icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
24. feb 2013

@delica zajtra mas gluk test,nie?🙂 ja som do 24tt chdila kazde 3 tyzdne,odvtedy kazde 2 a tento utorok sa mam dojst ukazat, len tak,nie poradna,skor pokec:D...ako keby ma bavilo sa motat po nemocnici a chytat bacile.

@katuska54 babulka Kristinka,krasna bude🙂

zuzka444
24. feb 2013

babenky chcem sa spytat co mate nakupene do nemocnice?myslim te jednorazove nohavicky a tak ze coho a po kolko kusov.dostala som.sice taky papier kde je popisane ale napriklad teto nohavicky su tam neni napisane.myslim len z takychto veci nije oblecko 🙂

delica
24. feb 2013

@zuzka444 ja mam dva balicky, teda 10ks tych jednorazovych

delica
24. feb 2013

@willy_wonka jj, glukozovy test a ideme kuknut placentu, co robi

zuzka444
24. feb 2013

@delica tych nohaviciek?a neni to vela?a vloziek te hrube z lekarne mas kolko balickov?mas ajbte silikonove stuple na bradavky?lebo neviem.ci si ich mam kupit.

willy_wonka
24. feb 2013

@delica som zvedava ako dopadnes,hned daj vediet a dufam, ze placenta sa ti az kdesi ku plucam vytahla, nech je pooooriadne vysoko🙂

delica
24. feb 2013

@willy_wonka no a hlavne nech nemam tu cukrovku 😠

jankastubka
24. feb 2013

@zuzka444 ja nemam nakupene nic, to uz treba?

zuzka444
24. feb 2013

@delica super dakujem tie vlozky mam aj ja len 1 balicek kde je cca.10 kusom sa mi zda.tak.si este dokupim ale 4 balicky.a aj te nohavicky si kupim teda 2 balenia.sak ked ostanu nic sa nestane 🙂..lebo na tom.papieri mam napisane nocne vlozky a tak ale viem ze baby si nosia tieto z lekarne.a co si este beries?malemu beres aj komplet kozmetiku samponik a tak?ci len klasicke mydielko aj na vlasky aj telicko?

delica
24. feb 2013

@jankastubka asi nie, ale ja som si to objednala popri inych veciach, ked som si objednavala spodnu tehotensku bielizen, tak tie gatky a ked som si isla kupit vitaminy, mali tie vlozky za dobru cenu v tesco lekarni 😔 no nekup to.

delica
24. feb 2013

@zuzka444 malemu nic, len plienky a utierky, oblecko donesie tatko potom
nemam tie nocne kosele vobec, to si musim kupit.......po cisaraku tam budem 7 dni, v lete, takze na kazdy den asi jednu

zuzka444
24. feb 2013

@jankastubka no moja nam vraveli ze uz okolo 6 mesiaca by si mala mat uz nachystanu tasku pre pripad predcasneho porodu.ja sice nemam este asi 70%veci ale postupne si kupujem.hlavne taketo veci co vlastne potrebujes na 100%.ja mam uz aj odsavacku no a dettol na pupok pre malu a par veci ako jedny te nohavicky balik vloziek a tak to co mi len kamoska podavala co jej ostalo bo ona sla cisarom takze nepotrebovala ani nohavicky ani vlozky.cize len doplnim zasobky.

zuzka444
24. feb 2013

@delica ty ides casarom?to uz vies tetaz?no aj ja si idem kosele.zajtra tiez kupit.hladala som.doma dake tricko dlhe len na porod ale nemam nic bo ze staci uplne dake predlzene tricko jedine co mam nove ale to sa asi znici ked daju male krvave a tak..

delica
24. feb 2013

@zuzka444 kocky tu spominali ze treba take nocne kosielky, co sa im da odopinat vrsok kvoli kojeniu a ze v niektorych porodniciach nedovolia mat pyzamove nohavice :-/
nemam take vobec nic doma, ja musim stale mat nieco na svojom podvozku aj ked spim, takze vzdy mam kratke pyzamove nohavice a tricko, alebo dlhe.....
Aj moje zname mali od zaciatku 7.mesiaca komplet pobalene tašky do porodnice

delica
24. feb 2013

@zuzka444 no vyzera to tak, mam odporucanie od neurologa, mam problemy s chrbticou a nervami od drieku dolu, takze nechcu riskovat este aj tlaky pri porode, ktore by mi mohli poskodit

zuzka444
24. feb 2013

@delica no to je pravda nedovolia vo vacsine porodnic mat pyzamo iba nocnu koselu skrz to ze ti budu kontrolovat vlozky a tak ze ako tam dole vypadas po porode preto te hrube vlozky bavlnene nije klasicke always s tymi dierkami.a preto ajbte jednorzove nohavicky.vies co normalne by som si behla na porodnicke za tou hlavnou sestrou abo za nejakym.gynekologom ktory ti poradi ci mozes mat pyzamove gate.no jasne to treba lebo nikdy nevies kedy ta to moze chytit tak aby si potom.zbytocne nestresovala a mala.vsetko nachystane.

