icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
24. okt 2012

@emmushka - vrchol nevolnosti je tak 7-9.tt tyzden, takze si este nevyskakujme, este to moze prijst 😅 Ja by som tiez len spala, ale to sa pri dvoch detoch a robote absolutne neda 😝

@lovesista - chceme do sukromnej skupiny? Podla mna by bolo fer pockat, kym sa nas zozbiera viac a potom, co ja viem, tehulky to tu budu hladat 😖

@kaprkapr - jej super, jedna od nas 😅 😅 Ja uz teraz spekulujem, ci zasa pojdem na rozsirenu genetiku v 13.tyzdni alebo nie... vraj su presnejsie... a tie v 16.tyzdni potom uz nerobit.. si to musim premysliet, urobila som to tak pri malom, teraz neviem...

kaprkapr
24. okt 2012

@anjelicek26 fuu,ty uz si dalej ako ja.o tomto som zatial neuvazovala a ani som sa o tom s doktorkou nebavila,my cakame prve babo a v nemecku sme len pol roka,takze totalne uplne vsetko je pre nas nove 🙂a zatial je to este taky uplny zaciatok,takze ja mam stale velky strach,aby sa nieco nepokazilo,tak si velmi netrufam uvazovat do buducnosti.drzim palce s tehulkovanim a vela sil v praci a s detickami 🙂

anjelicek26
24. okt 2012

@kaprkapr - my sme tu uz par rockov, tretie tehu, ale rutina to aj tak asi nikdy nebude, som nervozna ako pri prvom 😵 Boze dcerka mi odfotila brucho, no hanba uplna, ako sudok 😅 😅

majka_k
24. okt 2012

Ahojte, stiahla som foto z fotaku, tak tu je moj ranny test 😎

verchu
24. okt 2012

Ahojte babenky aj ja by som sa k vam rada pridala aby som si s vami mohla vymienat skusenosti a rady, ktore budem velmi potrebovat nakolko je pre mna vsetko nove.
Test som si robila uz pred tyzdnom a aj ked som si nasla jasne kolajnicky, este stale tomu nejako nemozem uverit.🙂 Podla mojich vypoctov by mal byt TP 27.6.13 ale az mi to doky o 2tyzdne nepotvrdi asi stale nebudem uplne verit🙂 Nevolnosti zatial takmer ziadne nemam, tak dufam, ze to tak bude co najdlhsie.

lovesista
25. okt 2012

@anjelicek26 sukromna skupina uz bola zalozena, zalozila ju @fluery ona sa tu priebezne pyta kto sa chce pridat, tak hadam nikto neostane bokom 🙂

minikk
25. okt 2012

@fleury ahoj mozes prosim pridat aj mna do sukromnej skupiny 🙂

majka_k
25. okt 2012

tak napisem aj ja ... @fleury aj ja by som chcela do sukromky 😉

superdievca
25. okt 2012

@michaelamia1902 Ahoj, 31. júna tuším nie je, to už bude asi júlovčiatko 🙂

jesika26
25. okt 2012

@majka_k gratulujeeeeeeeeem 😀

ejkaaa
25. okt 2012

@verchu Ahojky ja som mala taky isty test 11.10 3 x po sebe, u gynekologa z mi z mocu nic nezistil ani na sone nebolo nic vidno..tak sme si povedali ze pockame do pondelka. V pondelok som dosla spravil mi sono a je to taaam 🙂, minule som nasla doma este jedne test tak len zo srandy som si ho spravila a este sa poriadne nestihol namocit a uz som mala 2 kolajnicky...co sa tyka nevolnosti , minuly tyzden mi nic nebolo tento tyzden chodim zelena kazde rano je mi zle snazim sa vela pit vyjst na vzduch alebo zjest jablcko..nastastie to u mna funguje 🙂

zuzu3743
25. okt 2012

@fluery tak aj ja by som sa chcela pridať do sukromnej skupinky som 7tt.
ja som bola už aj u lekara mam to potrvdene dalšia navšteva je v12tt. idem na 3D tak sa tešim ,som rada že su tu aj maminy ktore čakaju tretie babo ked som tu začala pisať všetky tu boli prvorodičky 🙂 ale neskutočne by som spala inak v pohode len som straaašne unavena a zistial som že ma nejak smedi môže to byť važne ja som pijavala zeleny čaj s rôznymi pricutiami ale že vraj to škody babu prestala som no strašne mi to chyba neviete aky by som mohla iny byliny čajik piť v tehu

verchu
25. okt 2012

Este by som mala babule jednu otazku: aj vas objednala doky tak neskoro na prvu tehu prehliadku? Lebo ako tak pozeram, tak napr. @anjelicek26 uz ju ma aj za sebou a mne objednala az na 9.11. Chapem, ze je to preto , aby vtedy uz na sone nieco videla ale ja som si myslela, ze na potvrdenie tehu ma objedna skor ☹

majka_k
25. okt 2012

@verchu ak dr videl uz srdiecko na sone tak ta objedna az na 12 tt , ak nie tak ta objedna na 7 tt aby videl ci bije srdiecko,
ja som este nebola u dr, podla poslednej MS mi vychadza ze som 5+1 tak pojdem az o dva tyzdne aby uz bolo vidno srdiecko 😵 😵 😵 😵

