Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka skus a daj vediet, my malujeme, akurat obliepam zarubne tak snad to rozcvicim 😀
@hobit nakoniec postacila sprcha, uz ako som zacala pobehovat to prestavalo🙂))
@willy_wonka kludne si daj teply kupel...ja jak som teraz chora si doprajem teply kupel kazdy den 😉 ked citim,ze mi je uz tazko tak vyleziem....potim sa jak kon 😀
@willy_wonka takze uz ta nic neboli?
@delica my uz sme poobede 😉 mali sme slepaciu polievku a maso ala cina 😝
@katuska54 radsej ti nepoviwm, ze mie, lebo zo zakona schvalnosti by ma hned zacalo boliet cele telo🙂
my sme mali spagety:D
@willy_wonka mnam spagety 🙂 mame plnu skrinu spagiet...mm nosi z talianksa tie jejich fajne spagety a omacky 😉
JOJ - horuce strely, to ma vzdy tak pobavi🙂
@willy_wonka my to kukame 😀
@katuska54 ako robievas spagety, mne cgutia take slovenske, s takou omackou co si sama spravim, a,mm ze som vrah spagiet:D on k tomu jedava take polotovarove omacky:D kto je vacsi vrah?🙂
@willy_wonka aj ja som robievala tu klasicku slovensku domacu omacku,ale odkedy zacal nosit tie talianske omacky na spagety tak papkame tie..a k tomu ten jejich syr...mnamka 😀
ale najlepsia domaca omacka na spagety pre mojho mm je s domacou klobaskou 😀
@jankastubka V Bystrici fakt nič nemajú, ja som našťastie dostala nejaké veci od sesterky a od sestry, tak behám v tom.. Kúpila som si obyčajné legíny, len širšie, nech ma netlačia na bruchu a tričká nosím svoje ešte stále, ale neviem, čo budem robiť neskôr.. Veď pre tehotné vyrábajú hrozné oblečko! Ja s mojou záľubou ku slim nohaviciam a krátkym rifľovým sukniam som ďaleko nezašla, ale jedny tehu slimky som predsa len objavila 😉
@katuska54 si sa nam pocestila(jejich) 🙂) uuha, ja som tiez raz s klobaskou robila ale hrozne vela masti pustila,brat to zjedol z lojality:D ja som sa toho radsej nechytila🙂
@wudz tehu slimky maju aj tu v pro shopoch... ja mam na ne averziu,furt sa zlostim,ked idem na nakupy,ze ked slimky,tak v kazdom obchode a nic nijaky iny styl... ja milujem zvonaky...
@willy_wonka
@katuska54
neskoro sme ranajkovali, tak sme neobedovali este,nakoniec manzel dnes nesiel do skoly, lebo mu nebolo treba 🙂 a som aj rada, bo je tu katastrofa so snehom . mame polievku spenatovu, pecene maso a zemiakove pyre
no a uz mi dve hodiny bublá rillettes v liatinovom hrnci, nieco ako pasteta to bude, ale z cisteho masa, je sa to s cerstvou bagetkou
a psovi tiez varim maso :D, s mrkvou a ovsenymi vlockami
@willy_wonka ved mam nejaku rodinku v cechach 😉 takze ja som taky cecho-slovak 😀 ja som si dnes dala s drahym na ranajky zapekany chlebik s klobaskou. neodolala som...ale vsetko s mierou 🙂 ale teraz mam taku chut na puncak a sme lenivy ist do obchodu. sme chori,tak len vylihujeme
@katuska54 ja som nosila z francuzska zasa, ale raz som si zobrala taky smradlak, ze ked som isla taxikom na letisko 2hod a potom som otvorila kufor na aute, tak tam taky puch, jak keby som viezla kybel smradlavych ponoziek plnenych olomouckymi syreckami, tak som to hned aj vyplestila do prveho koša :D.
@kavaapalma Tie zas majú tu v obchodoch.. Ja sa teraz, keď som tehotná, bojím nakupovať cez net, už 2x mi oblečko nesadlo.. Takže radšej chodím do normálnych obchodov..
@wudz u nas je to podobne... 🙂 moj muz vybera meno a nic sa mu zatial nepaci... 😠 takze dohodu mame, ze ked sa nedohodneme na ziadnom mene, bude po ocinkovi Peter, ale este aj brata mam Petra... radsej by som ine... 😖 mne sa paci Adam, Hugo, Filip... vypisala som mm asi 15 mien a nic... ale priezvisko nam zacina na F, takze Filip asi nie...
@wudz ja ficim len na leginach a mam jedny tehu rifle,coz mi uplne staci,kedze som doma...

@anjelicek26
@hobit idem skusit tu vanu, hobit, bruski vytrc hore:D