icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

soldi
23. okt 2012

@anjelicek26 iank super kvalitna fotka, vidno, ze Tvoja gyn ma dobru machinu 🙂
a vazne uz vidno? 😅
ja som minule tehotenstvo kupovala tehu gate az v piatom mesiaci, tak uvidim, ako to bude teraz 🙂

anjelicek26
23. okt 2012

@soldi - ja idem o dva tyzdne zasa 🙂 To uz budeme mat srdiecko ako zvon 😵 😵 😵 Max bol v 5tt+3 este len vacok a tuto prdolatko uz je embryjko vo vacku, sikulatko male 😀 😀 😀

anjelicek26
23. okt 2012

@soldi - jj fakt by si mi tipla tak 14.tyzden podla brucha, sa musim zajtra odfotit... je take...vypukle strasne moc... a na mne to uz pri malom bolo strasne skoro vidno a toto bude asi este chlp horsie 😅

soldi
23. okt 2012

@anjelicek26 v de sa chodi kazde dva tyzdne? ja pojdem 8tt, potom 12tt nt screening, vzdy po styroch tyzdnoch. 🙂

inak, vobec si nepripadam tehotne- len ma trochu prsia bolia, to je vsetko. nic mi nie je tesne, beham ako srna za malym 😀 ale zas som o tyzden menej ako Ty 🙂

sa preto trosku bojim, ci je vsetko ok. rano idem zas na hcg, tak som zvedava kolko bude.

anjelicek26
23. okt 2012

@soldi - no este na potvrdenie srdiecka o tie dva tyzdne a potom o styri tyzdne - teda 12/13.tyzden na morfologicke sono a potom uz klasika kazde 4 tyzdne...

NO ja si tehotne pripadam az az, su mi male podprsenky, prsia ma bolia ako konika, cely den ma oblieva horucava a dviha sa mi zaludok, aj ked sa to zatial drzi v norme 😅 😅 Ale ta horucava je neznesitelna, oblieva ma kazdu chvilu pot :( Hormony asi pracuju na plne obratky...

A neboj, urcite je vsetko ok, kazdy to preziva inak... bud rada, ze sa citis fajn, ja som vyfasovala zapal ocnych spojiviek, ani neviem, co si na to poriadne dat, vsade pisu, ze sa to nesmie v tehu :(

aris2
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
23. okt 2012

@aris2 - len sa drzkajte, ja som krvacala pri prvom tehu dva dni a nastastie to preslo a malu som este aj prenasala 🙂 Teraz si nase babulo urobilo ukazkovy domcek ako hovorila doky, takze to hadam bude vsetucko dobre 😎

soldi
23. okt 2012

@anjelicek26 skus vymyvat harmancekovym cajom 🙂 malemu sme to robili ked sa narodil a hned mu hnisik odisiel 🙂
horucavu mam aj ja. plus neskutocnu unavu a strasne vela pijem a casto jem 🙂
ale to su vsetko len take neurcite priznaky 🙂 a v robote si uz vsimli?

@aris2 drzim palce, nech je to len krvacanie z neprichadzajucej ms a nic vazne.

anjelicek26
23. okt 2012

@soldi - zatial nevsimli, ale asi to dlho nepotrva, ani neviem, co robit, ci to povedat sefke radsej hned, kym to niekoho napadne 😖 Podla mna je to na mne vidno, ale asi som aj paranoidna a vidim to len ja 😖

anjelicek26
23. okt 2012

@soldi - vidis harmancekovy prave doma nemam, sikovna 😝 dostane drahy zajtra na zoznam do lekarne 😀

soldi
23. okt 2012

@anjelicek26 ja by som povedala hned. prislo by mi nefer to tajit. resp. ja by som to ani nedokazala. urcite Ti skor vyjde v ustrety, nez keby na to prisla sama. mozno sa tam budes uchadzat o pracu po dalsej materskej 🙂

soldi
23. okt 2012

@anjelicek26 aj s ciernym sa da. ale harmancekovy je lepsi.