majka_k
25. okt 2012

Baby co cakate druhe popripade tretie babatko, ake mate bruska? ja neviem ci som nafuknuta (akoze ja mam par kil navyse a nemala som nejak ploche brusko ) ale teda uz sa mi zvacsuje 😅 no o chvilu budem vyzerat ako v 5-tom mesiaci 😅 ja viem ze druhorodickam brusko vybehne prakticky ihned ale ci aj vy to tak mate 😎

majka_k
25. okt 2012

@jesika26 dakujem a teda aj ja gratulujem 😵 😵

verchu
25. okt 2012

@majka_k takze mi zatial musia stacit na potvrdenie tehu kolajnicky na teste🙂

maria200981
25. okt 2012

@majka_k majka ja cakam druhe....pri prvom mi nebolo brusko vidno dlho...a potom naraz nabehlo...a teraz .?? predsa sme po 1. mesiaci a brucho nafuknute....nic nerobim len chodim a by som nieco jedla..bojim sa ze budem jak balon🙂))

majka_k
25. okt 2012

@verchu ano, ale aj dr potvrdil ze tam nieco vidi? ci si este nebola?

majka_k
25. okt 2012

@maria200981 presne, mne brusko pri prvom nebolo dlho vidno a teraz nooooneviem neviem ci uz nemam cakat blbe pohlady od okolia 😀 😀 😀 😀 este nikto nic nevie okrem mm a teda ja mam hrozne nechutenstvo, len ma smadi...pijem vodu na hektolitre 😅 dufam ze to aj takto ostane 😀 😀 😀 nemuseli by na mna prist chute tehotenske...sice ja som ani pri prvom nemala chute...len som nesmela byt hladna lebo mi bolo zle, ale tarz nic...neviem snad je to tym ze v brusku rasie chlapcek ( priali by sme si ) prve mame dievcatko 😎

maria200981
25. okt 2012

@majka_k aj ja mam prve dievcatko....🙂

majka_k
25. okt 2012

@maria200981 chcete parik? ci je to jedno?

maria200981
25. okt 2012

moj partner nieje ockom dcerky, takze prenho je vsetko uplne nove...a asi mu to je jedno co to bude....mne tiez hlavna vec aby bolo zdrave...ale predsa len, premyslam ak by to bolo mat synceka🙂

patresko11
25. okt 2012

@fleury aj mna mozes pridat do sukromnej temy?

verchu
25. okt 2012

@majka_k no praveze ja hned ako som min. tyz. z testu zistila, ze som tehu, volala som dr. a sestricka ma objednala ale az na 9. Nov. Este som jej spomenula, ci ma neobjedna skor, kedze mam problemy so stitn. zl. (aby som si stitnu ustriehla od zaciatku) no ona mi povedala, ze tak skoro by aj tak nebolo nic vidno a ze k endokrin. sa mozem objednat uz predtym. A tak som dnes bola na vysetreni u endokrin. aj ked sice tehu este na 100% nemam nic potvrdene 🙂
@fleury mohla by som sa k vam pridat do sukr. skupiny? 😉

soldi
25. okt 2012

@lovesista ahoj, ja som vcera spinila na ruzovo, tak som si dala ascorutin, dnes zatial nic, tak uvidime ako dalej 🙂
@emmushka ja som minule tehotensto vedela, ze som tehotna len podla rastuceho bruska 😉 a teraz som na tom podobne, vobec sa necitim ako tehotna 😀

soldi
25. okt 2012

@majka_k he he, ja cakam druhe, ale brusko ziadne zatial 🙂
aj pri malom som si kupovala tehotenske rifle az v piatom mesiaci, tak uvidim teraz ako to bude 🙂
@verchu tiez som bola na endo tento tyzden a gyn ma objednal az na 19.11.! to budem v 8tt. ale kedze som spinila a som zvedava na babo, tak pojdem asi uz zajtra rano 😀
alebo potom za kamaratom, je gynekolog v nemocnici, takze on mi robi sono hocikedy 🙂

soldi
25. okt 2012

inak, baby, dala ste si niektora brat krv na HCG?

mne za 4 dni narastla 10nasobne! vacsinou narastie za styri dni stvronasobne, u dvojiciek osemnasobne.

tak som zvedava, ci mam len velke babo, alebo ci bude prekvapenie 😀 😀 😀

minikk
25. okt 2012

@verchu ahoj aj mna objednali na 8.11 ale keby sa daco dialo tak mám prist skor. Aj ja som uz nedockavááá

lovesista
25. okt 2012

@soldi ahoj a v ktorom si tyzdni? takze tvoj krasny Leonard bude mat surodenca, no to bude dvojka! 😎 mne to spinenie trva uz treti den.. no nie ruzove ale tmavohnede. zajtra idem prvy krat k dokymu tak sa povypytujem co by to mohlo byt. ascorutim zozeniem od svokra este dnes vecer 😀
@verchu ahoj, zalezi od lekara kedy ta objedna. niektori lekari vysetruju hned ako zene vyjde pozitivny test. mne moj kazal prist az v 8tt ked uz bude na sone vidno srdiecko a vtedy mi spravi aj odbery. v ktorom si teraz tyzdni? pri prvom tehu som k dokymu nabehla hned ako mi vysiel pozitivny tehu test a sestricka sa len smiala ze co tam robim tak skoro.. 🙂