Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 aj to bol moj sen mat starsie dievcatko a mladsieho chlapceka, ale co uz clovek narobi :D. Teraz si neviem predstavit, ze by som cakala dievcinku, uz som nastavena na syna.
Inak mama mi hovori, ze co som aj ine cakala, ved mi to aj vestica vyvestila 5 rokov dozadu :D:D:D:D:D.
@zuzkad85 My budeme mať Adamka. Veď keď si tu vydržíme písať až do júna, budeme o sebe vedieť a možno sa ozaj stretneme 🙂 A ty si priamo z Nitry?
@delica - jj budem desat dni doma, hadam si trochu oddychnem, kedze u nas doma zacinaju zajtra prerabat vo velkom 😝
@anjelicek26 uz jste zacali? my zacneme v patek vypratavat 13-tou komnatu(byvala detska, bordeliste, pracovna, odkladiste a susarna🙂) a taky nas ceka vcelku zabavna preprabka
@misza1 - zajtra rano o siedmej dojdu 10 ludi a vsetko vypracu, nech my nemusime nic vlacit rozdelia spalnu a vyburaju dvere, v piatok alebo pondelok dovezu nove schodisko. U nas budu robit paradne vela toho, cele podkrovie tri nove izby a na prizemi zuzovat izbu, tam bude neskor Benjaminovo kralovstvo.
@anjelicek26 tak to jste lepsi🙂 by budeme jen tahat novou elektriku a stierkovat ve 2 izbach, puvodne jsme chteli jeste parkety menit, ale nakonec je jen vybrousime a nalakujeme nanovo. mm se rozhodl ze si porobi co nejvice sam, abychom usetrili, tak mu jen porad opakuju za do konce maja to musi byt hotove, kdybych nahodou rodila drive🙂
@misza1 - my nebudeme robit vlastne nic, vsetko spravi firma... hore tri izby, podlahy, kurenie, elektriku, aj malovat budu oni, stahovat nabytok, 7 stresnych okien budu davat, na strechu solarne kolektory, dolu novy kotol na kurenie a aj na ukladanie elektriky, to sa nam do buducna fakt oplati, znizime si rocne naklad o takmer 2 tisic evri... co uz je dost argument to spravit vsetko teraz a naraz.
@anjelicek26 tak to budete mit vilu vilekulu🙂 my jsme meli firmu na zbytek bytu, jen tyto 2 izby jsme si nejak nechali na pozdeji a jak jsem otehotnela tak jsme usoudili ze to pozdeji uz prislo🙂
@misza1
@anjelicek26
noo kocky, tak teda prerabky :D. ale aspon je co prerabat 🙂.
My potrebujeme schody vymenit, dokial dieta nezacne chodit, resp. hybat sa po podlahe.
@misza1 - no vilu zrovna nie, ale budeme mat dost miesta 🙂 Chcem to poriesit nez sa maly narodi, lebo potom s troma detmi doma to robit, to je este sialenejsie 😀 😀 Takto su v skole a u opatrovatelky a v marci ideme aj dva tyzdne na dovolenku 🙂 Akosi dufam, ze uz koncom marca zaciatkom aprila bude vsetko hotove a ja budem moct konecne zacat nakupovat pre Benjaminka vecicky a zariadovat mu izbicku ♥
@misza1
haha, tak to ja som v tomto strasna lama - ja som kupila este za slobodna nedokoncenu novostavbu, tam bolo treba spravit fasadu, zateplit, podhlady, plot, branu, vnutri podlahy......ale na toto som nemala nervy, preto som si musela najst co najskor manzela :D, ktory sa o vsetko postara. (to je vtip :D)
vacsinou robil vsetko tak, ze ja som sa odtatarila na sluzobku a len mi posielal fotky, ze co je hotove :D-
@delica ja musim podporovat manzela, on je strasne sikovny, vsechno si dokaze nastudovat, hodne toho porobi, ale opousti se :D vzdycky se bojim kdyz jdeme malovat, protoze zamicha si barvu a udela prvni tah a uz zacne, te barvy bude malo, a misto aby maloval, tak chodi, lame si hlavu co ted, vsak podruhe to nenamicha stejne:D tak musim dojit ja, vysvetlit mu ze te barvy bude urcite dost a postrcit ho aby maloval🙂 takze kdybych ho nechala samotneho, tak bych dosla domu a byo by to tam jako po vybuchu:D
ale zas na jeho obranu, kdyby nebylo neho, tak zmatene pobiham od roboty k robote, na to ze delam na planovani vyroby, nedokazu si logisticky zmaknout plan na cinnosti doma🙂 tak me musi usmernovat abych neprebihala od jednoho k druhemu:D
@anjelicek26 juj na to se taky strasne tesim🙂 uz mam zarezervovanou sadu do postylky, kamosku jsem ukecala ze mi dojde namalovat na stenu velkeho medvidka a asi v ramci domacich praci si vyrobim nejaky pekny luster🙂
jedine na co se netesim je zehleni malych vecicek...
