icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
17. feb 2013

@grelu dnes sa mi o tebe snivalo 🙂 a potom sa mi objavis v junovej teme 🙂 to je tusim telepatia

delica
17. feb 2013

@hobit fuu, to znie ako riadny zahul :D, my mame s muzom velmi lezerne vikendy, ked uz tyzdne su tazke, ja som len zvedava, ako to budeme zvladat vsetko

hobit
17. feb 2013

@delica to je taky bezny den moj vikendovy 😅 ale my mame starych rodicov 250 km daleko, vy tu takze urcite bude aj lezerny vikend, neboj 😉

willy_wonka
17. feb 2013

@delica no serus🙂 ako dopadla party?🙂 onak, co je s.katuskou, cely vikend sa neukazala 😠

delica
17. feb 2013

@hobit hej, moja mama byva vedla v dedine, 3min autom od domu k domu, no uvidme ako sa zhosti babkovskej ulohy, tiez to bude jej prve vnuca

delica
17. feb 2013

@willy_wonka ahooooj, ty sa pochval 🙂.
Ale tak dobre, sme vydrzali od 2,30 do 23,30, aj sme si trosku potancovali. Na maleho asi zanechal ten hluk dojem, lebo kope ako blazon a presuval sa z jednej strany na druhu. A pozrala som najviac zakuskov za cely svoj zivot asi 😠 . nechapem, kde sa ta chut na sladke vo mne zobrala......

grelu
17. feb 2013

@delica no dúfam, že aspoň niečo pozitívne to bolo 🙂

No zajtra mi odchádza spoluleziaca a potom už asi budem prudko nespolocenska, keďže som si rozpozerala Pána času 🙂. Ešteže mám neobmedzený internet 🙂

grelu
17. feb 2013

@delica ...a laskonky neutekali 🙂)))

grelu
17. feb 2013

@willy_wonka ...dik za stránku...už pozerám 🙂

katuska54
17. feb 2013

@willy_wonka ahoj katuska bola u svokrovcov🙂

delica
17. feb 2013

@grelu ale bolo, sme boli dve bruchate tehule (tak pri nas dvoch je to realne), ale mali sme pri sebe aj bruchatu Anicku :D:D:D. No a presviedcala som ta, ze ta caka chut na sladke, ze budes lizat cukor 😀 a ty si sa dusovala, ze to ti nehrozi. To sa mi splietlo vsetko dohromady, vcera sme boli na 50.krsnej, to je Anickina mama, a Anicke sa kazdy pytal, kedy mna bude nasledovat. A to sladke, ja som radsej slane jedla a tusim aj ty si das radsej kus masa nez buchty :D , tak sa mi to pripomenulo.

katuska54
17. feb 2013

@delica ahoj si sa pytala na tie tehu nocne kosele...ja som si kupila take co sa na krajoch ( na prsiach) odopinaju gombicky aby som mohla kojit bez toho,aby som sa musela vyzliect 😉

willy_wonka
17. feb 2013

@delica nemam sa cim🙂 zajtra je PONDELOK,vies co to znamena?🙂 aj ked, musim sa priznat,ze tu nie je az tak zle,manzel ma.zasobuje jedlom a filmami,tak sa ani nenudim🙂) taka pokojna sa tu citim...no odnesiem si odtialto navrh na nove tetovanie,inspirovala ma moja suseda na lozku z Ciny🙂)
To si dlho vydrzala, a aj ja som dostala kolaciky-od svokry,mnamka🙂)

@grelu nie je.zq co, idu tj pospustat?mne niektore nesli....tak som mrkala housa,ten funguje🙂

katuska54
17. feb 2013

@willy_wonka moja a tebe co sa stalo? nestihla som vsetko precitat lebo ste tu vela toho popisali...

willy_wonka
17. feb 2013

@katuska54 my o vlku....🙂) ako bolo u svokrovcov?🙂

katuska54
17. feb 2013

@willy_wonka ani nehovor...esteze byvaju tak daleko. po svadbe este horsie ako pred svadbou ☹

delica
17. feb 2013

@katuska54 :( a co to, ved si vydata tyzden

katuska54
17. feb 2013

@delica no prave... ☹ svokrovi preskocilo asi...ale uz sme doma a je nam fajn 😀 vcera sme boli u kamosky na navsteve a domov som isla s plienkami 🙂 dostala som balicek plienok chicco 😀 ze mam vyskusat a ked budu dobre tak ich budem kupovat...za dobru cenu 😉

delica
17. feb 2013

@katuska54 noo, hlavne, ze si doma 🙂. to je to, ze rodinu si nevyberas......proste sa s tym musi clovek nejak zmierit, ci uz je to z jednej alebo z druhej strany.

katuska54
17. feb 2013

@delica snad ho to prejde coskoro...uz mas kocik vybraty? a co sa stalo s willy_wonka? dufam,ze je vsetko ok.

delica
17. feb 2013

@katuska54 nieco z nej vytieklo, ked sa sla sprchovat, tak sa bala, ze uz rodi :(((. Hned isla do nemocky a tam si ju nechali, ale je vsetko v poriadku, doteraz nedosli na to, co to bolo, ale plodova voda to nebola. No a maly ma uz skoro kilo 🙂. @willy_wonka nieco som zabudla?

willy_wonka
17. feb 2013

@katuska54 v piatok som sa zlakla, ze uz idem rodit:D trt makovy...ale nechali ma tu do poctu, zajtra idem domov🙂)

katuska54
17. feb 2013

@willy_wonka joj som rada,ze ste v poriadku 🙂 tak uz zajtra budes doma lenosit a priberat 😝

delica
17. feb 2013

@katuska54 nemam, ale tusim som sa ani tento vikend na ziadne kociare nepozerala :D
inak s tou rodinou, moj brat ma frajerku, s ktorou si nemam co povedat, normalne rozmyslam, ze ako to bude v buducnosti,,,,,az mi trha srdce, ze on nebude s nasim malym a ja neuvidim jeho deti. ale to je este snad daleka buducnost. no ked si to predstavim, tak mi je to luto 😒

willy_wonka
17. feb 2013

@delica pre doplnenie, stale nevedia co to bolo, ale aj odbery mam v poriadku, akurat co mi preventivne dali zelezo🙂 vmozno som sa fakt pocurala:D
@katuska54 to mi je luto, ale tak zas budes mat na nejaky cas pokoj🙂)

katuska54
17. feb 2013

@willy_wonka
@delica baby ja uz mam kocik asi vybrat...ak mi kamoska vybavy cenu tak to bude concord.

katuska54
17. feb 2013

@willy_wonka to jedine ma tesi,ze budem mat nacas pokoj od nich 😀

willy_wonka
17. feb 2013

@katuska54 priberat nemooozem...aj ked je to ironia,lekar mi nakaze kludovy rezim,a nemam priberat...super kombinacia v tehotenstve...srandista povedal,ze keby som nebola pred tehu anorekticka,teraz by mi nic nehovoril:D - tu anorekticku spomenul na margo mojej vahy pred tehu:D

katuska54
17. feb 2013

@delica to ja som tak dopadla s mojou sestrou...ked sa vydala tak sme sa odcudzili a az teraz sme nasli k sebe cestu a to uz maju jej deticky 2 a 4 roky..mala 4-rocna je nase krsniatko...ale uz je to ok tak sme radi 😉
neboj nebude to tae zle ako to teraz vyzera...deti vas daju dokopy..

willy_wonka
17. feb 2013

A dnes som videla cerstve babatka, to je take krasne🙂)