Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka nabudúce drahá :D to som muzovi robila, lebo chudak tu vsetko robi, upratuje, vari....som sa velice minuly tyzden prsila v robote, ze musim poriadne navarit manzelovi, aj na dva dni nejaku svieckovu - dosla som z prace a na veceru som mu spravila volske oko 😝 som sa vytiahla. 😠
@kacoorka poslala by som 🙂 ale notebook nema taku funkciu este
inak este som sa chcela spytat , ze fusak a tak sa ma kupit teraz, lebo bude dobra cena, len ja nemam este ani kociar :(.
@katuska54 katka, len spi kolko sa ti raci, o chvilku to mozne nebude🙂))ja sa tiez konecne vyspim a nebudem sa budit o 5:15-30 na to, ze mi sestricka picha teplomer do ucha:D
@willy_wonka ale ja sa bojim,ze potom nevstanem k malej ked bude treba 😒
@delica :D no ja tiez stagnujem vo vareni, moj bol cely vikend na.cestovinach:D inak ked je rec o svieckovej...tu moozem 😀
@kacoorka heh ja uz mam aj 62 a 68 nieco kupene xi co sa mi pacilo take ako rifle a tak heh...vies na jesen.ale toho mam malicko len take co mi padlo do oka heh.len reku co takto na leto ked sa narodi.ale oki som rada ze mam.ako taku predstavu ze uz mam asi vsetko heh len este te dupky a overalik na noc a to bude stacit si myslim a to kupim tiez vacsie aby to mala co najdlksie heh ...lepsie vacsie ako male xi
@katuska54 vstanes, o tom nepochybuj...a taky rezim,aby si zvladala s usmevom stavanie k drobcovi sa naucit asi ani neda🙂)
ale popravde, ja mam strach z toho nedostatku spanku. aj ked je mala sanca, ze nas drobce nechaju spat🙂)
@willy_wonka ja som mala svieckovu v nedelu a v pondelok na obed 🙂 taka fajna od maminky 😀
@willy_wonka no ja sa bojim tiez toho,ze budem nevyspata a nervozna...ale dufam,ze malinka bude dobrucka a bude hajat co najviac 🙂
No bola som dnes v Lidli a na moje sklamanie total vsetko vybrakovane.
@kavaapalma a coze tam malo take zaujimave byt?viem ze zabrany na schody a aj nejake pekne oblecko?

Ahojte, nebudem vam tu kazit forum,len pridam jednu ponuku ak mate zaujem 🙂
ponukam na predaj tzv. porodnicke balicky vhodne pre maminky s minimkom.
1 balik ruzovy:dzus, energet.napoj race, miska tupperware 450ml, dudel, mineralka 0,5l, plienka,vlhcene utierky, flaska chicco 150ml - 4Eur
2.balik fialovy:detol mydlo250ml, mineralka,avent flaska 125ml, odvapnovac do konvice, - 3.50Eur
cenovo sa urcite oplatia, lebo len ta miska bezne stoji okolo 7eur, flasky tiez 7eur. Viem ich priniest v ramci NR resp. BA Apollo. Alebo poslat postou - ale je dost drahe postovne cez 3eur,tak je lepsie poslat len flasky resp. misku. Ak mate zaujem,tak poslite IP, viac to sem vkladat nebudem.