icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

kavaapalma
19. feb 2013

@zuzka444 boli tam v akcoske vlhcene utierky,tie vlozky do podprdy,overaliky na spanie,oblecka. Dobra cena aj na puncosky a dupacky.

zuzka444
19. feb 2013

@kavaapalma po com boli overaliky?mali aj malinke?pojdem.zajtra kuknut tu u nas mozno este nieco je..napr.tehu oblecko mali este po mesiaci heh..

kavaapalma
19. feb 2013

@zuzka444 nemam pri sebe letak tak neviem presne. Myslim,ze ceny sa pohybovali od 2 aj nieco za pancusky cez 3 az 6 za dupky a overaly. Ved hadam este budu akcie.

hobit
19. feb 2013

@delica emitex ma dobre fusaky, univerzalne, ja mam tento na jar a jesen http://shop.babetkovo.sk/index.php/vyber-podla-... a tento zimny http://shop.babetkovo.sk/index.php/vyber-podla-..., ale teraz by som si vybrala tento, vtedy sa nerobili, to zapinanie vpredu je praktickejsie, hlavne pre vacsie deti http://shop.babetkovo.sk/index.php/vyber-podla-...

zuzka444
19. feb 2013

@kavaapalma ja sibtiez myslim ze este budu akcie 🙂..sak furt davaju dake akcie.heh 🙂..

hobit
19. feb 2013

a kde mame @anjelicek26?

renata0406
19. feb 2013

@natalinka98 mal by to byť chlapček, bude sa volať Adamko. Rodiť budem tu v NR. A ty si rodila prvé tu? čo čakáte?

misza1
20. feb 2013

tak jsem vcera sla na gravid jogu... uz me tam nikdy neuvidi:( strasne jsem se u toho nudila, pri zaverecne meditaci jsem malem usla a nektere cviky opravdu nebyly pohodlne, akorad me z toho dneska boli koleno:(
zustanu verna psychoprofylakticke priprave a cviceni pro tehotne.

misza1
20. feb 2013

@delica to by bylo super kdyby to tak bylo🙂 oba jsme s manzelem byli dokonale miminka, jen spat, papat, kakat🙂 me dokonce nasi davali zrcatko pod nos, jestli opravdu dycham :D

misza1
20. feb 2013

@willy_wonka ja si kolikrat ani neuvedomuju ze jsem tehu, jen kdyz se mi neda poradne ohnout nebo kdyz se potrebuju pro neco natahnout, tak doufam ze mi to brzo zacne dochazet, abych si neublizila🙂

mirka078
20. feb 2013

@natalinka98 no určite si budu rozumieť, ja hovorím, že všetko záleží od rodičov, ako tie deti vedú...ja našťastie nemusím nakupovať nové veci, lebo som rátala z druhým bábom a všetko som si poodkladala, a teraz sa snažím spomenúť, čo všetko mala nosila... najviac čo si pamatám je, že všetko jej bolo malé, lebo vážila 2,80kg. a aj mesiace mi tak cca sedia, jedna je narodená v máji a druhá bude v júni. Jej hrozne sa teším......

natalinka98
20. feb 2013

@renata0406 Aj my budeme mať Adamka 🙂. Ano budem rodiť v Nitre, aj prvú som tu rodila a bola som veľmi spokojná. Mala som super pôrodnú asistentku a mladého doktora. Pôrod som nemala zlý. Po 4 hodinách od príchodu do nemocnce bola malá na svete. Doma síce ešte 8 hodín k tomu, ale dalo sa to vydržať. Tak dúfam, že aj tento druhý bude aspoň taký. 🙂 Už nakupuješ výbavičku?

zuzkad85
20. feb 2013

@renata0406 a @natalinka98....aj ja budem rodiť v NR a podľa lekára to bude dievčatko, ale ktovie či sa stretneme, ja mam termín 19.6. a dnes som presne 23 tt+0 🙂 A ste priamo z NR?

anjelicek26
20. feb 2013

@hobit - anjelicek sa flaka akosi 😖 Trapia ma kadejake tehotenske bolenicka a to uz celkom dost, vcera mi doky pichla dve infuzky a mam okamzite zacat pribrat, ja posledne dva tyzdne dost chudnem 😖 Tak mam co robit najblizsie dni.

natalinka98
20. feb 2013

@mirka078 Verím, že sa hrozne tešíš, hlavne po takej dlhej dobe 🙂 Chodíš do roboty alebo si doma? Ja som za to chcela aj druhé dievča, že sestry si lepšie rozumia, ale moja sestra povedala presne to isté, že záleží od rodičov. Môj muž napríklad nevidel svojho brata asi dva mesiace a vôbec si nechýbajú. Zato my so sestrami máme veľmi dobrý vzťah, voláme si alebo si aspoň napíšeme.

delica
20. feb 2013

@misza1 no moj manzel mi hovori to iste, len vzdy ked sa otocim vidi to velke brucho......:D. No ale ze ficim, frcim ako obvykle (az teda na ten vcerajsok) :D.

anjelicek26
20. feb 2013

@natalinka98 - dobry vztah surodencov na pohlavi nezalezi, fakt. Je to o povahe deti... len preto, ze je niekto brat a sestra, bratia ci sestry nemusia byt na rovnakej vlnovej dlzke... ja mam chlapceka a dievcatko a jeden by za druheho dal ruku do ohna, maju krasny vztah.

