icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
23. feb 2013

@anjelicek26 takze nam to schvalujes? som rada,ze mi willy_wonka poradila 😉
my chce chceli pipika a mame zubrienku 🙂 ja som strasne chcela Lucasa

anjelicek26
23. feb 2013

@katuska54 - starsia sestricka je na nezaplatenie 😉 Raz budes velmi rada 🙂 A schvalujem, krasne meno 🙂

katuska54
23. feb 2013

@anjelicek26 no dufam,ze bude mat aj braceka...uz na malej sme sa narobili 😀 a nakoniec to muselo byt s pomocou 😀

willy_wonka
23. feb 2013

@katuska54 meno mame.uz asi od.4teho mesiaca, ale dovtedy to mal byt Alexander:...potom aj Benjamin,chvilku Martinki...nakoniec tato presadil Samka, som s.tym stotoznena,suhlasim🙂
z vybavicky mam dva cumliky a dva pary ponoziek(i love mum and.dad)a z tej istej kategorie aj ciapocky, tod vsio🙂
zajtra by sme mali ist kicar pozriet,kupit🙂)

@anjelicek26 ja som strasne hrda na svoje meno, ocino zo mna chcel Michalu, ale moj brat, vtedy 4 rocny, ze on chce.Kristinku, tak sa volala jeho frajerka z jasliciek, tak som Kristinka🙂
moj krpec mal byt povodne Ela Kristina, no bude to Samko🙂 mozno nabuduce🙂

anjelicek26
23. feb 2013

@katuska54 - u nas sa stazovat nemozem, malinka napriek HAK, maly po ani nie pol roku snazenia a malinky v brusku na jediny pokus, totalne zlyhanie bilingsovej metody, dve ovulky v jednom cykle 😀 😀 😀 My si budeme teraz co sa tyka antikoncepcie nieco poriadneho vymysliet 😀 My sme uz fakt ze komplet.

katuska54
23. feb 2013

@willy_wonka a kocik uz vies aky chces,alebo aky Vam padne do oka 🙂 my uz mame v rodine Elu,tak uz by bolo blbe dat Elu...by boli sesternice s rovnakym menom...alebo som uvazovala,ze by to bola Ella 😉 ale nase male krsniatko by malo riadny gulas v tej malej hlavicke,ze preco sa aj nasa mala vola Ella 😉 takze nemozeme dat rovnake meno 😒

katuska54
23. feb 2013

@anjelicek26 tak to Vam ticho zavidim 😀 ja len dufam,ze to druhe pojde bez problemov ako to tvrdia aj dr. takze po porode si budeme musiet davat velky pozor aby som nebola v tom hned ako pridem domov 😀

willy_wonka
23. feb 2013

@katuska54 kocarik jane rider formula strata 2010 , na zivo som ho este nevidela, dufam, ze nesklame🙂

anjelicek26
23. feb 2013

@katuska54 - Emma? Lea? Kamoska ma dievcatko, co sa vola Lila, uzasne sa jej to hodi, taky maly certicek copaty 😵

katuska54
23. feb 2013

@anjelicek26 emu som navrhla a mm sa to nepaci..to bolo prve meno co som chcela. no aj my budeme mat urcite copateho certika,ked bude po mm 😀 on ked bol maly bol horsi ako cert 🙂

katuska54
23. feb 2013

@willy_wonka jane maju teraz akcie. myslim,ze je to dobry vyber 😉 my budeme mat concord fusion nakoniec...kamoska mi ho zohnala za super cenu..tak dufam,ze nesklame

anjelicek26
23. feb 2013

@katuska54 - joj to hej, povaha sa dedi a to riadne, mala je cela ja, maly cely tata, vyzorom - ale aj povahou veru, casto sa na tom smejeme, ked vidim rovnake gesta, rovnake emocie, dokonca mimiku maju rovnaku 😀 😀 Nase kopie 🙂 Som fakt zvedava, co bude c. 3 , hadam mix 🙂

katuska54
23. feb 2013

@anjelicek26 ved po rodicoch 😀 musia byt tie deturence po nas 🙂

anjelicek26
23. feb 2013

@katuska54 - ja si tiez vravim, ze aspon vieme, ze ich v porodnici nevymenili 😀 😀 😀 Inak pre srandu drahy a moj maly ako pol rocne deti, ze je to sialena podoba?

delica
23. feb 2013

@willy_wonka moja najlepsia priatelka je kristinka 🙂

katuska54
23. feb 2013

baby prisla nam navsteva 🙂 upratali sme za 5 minut cely byt 😀 takze idem sa venovat...papa

delica
23. feb 2013

co robite, zeny moje? ja mam zapnute tie torty na jojke, sesternicina sesternica ( a nie som to ja :D ale z druhej strany) tam pecie tortu

willy_wonka
23. feb 2013

@delica kristinky su fajn baby, o tom niet pochyb:D

delica
23. feb 2013

@willy_wonka velky suhlas,,,,,,,,ja si rozumiem s kristinami, katkami, mirkami, ninami.....ale co viera v mojom zivote, to pohroma :D

hobit
23. feb 2013

@katuska54 mam taky pripad vo svojom okoli, prve babo po umelom a o rok a pol uz mal aj sestricku, ani nevedeli ako 😀

kavaapalma
23. feb 2013

@delica ja lezim na gauci a kukam jak utopit dr,mracka

hobit
23. feb 2013

@delica ja som si konecne sadla, zas mam za sebou popoludnie v detskom kutiku, uz nech je jar lebo scvokatiem 😝 ale Tobi ma dnes pobavil, a asi nie len mna, kupila som mu plavecke okuliare lebo uz davno po nich tuzil a rano ideme plavat tak nech ma a on si ich hned musel dat na oci a tak sme sa promenadovali po auparku, potom som mu este kupila zubnu kefku tak si s tymi okuliarmi na hlave este aj zuby umyval 😀

delica
23. feb 2013

@hobit jááj, musel byt zlatý. on uz vie plávať?

anjelicek26
23. feb 2013

@delica - ale nist, brazdim net a pojedam sladkosti a zapijam to kefirom.. des a hroza 😀 😀 😀

hobit
23. feb 2013

@delica nevie, ma rukaviky, ale ocko ma plavecke okuliare tak aj on musi mat, snorchel nastastie nemali lebo to by sme uz fakt vyzerali divne 😀

delica
24. feb 2013

zajtra zas poradna :( no nech uz porodim, som sa nenachodila tolko lekarom ako cez to tehotenstvo
aj vy to tak neznasate?
a najvacsi des mam z toho, ze by som nedajboze zostala v nemocke.......aaaaaaaa

grelu
24. feb 2013

@delica ale veď tu je fajn 🙂

katuska54
24. feb 2013

@delica ty nejak casto chodis na poradnu sa mi zda...ja by som tak casto chcela chodit,aby som vedela,ze je kristinka ok 🙂 len moj dr. robi poradnu raz za mesiac ☹

delica
24. feb 2013

@grelu no jedine ze by ma dali k tebe na izbu; ved ja nema ani tie nocne kosele :(
@katuska54 kazde 3 tyzdne, niekedy dva chodim

delica
24. feb 2013

@katuska54 a ved ta kristinka kope, tak vies, ze je OK nie? mna nas chlapcek stale kope, ziadne ze 15 akcií / 3hod, my mame 15 akcií / 10 min :D. Neznasa vysavac, odparovač ked je na hlasno, zubarsku vrtacku a hocijaky zvuk, co vydavaju domace spotrebice.....strojar asi z neho nebude 😀