aris2
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
23. okt 2012

@soldi - no keby nie, tak ma vezme konkurencia, ved aj teraz mi pod rukou od nich chodia ponuky 😝 V tejto branzi je akosi po certoch malo ludi... ja by som rada ostat este par mesiacv, este sa kopu veci naucit, zarobit nejake peniazky, mat aspon nejaku, aj ked nie uzasnu matersku.... lebo ja som do marca v skusobnej a to ma vlaste moze vyhodit hned a to by ma mrzelo :(

soldi
23. okt 2012

@anjelicek26 a v akej branzi vlastne robis, ak nevadi, ze sa pytam? nech viem, na co sa orientovat 😀

anjelicek26
23. okt 2012

@soldi - v odbyte.... vo velkej firme s jednm velkym klientom... je to trochu komplikovane... al predstav si firmu s 50000 zamestnancami a nas je len 8 na kazdom kontinente 😉 😀

aris2
Odpoveď bola odstránená
soldi
23. okt 2012

@anjelicek26 wau a to sa Ti ako podarilo dostat na taku poziciu? klobuk dole 😵
ja by som velmi chcela pracovat pre nejaku velku firmu- vzdelanie aj schopnosti na to mam (sledujes tu skromnost? 😀 ) ale pre mna je prvorada rodina, a neviem, ci budem niekedy sa natolko obetovat pre firmu, ako by sa patrilo 😒

soldi
23. okt 2012

@aris2 tak to znie celkom fajn 🙂 a aky ste mali problem, ze ste isli na ivf?

anjelicek26
23. okt 2012

@soldi - uplnou nahodou ako slepe kura k zrnu 😀 V byvalej firme som mala robit asistentku zienke, co mala nastupit a robit novy projekt, no ta si to rozmyslela, nenastupila, tak to hodili cele na mna, par mesiacov som v tom plavala a uz bolo dobre 😅 😅 A do novej firmy ma zobrala kocka, ktoru som teda na tej pozicii nahradila, robi mi teraz sefku 🙂 Ja strasne dufam, ze mi dovoli ostat, uz aby ma o dva roky nevidela u konkurencie 😀 😀 😀

aris2
Odpoveď bola odstránená
ellis21
24. okt 2012

@zora256 ahoj, no neviem ako sa to podarilo, jednoducho som si povedala, že buď to bude alebo nie a neriešila som to. 🙂 Dcéra má 10 a syn 5 , takže medzi každým bude 5 rokov rozdiel. 😀 Veľmi ti držím palčeky.

ellis21
24. okt 2012

@anjelicek26 ja som bola včera u dokiho, na sone videl len bodku ale aj ja mám brucho už riadne. Pýtala som sa ako je to možné a on, že tým že je to už tretie tak tá maternica sa rýchlejšie zväčšuje. 😀 😀 Držím ti palce aby bolo všetko ok, ja idem znovu na sono o dva týždne, tak mám ešte trošku obavy ale snáď to bude ok. 😅

anjelicek26
24. okt 2012

@ellis21 urcite to bude ok, ine by ma ani nenapadlo 😉 Ja idem siedmeho na dalsi ultrazvuk a uz dostanem knizku.

lovesista
24. okt 2012

@ivka03 ahoj, pridala ta @fluery do sukromky? ako sa citis? za drobcom zatial stihas? 🙂 mna ten moj vcera znicil, ledva som cakala kedy pride muz z roobty nech ma vystrieda a mozem si nachvilu lahnut ku knihe. samozrejme som hned na prvej strane zaspala 😀

ellis21
24. okt 2012

@anjelicek26 aj ja idem siedmeho 😀 . Dúfam, že aj mne dá už knižku, a ako sa cítiš? a ako to prijali deti? aké sú staré?

anjelicek26
24. okt 2012

@ellis21 Saska ma 6 a Max 2roky, vsetky tri deticky budu junove xixi Deti sa tesia,aj ked krpec to asi este moc nechape.. No a citim sa dnes.desne,ale to z tehu nic nema,mam zapal spojiviek a cely.den.v praci pred pocitacom je hroza ☹

sasavi
24. okt 2012

Tak baby, vcera som bola na prvom vysetreni. Vsetko je ok, srdce zacina bit, a mam aj foto malej bublinky. Podla doktora som siedmy tyzden.

superdievca
24. okt 2012

@lovesista Ahoj, a v pohode malého aj dvíhaš atď? ja sa trochu bojím...

minikk
24. okt 2012

ahojte tak ja som sa len dnes objednala idem 8.11 sa tesim len dufam ze vsetko bude vporiadku.Ja som to synovi este pre istotu nepovedala.