Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@danielle presne tak, ja som mala premyslené meno pre chlapca a pre dievča ešte skôr ako som otehotnela, manžel si "dáva na čas", tak tiež čakám na jeho vyjadrenie. Budeme mať dievčatko, ale zatiaľ bábätko voláme všeobecne DROBČEK 🙂 Na druhej strane je výhoda neoslovovať dieťa konkrétnym menom (kým je v brušku), lebo stáva sa, že sa narodí opačné pohlavie ako povedia lekári.
@kavaapalma ja som tiež doma na PN a občas som rada, keď sa môžem pekne obliecť do mesta v čase vychádzok. Pomohli mi známe, ktoré prepožičali tehotenské oblečenie (nohavice), ostatné oblečenie zatiaľ nepotrebujem meniť za tehotenské. Už predtým som nosila vrchné oblečenie, ktoré neodkrývalo brucho a nebolo moc obtiahnuté.
@wudz ja som si teraz cez bazár kúpila tehu tričko s nápisom a 2ks brušných pásov, ešte mi zatiaľ neprišli, dúfam, že mi sadnú 🙂
Startovacia sada AVENTalebo tommee tippee??? Ktora je podla vas lepsia?🙂vo vseobecnosti,ktore flasky su lepsie: avent ci t.t?:)
@willy_wonka avent je dobry, ale aj Lovi flasky su vyborne
Podla mna naj flasky babule.... dieta tam nemusi pustat ziaden vzduch, tym padom neprehlta vzduch, nemusi odgrgat, je to podobne kojeniu...
https://www.youtube.com/watch?v=e-7hRfFp-M8@zuzkad85 ved ja sa normalne tesim na vychadzku,lebo potrebujem pohyb,ovela lepsie sa citim... ja mam nejake tuniky to mi staci,vela som nepribrala,takze v pohode... V pondelok idem na poradnu a za ten mesiac som pribrala len 1,5kg,tak uvidim co nato dokina... lebo minuly len kilo...myslim si,ze je to v pohode...
@danielle - my maleho aj tak stale oslovujeme zabiatko ♥ Asi mu to aj prischne ako prezyvka 😀
Komplikujete mi to:D idealna situacia,ked sa.snazite vybrat medzi dvoma znackami,mysliac si,ze tie su najlepsie a.druhe mamicky pridu s dalsimi znackami:D mm to vyriesil, nebude balik startovacej sady, ale z kazdej znacky "opacime" 🙂
@wudz ja som tiez kupila aj leginy za 5 eur, tiez v kiku a o par cisel vacsie. Par veci mam este z lidla, par veci tu z bazaru, a jedny tehu gate do roboty.
su vseliake flasky aj vyrobky , aj protikolikove a neviem este co vsetko, vzdy to mimi sa z vzduchu nadycha, z casti poprehlta a vzdy to miminko treba dat ODGRGNUT!!! To nie je pravda, ze je ten vyrobok 100perc. Uz len kto je s cim spokojny. A ked si mimi zvykne, povacsinou sa potom pouziva len jedna znacka a jeden druh, ako je cumel, tak aj flaska.
@willy_wonka ja som kupila tommee tippee 😉 ale aj co anjelicek26 odporucila su dobre...len t.t. boli teraz v akcii tak som to kupila..aj tie su antikolove,tak dufam,ze malej sa bude dobre pit 😉
@katuska54 vasa dcera by sa mohla volat Kristinka🙂))
@willy_wonka to som ani nemyslela na take meno...pockaj opytam sa mm 😀 lezi tu pri mne a hra hry.
@katuska54 opytaj,opytaj,daj vediet reakciu🙂
@willy_wonka jeho odpoved...hmmmm to nieje skarede meno 🙂 takze asi to bude Kristinka 😀
@katuska54 JO 🙂))! tak snad nezmeni nazor, uz mu ine mena nenavrhuj:D
@willy_wonka uz ma ziadne mena nenapadaju...uz som mu ich tolko navrhla 😒 a Vas maly uz ma meno?
@katuska54 ...a neskor budes rozpravat malej Kristinke, ze jej meno vybrala teta willy_wonka vlastnym menom Kristinka:D
@katuska54 nas bude Samko🙂)
@willy_wonka takze meno uz mate a vybavicku?
@willy_wonka @katuska54 - Kristinka je nadherne ♥ Ja som straaasne chcela Izabellu, ale co uz, ked to skvrna ma pipika 😀 😀

ved to... mm ma este cas (on ma vzdy cas...) a ja neviem, ako mam drobceka oslovovat... a hlavne mame 3-rocnu dcerku a ona ho vola chlapcek, lebo nevie meno... 🙂