icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzu3743
12. feb 2013

@lulu1982 dal mi na to lieky Osteogenon že ine mi dať nemôže

lulu1982
12. feb 2013

@zuzu3743 a aj ti to pomáha?

zuzu3743
12. feb 2013

@danielle mne sa velmi šatka nelubi neviem prečo niečo mi na nej vadi skôr by som ja kupila nosič(bez kontrukcie myslim)
@katuska54 mi sme použivali overaliky na spanie mne velmi to vyhovovalo bolo to naše pyžamko napr.

katuska54
12. feb 2013

@zuzu3743 presne toto som myslela...len neviem ci v lete to vyuzijem.preto sa pytam skusenych mamiciek 🙂

zuzu3743
12. feb 2013

@lulu1982 začala som ho brať ešte len včera nechcela som do seba trepať zbytočne lieky bala som sa bola som na začiatku ako som už pisal na rengene a dali mi aj obstrek a injekciu proti bolesti a to som nevedela že som thu bolo to ešte pred očakavanou mrchou .Doktorka ma upokojila že keby bolo niečo zle tak by som potratila a zatial mame všetko O:K tak preto už radšej som nechcela brať lieky ale už to včera bolo neznesitelne tak som začala

katkalubkova
12. feb 2013

@katuska54 no polodupacky, body, pyzamko je super, ale to asi az neskor podla mna, ja som bola najviac s pokojna s klasickymi bavlnenymi pancuskami a do dnes je to u nas N.1. U nas stacia klasicke, bavlnene, pancuchy, nemusi byt pyzamo, teplaky a pod. sortiment. A pre miminka su pancusky aj s tracikmi, je to velmi prakticke, aj plienocku to podrzi, len hlavne cistu bavlnu, ziadna lycra a pod. Tatrasvit a Hlohovec Betty, robia uzasne pancusky, su take klasicke, ako sme mali my... take komunisticke 🙂 , moj maly to miluje!
a pre mimi je fajn aj spaci vak, ked je trolinku vacsie, sa Ti neodkope 🙂

zuzu3743
12. feb 2013

@katuska54 ano využiješ male bude v perinke ešte no ja som tak mala (predošle mam julove obe ) na večer som ich davala do perinky aj ked popravde cez den som ju velmi malo využivala koli tym horučavam ale večer som pri malej zistila že ked jej uviažem do perinky ručičky kludnejšie my spala a ked spala len tak bez zaviaznia ručičkami si stale nechtiac buchla do cumla a ten vypadol a oni nevedia ešte ovladať ručičky tak sa pri pohybe často strhavala a zobudzala

lulu1982
12. feb 2013

@zuzu3743 veľmi ti držím palce, aby ti to pomohlo.u mňa je to tiež neznesiteľné. lekárka mi nariadila kľudový režim, len ešte stále chodím do práce .....

katuska54
12. feb 2013

@katkalubkova no tie klasicke pancusky su naj. tieto co teraz predavaju,des a hroza...ani neies z akej krajiny to pochadza.
vcera sme behali po obchodoch,lebo sme chceli kupit nieco pre nasu malu a bola som zhrozena...veci pre deti a made in poland 😠

bombulka200
12. feb 2013

@lulu1982 gratulujem k chlapčekovi 🙂 ja idem v utorok na sono a snád sa dozvieme čo čakáme ale tiež mám tušák že chlapčeka tak uvidim 🙂

@anicka.be ahojky ano som nechtárka v salone som robila ale len do konca roka 2012, od januára som doma... ale robím doma nechty niektorým svojim zákanzíčkam aby som nevyšla z toho ..mám tu prácu rada takže aspon len tak nesedím na zadku 🙂 ale zase v salone a aj doma to by som už asi nezvládala lebo toho bolo na mna vela..

katuska54
12. feb 2013

@zuzu3743 takze aj perinku vyuzijem? to ju musim kupit 🙂

lulu1982
12. feb 2013

@bombulka200 ďakujem 🙂dúfam, že sa vám miminko ukáže 🙂

anjelicek26
12. feb 2013

@katuska54 - xixi klasicka perinka, no neviem, ja som skor za ulitku, lahsia latka a rovnako dieta zavinies, pozri si obe, mne by sa deti v tom asi upiekli, v perinke neboli jediny raz... taketo volaco

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/anjelicek26/...

