Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica no serus🙂 ako dopadla party?🙂 onak, co je s.katuskou, cely vikend sa neukazala 😠
@willy_wonka ahooooj, ty sa pochval 🙂.
Ale tak dobre, sme vydrzali od 2,30 do 23,30, aj sme si trosku potancovali. Na maleho asi zanechal ten hluk dojem, lebo kope ako blazon a presuval sa z jednej strany na druhu. A pozrala som najviac zakuskov za cely svoj zivot asi 😠 . nechapem, kde sa ta chut na sladke vo mne zobrala......
@willy_wonka ...dik za stránku...už pozerám 🙂
@willy_wonka ahoj katuska bola u svokrovcov🙂
@grelu ale bolo, sme boli dve bruchate tehule (tak pri nas dvoch je to realne), ale mali sme pri sebe aj bruchatu Anicku :D:D:D. No a presviedcala som ta, ze ta caka chut na sladke, ze budes lizat cukor 😀 a ty si sa dusovala, ze to ti nehrozi. To sa mi splietlo vsetko dohromady, vcera sme boli na 50.krsnej, to je Anickina mama, a Anicke sa kazdy pytal, kedy mna bude nasledovat. A to sladke, ja som radsej slane jedla a tusim aj ty si das radsej kus masa nez buchty :D , tak sa mi to pripomenulo.
@delica nemam sa cim🙂 zajtra je PONDELOK,vies co to znamena?🙂 aj ked, musim sa priznat,ze tu nie je az tak zle,manzel ma.zasobuje jedlom a filmami,tak sa ani nenudim🙂) taka pokojna sa tu citim...no odnesiem si odtialto navrh na nove tetovanie,inspirovala ma moja suseda na lozku z Ciny🙂)
To si dlho vydrzala, a aj ja som dostala kolaciky-od svokry,mnamka🙂)
@grelu nie je.zq co, idu tj pospustat?mne niektore nesli....tak som mrkala housa,ten funguje🙂
@willy_wonka moja a tebe co sa stalo? nestihla som vsetko precitat lebo ste tu vela toho popisali...
@katuska54 my o vlku....🙂) ako bolo u svokrovcov?🙂
@willy_wonka ani nehovor...esteze byvaju tak daleko. po svadbe este horsie ako pred svadbou ☹
@katuska54 nieco z nej vytieklo, ked sa sla sprchovat, tak sa bala, ze uz rodi :(((. Hned isla do nemocky a tam si ju nechali, ale je vsetko v poriadku, doteraz nedosli na to, co to bolo, ale plodova voda to nebola. No a maly ma uz skoro kilo 🙂. @willy_wonka nieco som zabudla?
@katuska54 v piatok som sa zlakla, ze uz idem rodit:D trt makovy...ale nechali ma tu do poctu, zajtra idem domov🙂)
@willy_wonka joj som rada,ze ste v poriadku 🙂 tak uz zajtra budes doma lenosit a priberat 😝
@katuska54 nemam, ale tusim som sa ani tento vikend na ziadne kociare nepozerala :D
inak s tou rodinou, moj brat ma frajerku, s ktorou si nemam co povedat, normalne rozmyslam, ze ako to bude v buducnosti,,,,,az mi trha srdce, ze on nebude s nasim malym a ja neuvidim jeho deti. ale to je este snad daleka buducnost. no ked si to predstavim, tak mi je to luto 😒
@willy_wonka
@delica baby ja uz mam kocik asi vybrat...ak mi kamoska vybavy cenu tak to bude concord.
@willy_wonka to jedine ma tesi,ze budem mat nacas pokoj od nich 😀
@katuska54 priberat nemooozem...aj ked je to ironia,lekar mi nakaze kludovy rezim,a nemam priberat...super kombinacia v tehotenstve...srandista povedal,ze keby som nebola pred tehu anorekticka,teraz by mi nic nehovoril:D - tu anorekticku spomenul na margo mojej vahy pred tehu:D
@delica to ja som tak dopadla s mojou sestrou...ked sa vydala tak sme sa odcudzili a az teraz sme nasli k sebe cestu a to uz maju jej deticky 2 a 4 roky..mala 4-rocna je nase krsniatko...ale uz je to ok tak sme radi 😉
neboj nebude to tae zle ako to teraz vyzera...deti vas daju dokopy..
A dnes som videla cerstve babatka, to je take krasne🙂)

@grelu dnes sa mi o tebe snivalo 🙂 a potom sa mi objavis v junovej teme 🙂 to je tusim telepatia