icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
23. feb 2013

@anjelicek26
@hobit idem skusit tu vanu, hobit, bruski vytrc hore:D

hobit
23. feb 2013

@willy_wonka skus a daj vediet, my malujeme, akurat obliepam zarubne tak snad to rozcvicim 😀

willy_wonka
23. feb 2013

@hobit nakoniec postacila sprcha, uz ako som zacala pobehovat to prestavalo🙂))

katuska54
23. feb 2013

@delica tie komunisticke chrumky musim mat kazdy den aj ja 🙂 jeden balik padne za den 😀

katuska54
23. feb 2013

@willy_wonka kludne si daj teply kupel...ja jak som teraz chora si doprajem teply kupel kazdy den 😉 ked citim,ze mi je uz tazko tak vyleziem....potim sa jak kon 😀

delica
23. feb 2013

@katuska54 noo,..som bola u nas na dedine v jednote rano a tiez mi pristali v kosiku :D tie chrumky
my mame moc velku vanu :( tak sa ani nekupem

willy_wonka
23. feb 2013

@katuska54 sprcha postacila🙂

@delica uz mas obed navareny🙂? co to nakoniec bolo/bude?;)

katuska54
23. feb 2013

@delica ja by som brala velku vanu 🙂 sice ja sa kupem max.10 min. ale my mame tu typicku panelakovu vanu a ta je mala 😖

katuska54
23. feb 2013

@willy_wonka takze uz ta nic neboli?
@delica my uz sme poobede 😉 mali sme slepaciu polievku a maso ala cina 😝

willy_wonka
23. feb 2013

@katuska54 radsej ti nepoviwm, ze mie, lebo zo zakona schvalnosti by ma hned zacalo boliet cele telo🙂
my sme mali spagety:D

katuska54
23. feb 2013

@willy_wonka mnam spagety 🙂 mame plnu skrinu spagiet...mm nosi z talianksa tie jejich fajne spagety a omacky 😉

willy_wonka
23. feb 2013

JOJ - horuce strely, to ma vzdy tak pobavi🙂

katuska54
23. feb 2013

@willy_wonka my to kukame 😀

willy_wonka
23. feb 2013

@katuska54 ako robievas spagety, mne cgutia take slovenske, s takou omackou co si sama spravim, a,mm ze som vrah spagiet:D on k tomu jedava take polotovarove omacky:D kto je vacsi vrah?🙂

katuska54
23. feb 2013

@willy_wonka aj ja som robievala tu klasicku slovensku domacu omacku,ale odkedy zacal nosit tie talianske omacky na spagety tak papkame tie..a k tomu ten jejich syr...mnamka 😀
ale najlepsia domaca omacka na spagety pre mojho mm je s domacou klobaskou 😀

wudz
23. feb 2013

@jankastubka V Bystrici fakt nič nemajú, ja som našťastie dostala nejaké veci od sesterky a od sestry, tak behám v tom.. Kúpila som si obyčajné legíny, len širšie, nech ma netlačia na bruchu a tričká nosím svoje ešte stále, ale neviem, čo budem robiť neskôr.. Veď pre tehotné vyrábajú hrozné oblečko! Ja s mojou záľubou ku slim nohaviciam a krátkym rifľovým sukniam som ďaleko nezašla, ale jedny tehu slimky som predsa len objavila 😉

willy_wonka
23. feb 2013

@katuska54 si sa nam pocestila(jejich) 🙂) uuha, ja som tiez raz s klobaskou robila ale hrozne vela masti pustila,brat to zjedol z lojality:D ja som sa toho radsej nechytila🙂

kavaapalma
23. feb 2013

@wudz tehu slimky maju aj tu v pro shopoch... ja mam na ne averziu,furt sa zlostim,ked idem na nakupy,ze ked slimky,tak v kazdom obchode a nic nijaky iny styl... ja milujem zvonaky...

delica
23. feb 2013

@willy_wonka
@katuska54
neskoro sme ranajkovali, tak sme neobedovali este,nakoniec manzel dnes nesiel do skoly, lebo mu nebolo treba 🙂 a som aj rada, bo je tu katastrofa so snehom . mame polievku spenatovu, pecene maso a zemiakove pyre
no a uz mi dve hodiny bublá rillettes v liatinovom hrnci, nieco ako pasteta to bude, ale z cisteho masa, je sa to s cerstvou bagetkou
a psovi tiez varim maso :D, s mrkvou a ovsenymi vlockami

katuska54
23. feb 2013

@willy_wonka ved mam nejaku rodinku v cechach 😉 takze ja som taky cecho-slovak 😀 ja som si dnes dala s drahym na ranajky zapekany chlebik s klobaskou. neodolala som...ale vsetko s mierou 🙂 ale teraz mam taku chut na puncak a sme lenivy ist do obchodu. sme chori,tak len vylihujeme

delica
23. feb 2013

@katuska54 ja zas zboznujem lasagne a syr pecorino taliansky, strasne mi vonia po bylinkach, co tie ovecky pojedli, ked sa pasli
aj syr chorvatsky passky z pagu je taky dobry

katuska54
23. feb 2013

@delica posli do petrzalky tu pastetu s bagetkou 😀 my sa s willy_wonka podelime 😀

katuska54
23. feb 2013

@delica no ja syry extra nemusim,ale tie talienske su vyborne...vzdy ked prinesie mozarellu tak sa jej neviem dozrat 😀

delica
23. feb 2013

@katuska54 ja som nosila z francuzska zasa, ale raz som si zobrala taky smradlak, ze ked som isla taxikom na letisko 2hod a potom som otvorila kufor na aute, tak tam taky puch, jak keby som viezla kybel smradlavych ponoziek plnenych olomouckymi syreckami, tak som to hned aj vyplestila do prveho koša :D.

katuska54
23. feb 2013

@delica chudak taxikar 😀 si mohol mysliet....

willy_wonka
23. feb 2013

@katuska54 katka, v chladnicke mam cely taky dlhy puncovy rez z tesca:D mamina mi vcera doniesla🙂)

@delica nehovorte o syroch, ja ich zboznujem, jedavam ich s jablkom:D

wudz
23. feb 2013

@kavaapalma Tie zas majú tu v obchodoch.. Ja sa teraz, keď som tehotná, bojím nakupovať cez net, už 2x mi oblečko nesadlo.. Takže radšej chodím do normálnych obchodov..

danielle
23. feb 2013

@wudz u nas je to podobne... 🙂 moj muz vybera meno a nic sa mu zatial nepaci... 😠 takze dohodu mame, ze ked sa nedohodneme na ziadnom mene, bude po ocinkovi Peter, ale este aj brata mam Petra... radsej by som ine... 😖 mne sa paci Adam, Hugo, Filip... vypisala som mm asi 15 mien a nic... ale priezvisko nam zacina na F, takze Filip asi nie...

wudz
23. feb 2013

@danielle To sme na tom podobne 🙂 Náš bude možno tiež po ockovi Petrík 🙂 Ale radšej by som volila iné meno, ale kedy sa dohodneme.. Drahý vraví, že máme ešte času, ale mne chýba, že nemôžem drobca oslovovať menom, keď sa mu prihováram..

kavaapalma
23. feb 2013

@wudz ja ficim len na leginach a mam jedny tehu rifle,coz mi uplne staci,kedze som doma...