icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hobit
20. feb 2013

@anjelicek26 no jasne, ze ta tie choroby oslabili, ale uz snad pride jar a s nim aj menej kadejakych viroz...tak sa teraz pekne napchavaj, ja mam o 10 kg viac ako ty 😝

kacoorka
20. feb 2013

ahojte babulky, tak som dnes bola na odber na hematke, skoro som odpadla, normalne mi vzali krv, sla som von posedela trosku a sla prec, manzel ma mal vyzdvihnut pred obchodakom ale ja som musela sadnut na najblizsu lavicku, zahmlievalo sa mi pred ocami, srdce som citila az v krku tak mi bolo zle ze som ledva dychala,samoska mokra a spinava bunda ale kaslat na to hlavne ze som nikde neodkvecla,asi po 10minutach mi to preslo, do kelu este ze som mala aspon zuvacku pri sebe,som zvedava ako zvladnem glukozovy test ked dnes som skoro zkolabovala ☹

hobit
20. feb 2013

@anjelicek26 ale tu prerabku ti nezavidim, ja potom ako sme prerabali byt tak, ze sme v nom zarovren aj byvali, doslava na betone, mam z toho hrozu...a teraz v decembri sme zas prerabali kupelnu este, to bol des, ten bordel, prach vsade...a este ostalo vymalovat wcko a chodbu a k tomu som akurat tento tyzden konecn dokopala moju sikovnu polovicku, ten sa tiez opusta hned 😀

renata0406
20. feb 2013

@natalinka98 pomaličky nakupujem, ale ešte chodím do práce tak nato nemám velmi čas. Aj moja sestra rodila tu a bola spokojná, každý hovorí, že druhí pôrod je už lahší ako prvý tak snáď je to pravda.

silvianm
20. feb 2013

Juchu.. Dnes u zubara vsetko v poriadku.. Bola som si "zajednat" uz aj detskeho lekara 🙂 vsetko vybavene 🙂

renata0406
20. feb 2013

@zuzkad85 som z Janíkoviec no uvidíme, možno sa stretneme🙂

delica
20. feb 2013

@silvianm no ty si sikovna 🙂 uz aj detskeho mas zajednaneho 🙂

silvianm
20. feb 2013

@delica strasili ma baby aby som si to nenechala naposledy a ze sa vselico moze zomliet /predcasny/ a ze potom nebudem vediet co skor.. Takto som si mohla vybrat 🙂 a myslim ze dobre MUDr. CHUDY V Trencine.. Uz nechce brat nastastie sa podarilo vybavit 🙂

slavka_a_maros
20. feb 2013

@silvianm ty si teda sikovna🙂 To si tam len tak nabehla, ze tam chces s babatkom chodit? Alebo ako to prebieha?

silvianm
20. feb 2013

@slavka_a_maros mam skvelu kolegynku ktora mi to vybavila a uz som sa isla iba ukazat a podakovat ze ma vezme.. Poznacil si termin.. Meno maleho a mna a ze sa uvidime v juni 🙂

zuzkad85
20. feb 2013

@renata0406 takže nás tu je dosť z NR a okolia, ktoré budeme rodiť v NR....a ty chodíš na predpôrodnú prípravu a plánuješ 4D sono?

misza1
20. feb 2013

@delica vsak praveze vim ze toenni jen tak...:( no musim si s mm sednout a dat bojovou poradu. mame teoreticky 3 mesice, mesic az 2 se ceka na kocarek, tak snad🙂

misza1
20. feb 2013

@silvianm super, jaka jsi sikovna🙂 na Novej jsou jen 2 detske, takze moc vybirat nebudeme, ted zjistujeme reference🙂

silvianm
20. feb 2013

@misza1 tak to mas jednoduchsie.. 🙂 xixi.. Ten 'moj' je aj pluciar.. Tak je snad dobry odbornik.. 🙂 a chodieva aj k detickam domov ked to inak nejde..

