Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
no a posledny tyzden mam chut na slanost nejaku, ako čipsy alebo kuministicke chrumky
@delica jo! chrumky!!!
@willy_wonka ale odolala som :D zatial vzdy
@delica neblazni nevies o co prichadzas?🙂) ale pozot pri vybere, tie komunisticke modro cerveno biele niekedy zvyknu byt hrozne arasidove a.tym az tak nechutne slane.... 🙂
@willy_wonka su v nich margariny....ja si potom predstavim, ako mi nerozpustna kvapka tuku putuje krvnym riecistom a uz mam po chuti :D
@delica co?:D neviem co tym myslis🙂) v tomto pripade, chutna nevedomost🙂
@willy_wonka bud rada :D
@willy_wonka no a tie puncaky boli? mamka prisla na navstevu?
@delica jo,samozrejme, vyfasovala som cely ten dlhy rez🙂) ale este som nejedla,pali ma zaha :/
@anjelicek26 Muslim ze nemusi byt v abecednom poradi 🙂 poznam jednu Sarah nellu 🙂 asi to je jedno🙂
@anjelicek26 ja som vcera mala uzasnu veceru. Kaiserku s tatarkou, sunkou, velkou kopou rukoly, platok syra a na to kusok omelety, ktory ten syr trochu rotopil. Mnaaaaam 🙂
Kedze uz si pripadam ako sud, tak som sa vybrala tento tyzden kuknut obchody. Tie tehotenske veci teda nic moc aspon u nas v BB, ziadna farba, drahe, dokonca aj v bazari. A nakoniec som v Kiku nasla nadhernu bluzku taku lososovu za 6,5 EUR, nie je sice tehotenska ale je mi dobra a hadam este nejaky ten mesiac bude. 🙂
Aj pancusky miesto tehotenskych, ktore stoja takmer 20 EUR som si kupila radsej o 4 cisla vacsie za 1 Euro, aj tak silonky vacsinou pri prvom raze roztrhnem.
Ahojte, su tu nejake baby z BA, ktore sa chystaju na predporodne kurzy v najblizsich mesiacoch? Mate nejake referencie?
Dakujem 😉
@hexina - no zo zakona to prikazane urcite nie je, ja som to citala niekde pri lubozvucnosti (to je slovo 😀 ) mien 😀 😀 Ze v abecednom poradi to lepsie znie, ale asi je to fakt na rodicoch... my mame priezvisko na 10 pismen a deti maju aj dlhe krstne mena (ale kazde sa da pekne skratit), dve mena pri pre nas boli moc.
@julka21 - je to tak aj na Slovensku, urcite. Meno pre dieta potrebuju az na zapis do matriky. dovtedy im staci priezvisko.
Moj chrbat:(
@willy_wonka - az tak? Ani horuci kupel nepomohol? Mne to este ako tak pomoze.
@anjelicek26 len teraz som sa zobudila,rste sa kotim v posteli, ale uz tak nad ranom od cca.4tej.sa prehadtujem z boka na bok co ma pochvilke.zacne boliet, nie je to extremna bolest ale taka neprijemna od lopatiek dole🙂
@willy_wonka - chod sa nalozit do vane a potom sa teplo oblec, aj doma... ono v lopatkach mas sancu, ze to prejde, ze si si len nieco zle nalezala, v krizoch by to bolo horsie.
@willy_wonka aj moj, man bolia krize 😖
@anjelicek26 a horuci kupel je ok? lebo ja to zboznujem, ale nejako sa teraz tomu vyhybam radsej...
@hobit - ja sa tak kupem stale... ved sa zasa nehodim do vrelej vody... prestanem s tym, keby som mala poslickov, nech neprovokujem svalstvo... ale do tej doby... klidek tabacek...

@anjelicek26 u mna je to akekolvek cerstve pecivo s tavenym syrom a salatovou uhorkou🙂