icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
21. feb 2013

@delica me uz to asi nikdy neprejde, citim se stejne jako kdyz jsem prestavala kourit, akorad to jsem byla vice podrazdena 😀

delica
21. feb 2013

@katuska54 ale v malackach, u takej tetusky....ale chcem ist pozriet aj to eniki-beniki v petrzke, to mam blizko roboty

katuska54
21. feb 2013

@delica byvam v petrzalke a neviem,ze aj taky obchod tu mame 🙂 nevis ulicu prosim ta?

delica
21. feb 2013

to som nasla tu na koni, pockam, hned linknem

zuzkad85
21. feb 2013

@willy_wonka ako ti fajne, už to máš za sebou 🙂
mna to čaká, ja som myslim tiež tu na fóre písala, že nebudem môcť jesť od 18.00, len piť čistú vodu a potom tu glukozu vypiť bez použitia citróna....mam to pekne napísané na papieriku od sestričky, presný postup 🙂 Nech to už je za nami, že?

misza1
21. feb 2013

@anjelicek26 bojim se aby nebyl ze sameho cukru hyperaktivni :D a strasne se mi zas zacala kazit plet, takto mam asi z toho sladkeho.

jinac, nahodou nevite nekdo jak je to v tehu s kosmetikou? fakt se mi delaji hnusne vredy a premyslela jsem ze bych si zasla na kosmetiku at mi s tim nejak pomuzou, neni to nejake "zakazane"? nejsem z tech co si dela tezkou hlavu z toho co se muze a nemuze, ale jak mi to rozdrbe a da mi na to nejaky pripravek tak to pujde rovnou do krve....

delica
21. feb 2013

@misza1 noooo...sak si tiez hovorim, ako som jedla to sladke tie 4 dni v kuse, tak maly furt kopal a kopal, tiez si hovorim, ci chudacik nebol presladeny, nasledne ta migrena a skoro mi vyskocil z brucha.
Teraz uz je pokojny, posledne dva dni.

anjelicek26
21. feb 2013

@misza1 - ja jem sladkeho habadej a plet mam uplne cistu... tak neviem, ci je to tym,skor to bude hormonami, predsalen sa dostavaju von aj cez pokozku a s tym nic neurobis... a hyperaktivne nebude, pri malom mi tiez chutilo sladke a on je taka pomala flegmaticka spava jednotka 😀 😀

katuska54
21. feb 2013

@delica pekny vyber tam maju...asi tam zbehnem zajtra. musim si ist na policiu po vodicak,tak poceste to omrknem 🙂

danielle
21. feb 2013

ahojte dievcata 😀 tak som dnes bola v poradni a placenta sa uz trochu vytiahla, uz neprekryva porodne cesty... 😀 😀
tiez ma caka glukozovy test v stredu (27.2), ja som sice opak, nemozem sladke v tehu, ani pri prvom tehu som nemohla sladke, vobec mi nechutilo... ale pri prvom tehu som tu sladku vodu zvladla, tak hadam zvladnem aj teraz... 🙂

misza1
21. feb 2013

@anjelicek26 no nekoho cukr nabudi jineho uspi🙂

@delica me vcera ten doktor rekl ze abych ho probrala, tak si mam dat cokoladu, kdyz jsem mu rekla ze jsem snedla pulku milky asi hodku pred tim sonem, tak mi rekl aha, no tak uz ji nejezte 😀

leus10
21. feb 2013

@misza1 mne mali robyť 3 ale ten tretí mi už nerobili snažila som sa to udržať ale prišlo mi staršne zle myslela so že odpadnem ešte teraz ma naťahuje ale opakovať to nemusím

anjelicek26
21. feb 2013

@danielle - jej to je super, ze je placenta uz vyssie 🙂 Najlepsia sprava 🙂

delica
21. feb 2013

@danielle jupííí 🙂) to je aká parádna novinka 🙂 teším sa z tvojej placenty, dufam, ze bude mojej prikladom 🙂.

erika1
21. feb 2013

@danielle tak tvoja sa umudrila :D,zato tam moja stale prekryva krcok,takze pokracujem v kludovom rezime,bez namahania sa po vcerajsej poradni :(...

delica
21. feb 2013

@katuska54 aj ja idem zajtra do BA, tak ked zlomim kolegynu, nech ide so mnou a bude mat cas pojdem na nakuk :D

danielle
21. feb 2013

@anjelicek26
@delica dakujem dievcata 🙂
delica, drzim palce, nech sa aj tebe rychlo vytiahne ta neposlusna placenta... 🙂

willy_wonka
21. feb 2013

@katuska54 katka ako som vyssie pisala, ono to nie je zle:D kedy ta to caka?🙂

renata0406
21. feb 2013

@natalinka98 ja som na glukozovom teste bola dnes, na Chrenovej. Čakala som že to bude ovela horšie, ale dalo sa v pohode. Bola som poriadne smedná tak som to vypila raz-dva a s tým citrónom sa to fakt dalo, aj keď na ruke mám peknú modrinu. Výsledky budú 28.2. dúfam,že dobré...

danielle
21. feb 2013

@erika1 vydrz, ona sa vytiahne, musime mysliet pozitivne... 🙂

renata0406
21. feb 2013

@zuzkad85 no veď práve a vraj to ani nie je moc prospešné pre bábo....

delica
21. feb 2013

to sa caka aj na vysledky pri tom glukuzovom teste? omg, furt len na nieco treba cakat.
Inak ste aj vy sem tam uplakane? Ja som si vcera spomenula na frajerku byvalu mojho brata, tak mi za nou doslo luto, ze som si poplakala. Celkom šiši.

erika1
21. feb 2013

@danielle,ved ano pozitivne 🙂...tak som dufala,ze ta potvora uz bude vyssie 😀...ale chlapcov som uz vycvicila,tak nemaju na mna velke naroky 😎 ...

danielle
21. feb 2013

baby, ktore ste z BA a okolia, ako vam zavidim ten vyber v obchodoch... tu v LV je to velka bieda... vacsinou nakupujem cez net, ale chystame sa v marci do BA, sestrina mala bude mat 1 rok, tak urcite minimalne jeden den bude nakupny... 😀

kacoorka
21. feb 2013

ahojte ja som sladkoholik teraz, klasika ako aj pri predoslom tehu jak som cakala dcerku nutelu som vyjedala lyzickou, kazdy den mam daco sladke, hoci len caj s medom nejak mam potrebu ze musim 😀

kacoorka
21. feb 2013

baby nechcete si nieco objednat z www.brumla.cz?ak hej pokukajte, poslite mi linky v ip a ja objednam, ked budeme mat viac bude lacnejsie postovne, ceny su tam celkom slusne ale postovne 6ecka 😠

misza1
21. feb 2013

@delica ja jsem na vysledky necekala, sestricka mi rekla ze vysledky budou druhy den, ale jedine kdyby bylo neco nedobre tak se ozvou, jinak netreba volat.
aji ja vecne bulim, vsechno me tak dojima 😀

delica
21. feb 2013

@misza1 mne asi chyba sex a potom som dojatá a placem :D

janka_k
21. feb 2013

@danielle a HM tam nemate, to uz je aj v inych mestach, aj blizsie nez v BA, ja som sice z BA ale nakupila som vela cez internet na gap.eu alebo nexdirect.com. v gape mavaju stale akcie 30% off alebo stale nieco v sale, tak mam uz aj veci na 6m-1rok
a v takom tescu maju tiez pekne a to je vsade 🙂