misza1
20. feb 2013

@silvianm tak to je super🙂 ty dve co jsou na Novej, je jedna, kterou mel jeste muj manzel, neslysela jsem na ni nic zle, jen nedavno ji umrela pacientka-netusim co se stalo a ta druha je nejaka stara pani homeopatka... takze fakt mame na vyber:D
puvodne jsem myslela ze bychom se dali k nejake treba do dubnice, ale kdyz si predstavim, ze zakazdym bychom tam museli dojet, tak me to odrazuje... a kdyz bude krpec vetsi(15-19) a bude chodit na nejakou preventivku tak at nemusi cestovat...

silvianm
20. feb 2013

@misza1 ver tomu ze on v tom veku bude rad dochadzat a ulievat sa zo skoly 🙂.. Ja mam tiez kusok od domu lekara a radsej prejdem cely Trencin za lepsim 🙂 a z Novej to mas kusok do DCA.. Este porozmyslaj..

misza1
20. feb 2013

@silvianm vsak toho se bojim aby nebyl po rodicich:D mm chodil vecne s hnackami-potreboval razitko a ja jsem zas byla pecena varena u zubarky:D

delica
20. feb 2013

@misza1 boze, u zubarky? tej som sa bala jak cert kriza, ani za razitko by ma tam nedostali :D

silvianm
20. feb 2013

@misza1 no ako mala som tiez sedavala u skolskej zubarky a teraz sa bojim ist k tej svojej xixi

elen34
20. feb 2013

Ahojte tak potvrdene pripajam sa k dievčatkam čakame dievčatko -Viktorku. Tešim sa budem mat dve dievčence doma 😉 😉 😉 😉 😉

kavaapalma
20. feb 2013

@elen34 srdecne blahozelam k bambulke. Preventivku u zubarky uz mam aj ja za sebou a vsetko super.

katuska54
20. feb 2013

uz som doma po vybavovckach...v tych nasich instituciach sa nieco dozvediet je o drzku 😠 ale hlavne,ze som kupila malej pancusky a este som dostala zlavu 😀

bombulka200
20. feb 2013

@elen34 gratulujem aj my sme na tom tak že 2 baby budu 🙂

silsil
20. feb 2013

@slavka_a_maros my sme si to vybavili tak, ze nas zubar sa v pohode zaobera aj detmi, takze nam povedal ze na buduci rok ked prideme my na preventivku ze aj maleho mozeme zobrat zo sebou 🙂 ze nech si zvyka, nech sa povozi na kresle atd.. aj ked mu samozrejme nebude nic robit, iba akoze pozrie zubky, ak vobec nejake bude mat 🙂 a dalej nam vysvetloval, co vsetko treba robit pri detskych zubkoch, ako a kedy a co cistit..atd 🙂)) a ze dieta ma ist prvy krat k zubarovi ked ma prvy zubok.. o tom sa teda dost hovori v poslednej dobe,a le za nasich cias si pamatam ze az ako skolkari alebo skolaci sme chodili prvy krat

pavuciatko
20. feb 2013

@willy_wonka tak už som počula kadečo, ale toto? márnosť šedivá..... 🙂 už som sa zamýšľala nad kadečím ohľadom pôrodu a vecí nasledujúcich po ňom, ale o spestrení jedálnička takýmto spôsobom by sa mi ani nesnívalo 🙂

hubenourova
20. feb 2013

@bombulka200 tak predsa dievca, vidis vravela som ti, aj ja som bola presvedcena o chlapcekovi a je to dievcatko 🙂

delica
20. feb 2013

@willy_wonka ale fuj :D. Ja neviem, celkovo nemam chut sa pozerat na to, co nosim vo vnutri (teda okrem mojho dietata), nie že by som to este mala jest.....bleeeeeeee

willy_wonka
20. feb 2013

@delica

@pavuciatko nechutne, fakt🙂 ale aka to je vitaminova bomba:D

elen34
20. feb 2013

@kavaapalma mna len preventivna u zubarky caka len sa nemozem odhodlat trochu sa bojim ☹