icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
19. feb 2013

@slavka_a_maros toto mivam i ja obcas, prijde mi to jako by klepal🙂

katkalubkova
19. feb 2013

@leus10 ale tak z jablk sa vela ludi vyhadzuje a alergolog vam povie, ze je to aj peky alergen, ani sa to nezda, ale je to tak!!! Ani mne jablka moc nesedia.

natalinka98
19. feb 2013

@renata0406 Ahoj. Ja bývam tiež pri Nitre. Chodím sem pravidelne čítať, ale ešte som nepísala. My čakáme 20. 6. chlapčeka, doma už máme 2,5 slečnu. Vieš čo budete mať? A rodiť budeš v Nitre?

slavka_a_maros
19. feb 2013

@misza1 ano ano🙂 klopanie

mirka078
19. feb 2013

@natalinka98 jej, tak to máme rovnaký termín a asi aj pocity... už sa neviem dočkať, ale ja čakám dievčatko Nelinku...

slavka_a_maros
19. feb 2013

Asi mi praskne brucho...🙄 iba sa tu nervujem v tej sprostej robote a mam pocit, ze uz ma kope do rebier, ale to sa mi zda nejak skoro. Ale mozno sa otocila hlavou dole.

delica
19. feb 2013

@slavka_a_maros aj mna uz par krat kopol az do rebier :D

katarinka_brnka
19. feb 2013

@natalinka98 ahoj aj ja som z Nr 🙂

hobit
19. feb 2013

@delica ja pijem 2 kavy denne ledo s mojim tlakom by som inak spala aj postojacky, nemyslim si, ze kava v tehu v rozumnom mnozstve je nejaka tragedia...takze kavu, vela, vela vody, ten citron...a sumive magnezium este vyskusaj, mne to niekedy pomoze...a ked nic, tak este hvilu vydrz, mne migrena trva vzdy 3 dni, zajtra uz bude dobre...ale teda sucitim s tebou, ja mavam desne migreny tiez

misza1
19. feb 2013

@slavka_a_maros a myslis ze to je ta skitavka?🙂
to ze te kopne do zeber je uplne mozne, vcera jsem se ptala doktorky, ze kde vysoko uz je, protoze mam obcas pocit ze ho citim dost vysoko a mi rekla ze to je tim, ze vsechny dute organy se ted presouvaji a je tam tesneji

slavka_a_maros
19. feb 2013

@delica dlhonohe deti 🙂

slavka_a_maros
19. feb 2013

@misza1 no bud ma zmysel pre rytmus a kope rytmicky, alebo je to stikutka🙂

misza1
19. feb 2013

@slavka_a_maros je to mozne, mam obcas pocit ze tancuje irske tance🙂
uz jsem mu vybrala ze bude chodit na kytaru, tak snad bude mit hudebni sluch:D

zuzu3743
19. feb 2013

a nahodou nepocitujete take akoby zatrasenie ale take chvilkove akoby sa striaslo alebo...no neviem to popisať,citim kopance ale niekedy dole pod bruškom aj take ako strasenie to aj vy? No mne sa natahuje poriadne ja už citim skoro pod prsiami raz dole pod bruškom a najlepšie ked mi tlači na obličky vtedy predichaaavam 🙂

natalinka98
19. feb 2013

@mirka078 Ahoj. Gratulujem k dievčatku, ja som chcela aj druhé dievčatko, ale budeme mať párik. Ja sa už tiež neviem dočkať, hlavne ako bude malá reagovať. Asi budem musieť bratčeka pred ňou schovávať 😀 . Ona bude taká mamina. A ako sa cítiš? Ja to znášam celkom dobre, iba v poslednom čase ma začína bolieť chrbát.

natalinka98
19. feb 2013

@katarinka_brnka Ahoj, vidím, že máš termín v auguste. Ja mám dcérku augustovú, ale už bude mať 3 roky 🙂 .

katarinka_brnka
19. feb 2013

@natalinka98 jeeej a ako si zvladala tehulkovanie v tych horucavach?

natalinka98
19. feb 2013

@katarinka_brnka Dalo sa. Do siedmeho mesiaca som robila, potom som zostala doma. A keďže som nemala žiadne povinnosti, vstávala som až ma obed 😀. A nemala som veľké brucho. Akurát mi opúchali nohy. Termín som mala 3. a malá sa narodila 9. 🙂

mirka078
19. feb 2013

@natalinka98 no mňa nebolia kríže, ale všetky spodné svaly, niekedy ani nohy neviem dvihnúť...inak je všetko v pohode, ja mam už velku dcéru, bude mať 8 rokov a hrozne sa teší na sestričku.Konečne ju bude niekto poslúchať...Na budúci týždeň idem na glukózový test, dúfam že všetko dobre dopadne....

willy_wonka
19. feb 2013

ZENY, som doma 😀

katarinka_brnka
19. feb 2013

@natalinka98 noo tak to si ma potesila uvidim ako to budem ja zvladat 🙂

delica
19. feb 2013

@willy_wonka hohoho :D tak vitaj doma
dobre sa citis?

willy_wonka
19. feb 2013

@delica draha, citim sa ako ryba vo vode🙂 este spravili kontrolne vysetrenia,ultrazvuk a je.to v norme🙂 akurat mam jest zelezo, mala som o nieco nizsie a magnezko nie 3x denne ale 4x🙂

natalinka98
19. feb 2013

@mirka078 Aj ja sa chystám asi na budúci týždeň na ten glukózový test. Uvidím podľa počasia a či budem mať doma auto. Vôbec sa neteším, si pamätám ako to bolelo, keď mi stláčala prst, aby vytlačila trochu krvi 😒. Tak ty máš doma ešte väčšiu slečnu, tá už ti bude aj pomáhať. 🙂

delica
19. feb 2013

@willy_wonka nooo, vidis, tak uz sa len setrit
a uz nerob take poplachy :D

willy_wonka
19. feb 2013

@delica nebudem🙂) aj ked, ono to tam vobec nie je take zle, no najblizsie ked tam pojdem budem odchadxat s drobcom vo vajku🙂) a co ty, ako?

zuzkad85
19. feb 2013

@willy_wonka tak to je super, nech uz ides do nemocnice len keď budeš rodiť a nech to je v termíne 🙂

mirka078
19. feb 2013

@natalinka98 no to dúfam, a už to aj treba, nechcem aby ostala sama, ked sa mi raz pominieme.... je to možno trocha veľký odstup, ale čo už, tak to vyšlo a nelutujem...

hobit
19. feb 2013

@willy_wonka huraaa, vitaj doma 🙂

willy_wonka
19. feb 2013

@zuzkad85 zuzka,ked ja ani neviem kefy mam termin:D povedali mi, ze to bude.zrejme o.cosi skor ako v termine podla PM t.j 1.6 ale iny konkretny datum neudali🙂) budem to mat ako prekvapenie🙂)