden kocar nevybereme...
ufff to to letiiii, se nenazdame a jsou tu s nami🙂

delica
11. feb 2013

@misza1 noo, za chvilu skocime do dvojciferneho odpocitavania a potom to bude "cobydup".
Mne sa stale hrozne paci aj ta emmaljunga, svagrina v prahe ju mala, odvozili sa tam tri deti, velka, priestranna....len zasa smola, ze na SR som nenasla obchod, kde by to predavali. No ale neter mi uz slubila, ze ked pojdeme do prahy, ze so mnou pojde nakupovat. No popravde sa mi moc nechce ist do prahy po tej uchvatnej D2 - hop hop ceste.

misza1
11. feb 2013

@delica to je presne ten typ retromoderna. me se to moc libi i mm se vyjadril ze by to slo, ale to vajicko na tom vypada hrozne a my budeme dost casto jezdit autem tak to budeme ve velkem vyuzivat...
jeee, ja bych do Prahy jela hned🙂 je fakt ze cestu autem zvladam zle, ale s prestavkami na protahnuti koncetin se to da🙂

delica
11. feb 2013

@misza1 no ved to je ta dilema - rada by som tam isla, ale tá cesta, to je morda. Inak vobec neviem najst nejaky kompromis, ze mas velky kociar, stabilny a a zaroven mas aj nieco skladne a prenosne do auta :(.

qtinka77
11. feb 2013

@delica Skus pozriet na Amazon :o)

http://www.amazon.co.uk/Travelsystem-pushchair-...

Nemusis cestovat, privlecu Ti az domov...

misza1
11. feb 2013

@delica 🙂 mam problem vybrat 1 kocarek, nechci si ani predstovat ze bych shanela 2 :D

hubenourova
11. feb 2013

@kavaapalma Tak dievcata, volala som svojmu gynekologovi ohladom tych vysledkov malej, povedal, ze potrebuje vidiet kolko tej tekutiny tam je, ale ked je iba naznak, je to v poriadku, som objednana na krv aj vytery. Povedala som mu o postupoch dr. Janovskeho a som sa dozvedela, ze bol v base, ze ho vyhodili zo sace aj zo starej nemocnice. Tak nabuduce treba zvazit, ci takemu debilovi dame zarabat!!!!!
@katkalubkova

misza1
11. feb 2013

@hubenourova no ty brdo, a to te k nemu odporucil tvuj gynekolog?
ale jinak kazdy to jinak vezme, v dubnici je taky jeden zensky doktor, kteremu zemrela pacientka pri porode, jeste nebyl odsouzeny tak dale ordinuje, ale zname mi rikaly ze od te doby co se mu to stalo je moc opatrny, vsechny vysetreni dela pro jistotu 2x, proste nic nepodcenuje. a jiny blbec si do svedomi nestoupne.

hubenourova
11. feb 2013

@misza1 nie, neodporucil, isla som tam na zaklade prispevku z MK. Ale tento nie je opatrny, neviem preco v tej base bol.

misza1
11. feb 2013

@hubenourova aha, se mi zdalo ze tu nekdo psal ze k nemu posila normalni gynekolog, uz se mi to tu plete🙂

hubenourova
11. feb 2013

@misza1 moj gynekolog mi dal tri moznosti, tato klinika, a dalsi dvaja dr. Ale v tej dobe som tam uz bola davno objednana. A ako soms a dnes dozvedela, moj gynekolog netusil, ze tam pracuje aj spominany dr., lebo letaky s prospektami mu priniesol iny.

misza1
11. feb 2013

@hubenourova tak ted uz tam asi neposle nikoho kdyz o nem vi, jen koda ze jsi si to musela prozit a vyhodit penize... 😖

hubenourova
11. feb 2013

@misza1 tomu ver, ze neposle po mojom dnesnom telefonate 🙂 som si to "uzila".

paris78
11. feb 2013

@hubenourova ahoj, ja som bola u Dankovcika, cele to trvalo cca 15 min. ... skus ist k nemu, on je odbornik, aj ked drahsi ako v Myslave

romikiki
11. feb 2013

baby co uz mate deti, chcem sa opytat na monitory dychu...niektore maju jednu platnu a niektore dve. davali ste do postielky jednu ci dve vedla seba? alebo ste jednu mali niekde inde? alebo su dve uplne zbytocne? neviem sa v tom nejak zorientovat, dakujem 🙂

hubenourova
11. feb 2013

@paris78 ved urcite tam uz najblizsie pojdem, ja nemam problem si priplatit, len som to povazovala za zbytocnost. Urcite uz k nemu pojdem na kontrolny 3d, jeho mi aj dr. odporucal. ale dakujem.

anjelicek26
11. feb 2013

@romikiki - ja chcem dve podlozky, nech to mam na dlhsie, aj ked sa babo zacne prevalovat...

vyzkumnice
11. feb 2013

@misza1 Pocuvaj, to je asi moj gyn 🙂 Neviem, co sa stalo, z coho je, a ci vobec je obvineny... je fakt, ze ma pre pacientky sluch, chodi tam asi milion zien (asi vedia preco), a pre mna je to na SK jeden z mala staroslivych a ustretovych lekarov a po tom lete je este starostlivejsi... , jsi taky Ceska? BTW, taky cekam v cervnu 🙂))

misza1
11. feb 2013

@vyzkumnice nevim si vzpomenout jak se jmenuje ale je v dca na stredisku a zacina na M🙂 ani ja nevim presne co se tam stalo, ze mela nejake komplikace a ikdyz zavolali i Micka-ten z pruskeho, tak se jim nepodarilo ji zachranit. Porad se to resi, takze neni ani odsouzeny ani osvobozeny.,jj jsem ceska🙂 tady na okoli nas je jako hadu🙂