misza1
20. feb 2013

@anjelicek26 to je dobre kdyz ti doktor nakaze pribirat🙂 ja bych to ponala tak, ze bych sla do obchodu, nakoupila milion jidla, sedla doma k telce a jedla jedla jedla:D ale u tebe je to asi vaznejsi, co?

misza1
20. feb 2013

@delica motorove mysky, co?🙂
a jak ti dneska je? uz te neboli hlava? ja jsem sla dnes na 6, abych mohla brzo zdrhnout-jdeme na 3D🙂 a taaak se mi chce spat...

anjelicek26
20. feb 2013

@misza1 - mne sa podarilo za dva tyzdne, co som bola u doky sa vazit schudnut -3,5kg, tak som dostala pekne vynadane 😖 My sme mali vsetci crevnu chripku, strasne zle spim, unavena som stale, tak sa to asi vsetko pod to podpisalo 😖 Jem uplne normalne, ale fakt to vidim, ze najblizsie dni si vymyslim nejaky vykrm, lebo ak to do desat dni nepriberiem, tak ma doky odpakuje do nemocky 😖

mirka078
20. feb 2013

@natalinka98 presne tak, aj ja mám sestru, aj sa pohádame, aj sme uplne odlišné ale vždy sa radi stretneme,zatelefonujeme a pokecáme (každý týždeň), a verím tomu že sestry sa majú vždy o čom rozprávať, neviem si predstaviť, že mam brata... ona nemá ešte deti a aj mi dosť pomáha, no proste super.
Chodím ešte do roboty, dúfam že do konca, ale nemám žiadne problémy, tak to do apríla dobojujem a v máji ofic. na materskú...

mirka078
20. feb 2013

@anjelicek26 tak to verím, ale ako píšeme, všetko záleží od rodičov, napr. moja mama ma sestru s 10. ročným rozdielom a dnes si nevedia ani na meno prísť, babka ich neviedla k sesterskej láske, ale jedna sa musela starať o druhú, a tak to dopadlo.

misza1
20. feb 2013

@anjelicek26 hmm, to neni dobre, ale to zmaknes, hlavne zaden pohyb a hodne jidla🙂
ja jsem sla se strachem na poradnu, ze kolik jsem pribrala, protoze mam porad na neco chut, porad bych neco jedla a hlavne sladke... a byla jsem mile prekvapena, ze jsem za posl. mesic pribrala jen 1kg🙂

anjelicek26
20. feb 2013

@mirka078 - myslis, ze je to o rodicoch? Ono mozno troska... ja som predovsetkym co najcastejsie uprednostnovala dcerku, travila s nou co najviac casu, nedala jej pocitit, ze by bola o nieco ukratena... na malom sa spolu casto smejeme, ze aka je este truba mala 😀 Pre nu je to jej milovany maly bracek, ktoreho musi ochranovat, posledneho pol roka ho konecne berie ako partaka a dokazu sa hodiny v izbe hrat, stavat ci kreslit... hadam im to vydrzi.

natalinka98
20. feb 2013

@anjelicek26 Ja viem, že na pohlaví nezáleží, ale tak tajne v kútiku duše som si želala dievčatko. Ale samozrejme sa na Adamka strašne tešíme. A malá sa už nevie dočkať. Myslím, že aj ty si tu písala, že si chcela dievčatko 🙂

anjelicek26
20. feb 2013

@misza1 - ja som mala rano na vahe 48,4 kg 😝 Tak dnes si asi dam doviezt na obed pizzu 😀 😀

anjelicek26
20. feb 2013

@natalinka98 - jaj keby si vedela, ake ja som mala soky, ked mi povedali, ze je druhe chalan 😀 😀 😀 Ze co ja s tym budem robit 😀 😀 Ale ono je to v podstate jedno a teraz pri tretom som aj rada, ze zasa chlapcek, oni su take pritulne zamaminkovane jednotky 😉

natalinka98
20. feb 2013

@zuzkad85 Ja nie som priamo z NR, bývam asi 15km od Nitry. My sa možno aj stretneme ja mám termín 20.6. Meno už máš vybraté?

natalinka98
20. feb 2013

@anjelicek26 Presne, chlapci sú takí maminkiny maznáčikovia. Sestra má dvoch a tí sú stále na nej prilepení. 🙂 Moja malá, to je tatinova dcérenka, keď príde z roboty ja nemusím ani existovať. Si nepamätám, kedy som ju naposledy kúpala alebo dávala večeru. To môže len tato 🙂 Som hovorila, že toto druhé tatovi ani neukážem, že to bude moje bábätko 😀 😀

zuzkad85
20. feb 2013

Tak to je fajn poznať niekoho s podobným termínom a ešte aj stretnúť v nemocnici....len či by sme vedeli o sebe :D....Áno, s menom pre dievčatko je to ľahšie, ja už mám vybrané a dokonca pre prípad aj pre chlapca. Ak to bude dievča tak Tamara alebo Soňa ak chlapec Oliver. Len manžel ešte nie je rozhodnutý. A ty už máš pripravené meno?