willy_wonka
24. feb 2013

@delica nebudes🙂 teda pokial nemas nejame indikacie na to mat ju, ale nespominqm si, ze by si nieco take spominala,.takze klud🙂
uuuf, veci do porodnice? Tie planujem dat dokopy niekedy okoli 30tt, ale je fakt,.ze ako som skoncila v nemocnici, tasku s cistymi pyzamkami a.HDD plny filmov nam nachystanu, pre pripad dalsej necakanej hosp. 🙂

samara1609
24. feb 2013

ja vam poviem takto..kosela nutna,nohavicky som si napriklad ani nedala lebo som sla cisarakom a vloziek vela vela.🙂))))

zuzka444
24. feb 2013

@delica aha no jasne tak to ano naco riskovat ked to moze ist aj takto cisarom..bude to bezpecne ako aj pre teba tak aj pre babo.

delica
24. feb 2013

@willy_wonka no a ked si sla vtedy rychlo do nemocky, tak si mala uz pobalene, ci ti manzel potom doniesol? Mna si raz nechali rovno v nemocnici, ako som prestala chodit s tym mojom chrbtom, to si nezelajte vidiet, co mi manzel pobalil :D...doniesol mi aj vyradene teplaky, co som mala nachystane nanajvys na utieranie labiek nasej Ramisky

@samara1609 tie jednorazove nohavicky si nemala alebo vobec ziadne vam nedovolili mat?

wudz
24. feb 2013

@willy_wonka Moja sestra mi poradila Avent, ona na tom odchovala 3 deti a bola dosť spokojná..

grelu
24. feb 2013

@delica ved teraz ti košele este netreba...kľudne aj v pyzamku môžeš 🙂...aj ja som teraz

wudz
24. feb 2013

@jankastubka @zuzkad85 @kavaapalma Legíny sú úplne naj v tomto prípade 🙂 Jedny som si kúpila ja, jedny som dostala na narodky a už to iba obmieňam.. Len môj drahý si stále myslí, že sú to pančušky a zakaždým, keď ideme von sa ma pýta, prečo som si nedala gate 😀 No ale ja som spokojná.. Dnes som sa tak zamýšľala, že keď nosím stále tričká, čo predtým, či sa mi neroztiahnu a drahý mi na to hovorí - ale veď potom zas otehotnieš a budú ti fajn 🙂 🙂 A vlastne má pravdu, takže ich smelo nosím ďalej 😀

wudz
24. feb 2013

@danielle My sme bábo volali najskôr princezná, lebo všetci v okolí chceli dievčatko.. Potom sme zistili, že je to chlapec, tak sa z neho stal princ a teraz už len vyberám mená podľa toho, či sa k nim hodí princ.. Lebo aj môjho drahého všetci kamoši volajú princ Petrík, inak mu ani nepovedia.. Takže synátor zdedí tento titul 😀 😀

willy_wonka
24. feb 2013

@delica vtedy som zobrala lenkabelku a smykala na CP, potom som len s mm volala, a diktovala mu co ma pobalit🙂ale aj tak zabudol slapky do sprchy,uterak...dalsie dva dni dodatocne nosil🙂teraz to mam pokope🙂

samara1609
24. feb 2013

@delica no ja som ich tam mala,ale kym by som si ich natiahla, presli by veky..to tak trosku boli🙂))

kavaapalma
24. feb 2013

ja nemam kupene absolutne nic... len nejake oblecko pre drobca...

katuska54
24. feb 2013

@delica nasa mala kope vzdy ked sa najem 🙂 asi jej vadi,ze sa tak napchavam. dufam,ze ked bude velka si takto bude odriekat same nezdrave veci 😀 aby nebola gulata po maminke....teraz som ako mala gula 😀

katuska54
24. feb 2013

baby ked Vas tu citam co vsetko uz mate do porodnice,tak ja nemam zatial nic pre seba..iba pre malu mam vlhcene obrusky-12 baleni 😀 ale plienky ziadne 😀 tak ked v utorok pojdem do roboty tak hned si tam kupim tie jednorazove nohavicky a samu vlozky.