@misza1 - ja este v podstate nemam nic kupene, drahy vravel, ze pojdeme do obchodu a väcsinu predsa kupime naraz a zvysok sa obbjedna... ja mam n colnici tieto obliecky, do konca tyzdna musim ist po ne, hadam to stihnem volajako, teda drahy, ja by som sa vonku veru poflakovat nemala.
@natalinka98 áno, ja bývam priamo v NR, už od roku septembra 2004, kedy som prišla na VŠ 🙂 Inak som pôvodom z východu. A chodíš na predpôrodnú prípravu? Chystáš sa na 4D sono? Ja ani jedno ani druhé. Premyslela som si to a zatiaľ nezmenila názor.
@misza1 to bolo dobre, s tym opoustenim se :D. mas na starosti planovanie vyroby a doma nenaplanujes? no to mas ako ja, ze svecov syn chodi bosi :D ja zas mam na starosti HR, ale doma, ked mam tych robotnikov, tak by som ich len buzerovala a nakoniec asi poslala kade lahsie. Takze manzel ma radsej od nich izoluje.
@anjelicek26 ja zacinam mam vycitky, ze nic nemam :(((
@anjelicek26 to je paradni🙂 odkud jsi to objednavala? ja mam rezervnute toto:
a jeste chci objednat jedno povlecko s vysitym jmenem
@delica ja to beru tak, ze ikdyz v praci postavime sebelepsi plan, stane se nejaka necekana blbost, kvuli ktere se to cele po.... takze bych to radsi pojmenovla preplanovavani nez planovni 🙂 neboj, vsechno se stiha, kamoska ma termin na zacatku maja a taky nic nema, sama se vyjadrila, ona si jeden den sedne za PC, vsechno poobjednava, dojde ji domu jedna ooobrovska krabice a bude mit🙂
ja jsem taky v podstate skoro nic nekoupila, oblecko mam podedene ale kocarek porad nevybrany...
nechystas se nahodou do brna na tu vystavu?
@delica - mojko ja mam tak tri sety oblecka, deku, set do postielky a objednany kocik, co dojde o 8 tyzdnov, to je vsetko, ani o chlp viac 😀 A ten zoznam je strasne dlhy, ale vsetko fakt az po prestavbe, ked to budem mat kam davat.
@misza1 - priamo z amazonu z usa, tu ich nemaju. Preto sa kvoli tomu budem musiet trepat na colnicu, doplatit dph 😝
@anjelicek26 a tvoje deticky ako? Tie su uz zdrave?
@anjelicek26 a co to? jes normalne a chudnes?

@anjelicek26 jaj anjelicek :( to mi je luto, ze nie si fit. Zostala si aspon na PN? Tak pekne papat, nenahanat sa a trosku polavit.
@misza1 díky, dnes mi je v pohode, len som uz hladna, co som dva dni nejedla....dokonca som rano zjedla aj jedno osie hniezdo, co som robila manzelovi. Maly kopka, v praci je stale co robit....co viac si mozem priat.