anjelicek26
12. feb 2013

@zuzu3743 - jj toto je pre babo najpohodlnejsie, riflicky na paradu - su fakt len na paradu 😀 😀

danielle
12. feb 2013

@zuzu3743 ved aj ja este vaham... este nie som rozhodnuta, co kupim. este je cas, tak musim popozerat na nete... 🙂

nikelca
12. feb 2013

ahojte včera som šla s maminou a 3 ročným bratom do obchodu a predavačky sa ho pýtali " no co bude sestrička" 😀

katkalubkova
12. feb 2013

@katuska54 treba zajst aj do obuvy napr. a tam sa skusit opytat, naozaj mam najlespiu skusenost tie Betty z Hlohovca, alebo Tatrasvit, popripade ich kupujeme aj klasicky v Jednote v potravinach pri textil. kutiku. Veru na "niektore veci"... zlaty komunizmus... ja mam tiez najradsej slovenske vyrobky 100% bavlna, bud ich nezozenies, alebo zaplatis riadnu palku, ale je to aspon na poriadok, take rolaky zo Slovenky, to bolo pohodlie - 🙂 , mne sa synovi podarilo kupit 1kus a uz je vypratyyyyyyyyyyy, ale stale drzi a velmi, velmi rad ho nosi, tak drzim palce, urcite natrafis! 😎

anjelicek26
12. feb 2013

@nikelca - jej ahoj, ty aj zijes 😀 Som ta tu nevidela vecnost 🙂 Cakate princeznu? Gratulujem ♥

nikelca
12. feb 2013

@anjelicek26 hej dievčatko len nevieme meno bo vsetky co sa nam páčia sú blízko termínu a mm je dosť vyderavý:-P

anjelicek26
12. feb 2013

@nikelca - ved mate este cas, nieco vas napadne 🙂 Dievcenskych je strasne vela peknych, hlavne tych kratsich 🙂 Ja som chcela Izabellu, ale mozno ako vnucku 😀 😀

azmuk
12. feb 2013

@misza1 @delica
dakujem 🙂...vy uz mate aj mena?

milionova151
12. feb 2013

@bombulka200 aj ja som mala tusak, ze budem mat chlapceka 🙂 este aj na usg som presvedcivo hovorila doktorovi, ze je to chlapcek ked sa opytal a nakoniec mi povedal, ze jedine ked bez vercajgu :D tak mame dievcatko.. ostala som milo prekvapena 🙂,,, ale hlavne nech to babo je zdrave 🙂, to je dolezite si myslim 🙂

nikelca
12. feb 2013

rozmýšľame nad Petronelou ale termín mám 14.6 a petronela je 31.5...

delica
12. feb 2013

@azmuk nemame zatial, manzel vybera: Kristian, RIchard, Viktor, Oskar :D
Oskar prisiel ako inspiracia od @misza1
zatial to vyzera na Kristiana a Richarda, len ja mam taku obavu, ze by ho volali Kiko - a to je brrrrrrrrr

zuzu3743
12. feb 2013

@katuska54 to je fakt na tebe aku budeš mať ked ti napr. do krstu kupi krstna perinku tak stači ti jedna taka klasicka od nej (u nas je taky zvik že krstna kupuje do krstu) aby si nemusela kupovať alebo ta čo dala link anjelik ale to by som použivala len čisto na spinkanie alebo ešte taka zavinovačka tie som použivala od druheho mesiaca http://www.google.sk/search?q=zavinovačky&hl=sk... to sa musiš rozhodnuť sama popripade ta zavinovačka stoji tušim od 7€ tak to bud využiješ pri druhom alebo predaš

nelka012
12. feb 2013

ahojte maminky chcela som sa opytat a prosim vas o pomoc aj ked viem ze to nesuvisi stouto temou ... som 6.dni pred terminom a ed chodim pocitujem zvlastnu bolest pod brusku medzi nohami a na stehnach je to zvlastna bolest nieco ako svalovica aebo nieco take .. ked leziim necitim nic moc len sem tam pichnutie pod bruskom a v konecniku ... prosiiim o radu co to moze byt som prvorodicka a strasne sa bojim

azmuk
12. feb 2013

@delica To su pekne mena 😉 hlavne Oskar, to je milunke 😅 my este vobec nevieme mozno Oliver, Tomas alebo Jurko 😉 alebo nieco uplne ine..mne sa paci danske meno Morten

azmuk
12. feb 2013

@nelka012 ahoj, netusim...chod pre istotu k lekarovi, nie su to kontrakcie? vela stastia!

nelka012
12. feb 2013

@azmuk ahoj moja myslis že už su to kontrakcie? ono citim to tak ,,, hm... to je neopisatelne bojim sa strasne ab som nesla na prijem a nehaju ma tam a zbytocne a urobia zo mna histerku ze neviem ani rozoznat porodne bolesti preto tu pisem 🙂

delica
12. feb 2013

@azmuk Morten - tak to je pekne 🙂
mne sa pacil aj Felix a Florian, ale to že nie :D a este Elijah s anglickou vyslovnostou :D
a este Jerguš a Imriško - no ale to uz vobec nechcel nikto doma pocut