Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
ahojte babulky, tak som dnes bola na odber na hematke, skoro som odpadla, normalne mi vzali krv, sla som von posedela trosku a sla prec, manzel ma mal vyzdvihnut pred obchodakom ale ja som musela sadnut na najblizsu lavicku, zahmlievalo sa mi pred ocami, srdce som citila az v krku tak mi bolo zle ze som ledva dychala,samoska mokra a spinava bunda ale kaslat na to hlavne ze som nikde neodkvecla,asi po 10minutach mi to preslo, do kelu este ze som mala aspon zuvacku pri sebe,som zvedava ako zvladnem glukozovy test ked dnes som skoro zkolabovala ☹
@anjelicek26 ale tu prerabku ti nezavidim, ja potom ako sme prerabali byt tak, ze sme v nom zarovren aj byvali, doslava na betone, mam z toho hrozu...a teraz v decembri sme zas prerabali kupelnu este, to bol des, ten bordel, prach vsade...a este ostalo vymalovat wcko a chodbu a k tomu som akurat tento tyzden konecn dokopala moju sikovnu polovicku, ten sa tiez opusta hned 😀
@natalinka98 pomaličky nakupujem, ale ešte chodím do práce tak nato nemám velmi čas. Aj moja sestra rodila tu a bola spokojná, každý hovorí, že druhí pôrod je už lahší ako prvý tak snáď je to pravda.
Juchu.. Dnes u zubara vsetko v poriadku.. Bola som si "zajednat" uz aj detskeho lekara 🙂 vsetko vybavene 🙂
@zuzkad85 som z Janíkoviec no uvidíme, možno sa stretneme🙂
@silvianm ty si teda sikovna🙂 To si tam len tak nabehla, ze tam chces s babatkom chodit? Alebo ako to prebieha?
@slavka_a_maros mam skvelu kolegynku ktora mi to vybavila a uz som sa isla iba ukazat a podakovat ze ma vezme.. Poznacil si termin.. Meno maleho a mna a ze sa uvidime v juni 🙂
@renata0406 takže nás tu je dosť z NR a okolia, ktoré budeme rodiť v NR....a ty chodíš na predpôrodnú prípravu a plánuješ 4D sono?
@silvianm tak to je super🙂 ty dve co jsou na Novej, je jedna, kterou mel jeste muj manzel, neslysela jsem na ni nic zle, jen nedavno ji umrela pacientka-netusim co se stalo a ta druha je nejaka stara pani homeopatka... takze fakt mame na vyber:D
puvodne jsem myslela ze bychom se dali k nejake treba do dubnice, ale kdyz si predstavim, ze zakazdym bychom tam museli dojet, tak me to odrazuje... a kdyz bude krpec vetsi(15-19) a bude chodit na nejakou preventivku tak at nemusi cestovat...
Ahojte tak potvrdene pripajam sa k dievčatkam čakame dievčatko -Viktorku. Tešim sa budem mat dve dievčence doma 😉 😉 😉 😉 😉
@elen34 srdecne blahozelam k bambulke. Preventivku u zubarky uz mam aj ja za sebou a vsetko super.
uz som doma po vybavovckach...v tych nasich instituciach sa nieco dozvediet je o drzku 😠 ale hlavne,ze som kupila malej pancusky a este som dostala zlavu 😀
@elen34 gratulujem aj my sme na tom tak že 2 baby budu 🙂
@slavka_a_maros my sme si to vybavili tak, ze nas zubar sa v pohode zaobera aj detmi, takze nam povedal ze na buduci rok ked prideme my na preventivku ze aj maleho mozeme zobrat zo sebou 🙂 ze nech si zvyka, nech sa povozi na kresle atd.. aj ked mu samozrejme nebude nic robit, iba akoze pozrie zubky, ak vobec nejake bude mat 🙂 a dalej nam vysvetloval, co vsetko treba robit pri detskych zubkoch, ako a kedy a co cistit..atd 🙂)) a ze dieta ma ist prvy krat k zubarovi ked ma prvy zubok.. o tom sa teda dost hovori v poslednej dobe,a le za nasich cias si pamatam ze az ako skolkari alebo skolaci sme chodili prvy krat
@willy_wonka tak už som počula kadečo, ale toto? márnosť šedivá..... 🙂 už som sa zamýšľala nad kadečím ohľadom pôrodu a vecí nasledujúcich po ňom, ale o spestrení jedálnička takýmto spôsobom by sa mi ani nesnívalo 🙂
@bombulka200 tak predsa dievca, vidis vravela som ti, aj ja som bola presvedcena o chlapcekovi a je to dievcatko 🙂
@willy_wonka ale fuj :D. Ja neviem, celkovo nemam chut sa pozerat na to, co nosim vo vnutri (teda okrem mojho dietata), nie že by som to este mala jest.....bleeeeeeee
@pavuciatko nechutne, fakt🙂 ale aka to je vitaminova bomba:D
@kavaapalma mna len preventivna u zubarky caka len sa nemozem odhodlat trochu sa bojim ☹

@anjelicek26 no jasne, ze ta tie choroby oslabili, ale uz snad pride jar a s nim aj menej kadejakych viroz...tak sa teraz pekne napchavaj, ja mam o 10 kg viac ako ty 😝