icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janicka11
26. okt 2012

@anjelicek26 jaksik tomu neverím,,ved prvý krat som sem napísala,ako tak dumám dumám odpísala si mi len ty..Asi niesom taká známa.. ☹

tadaminka
26. okt 2012

@anjelicek26 a kvoli starsim detom naco? ako sa to da pouzit na starsie deti? znie to inac super, kolko taka sranda stoji?

tadaminka
26. okt 2012

@janicka11ahoj, my sme sa stretli na fore septembrovky, ja tiez vypisujem sem lebo v sukromke nie som, a co, mne je jedno kam pisem vsak nic take super tajne tu nedavam

anjelicek26
26. okt 2012

@janicka11 - neviem, neriesim, ja sa budem tesit ci mi odpise jeden clovek, alebo nikto 😀 o tom to predsa nie je...
@tadaminka - aby poculi srdiecko.. proste pochopili, ze v tom bruchu je maly clovek, pred tym som ho kupila kvoli mladsej, bohuzial som ho medzi tym darovala... tak budeme kupovat novy... aby to maly pochopil, malej to uz moc vysvetlovat netreba, ta uz chape az moc 😀 A stoji dost, 50-60€

tadaminka
26. okt 2012

@anjelicek26 uff to je ozaj dost 😒 ja ze sa tym da pocuvat aj nieco ine, trebars dychanie starsich deti ked su chore alebo tak 😀 tak asi nie, zrejme je to len na babatko v brusko urcene

anjelicek26
26. okt 2012

@tadaminka - tak ale potom to mozes predat,ber to tak, to sa zasa nepokazi 🙂 Rovnako ked budeme kupovat monitor dychu, tak tie sa z druhej ruky slusne predaju, tak to beriem ako nie az taku investiciu 🙂

Kupim monitor za 60, predam za 35, v podstate som ho mala doma za 25 xixi 🙂

janicka11
26. okt 2012

@anjelicek26 No tak dakujem 🙂

janicka11
26. okt 2012

Je tu niekto?? 😀 😀 A či už spíte?

soldi
26. okt 2012

@janicka11 ja tiez pisem len sem 🙂 ale dnes nestiham, teraz odisla navsteva 🙂

janicka11
26. okt 2012

@soldi dakujem si milá že si mi napísala,,,fakt si potešila aj tým že píšeš sem,ja že sa všetky stahujete do sukormky,a mna nik nezavoláal ale nevadí 😝

anjelicek26
26. okt 2012

@janicka11 - si musis poslat ziadost, ziadne volanie 🙂 Ja nakukam sem a aj tam a tu je toho narovnako 🙂
@soldi - ja tu mam nevlastne deti, tie nic netusia, ak sa Saska neprekecne ani tusit nebudu do vianoc, radi by sme to povedali vsetkym naraz 🙂

typa
26. okt 2012

@janicka11 staci napisat fleury ona ta prida do sukromky. Uz to sem viackrat pisala. Je tam uz okolo 40 dievcat. Tiez nemozes cakat,ze bude mat doma tabulu s nickmi a odfajkavat,koho uz pridala a koho nie. Staci sa ozvat

janicka11
26. okt 2012

@anjelicek26 ok,ked som bola v teme2010 apríl bolo to uplne inak riešene,ale nevadí...Nick Fleury mi niečo hlovorí neviem či nebola v apríli 2010 ako ja 😉 Dobre díky.
@typa Dobre,,,no skusím jej napísať dakujem

janicka11
26. okt 2012

@fleury ahoj,,možem poprosiť aj ja do pridanie do sukromnej temy,,tiež som tehulka,, 😀 😀 A potom prosím kde tu temu najdem..Inak si mi povedomá,nebola si aj ty v teme apríl 2010??Určito hej,tuším sme si písavali...Ne?? 😝

majka_k
26. okt 2012

@janicka11 ahojky, aj ja sem prispievam ale podla toho ako mi to dovoli moja dcerka, totizto mame obdobie kedy nechce a nechce vecer spat...pokazilo sa nam zaspavanie po chorobe ... a nevieme teraz ako to dostat do starych kolaji...takze ja nakukam a sem tam prispejem 😉

janicka11
26. okt 2012

@majka_k Ahoooj,,,jááj no niečo podobne mne,Tiež mám dcerku,sice má 2,5roka ale je to krpček neposlušný,pooobede mi už spať nechce,večer ide spať strašne neskoro,to len dnes máám tolké štastie že spí už od 20:00 ale to je zazrak doslova!

majka_k
26. okt 2012

@janicka11 no moja mala ak by som ju nenutila ist spat poobede tak asi tiez nespi...a to je este malicka...a vecer to je teraz katastrofa, unavena ako konik a nebude to spat ani za svateho 😝

janicka11
26. okt 2012

@majka_k presne jak unás,,ale tvoje je ešt efakt maličká,spinkať ozaj musí aby vyrastla trošičku ešte 😀 😀 No vieš čo až niekedy nevládzem.

majka_k
26. okt 2012

@janicka11 heh verim verim...my sme malu donedavna hajkali este na rukach no pred asi 3-mi mesiacmi sa krasne naucila zaspavat sama aj na obed aj vecer, cize sme si toho predtym uzili, a teraz po viroze co sme prekonali sa mala nejak vratila k nespaniu...hutame s mm aku fintu na nu vymysliet 😝

anjelicek26
26. okt 2012

@janicka11 - nas maly spi, v skolke len 1,5 h a on potrebuje minimalne 2,5 tak je vecer fakt uz zabity, hadam si postupne zvykne, ved chodi uz tri mesiace... ked pojdem na matersku, pojde len na pol dna, hadam bude rad, takto tam trci 10h denne...

majka_k
26. okt 2012

@anjelicek26 chlapci su asi vacsi spachtosi ako dievcatka 😒 aspon podla okolia co vidim kamosky a ich deticky 😉

janicka11
26. okt 2012

@majka_k Noo niečo podobné zažívame aj my,..No naša malá spala už pekne sama v izbe svojej sama zaspavala potom ochorela,a od vtedy už spáva s nami v spálni,akože snami v posteli manželskej ide ma trafiť ani miesto nemáme...Roztahuje sa,kope 😖 Je to o hubu,,no dlho tomu už nedávam,,,budem mať bruško a už teraz je to riziko.
@anjelicek26 no určito sa poteší že sa bude hravať aj v školke aj doma,,Bude mať fajn spestrenie,Ja tiež špekulujem či dať malu na buduci rok do školky,či si ju nechať domka snami a babetkom.No to spanie detičiek,každý má svoj čas.

fleury
26. okt 2012

link na sukromnu

kto chce pridat, piste mi IP, nemam sancu citat vsetko, pisala som to viackrat, tie co napisu IP, posielam aj link, takze staci kliknut a ste tam 🙂

majka_k
26. okt 2012

@janicka11 je to riziko, ja ked malu prebalujem tak uz len kukam aby ma fajne nekopla do bruska 😝

janicka11
26. okt 2012

@majka_k jááj je to strašne musíme si veru dávať pozor 😝

majka_k
26. okt 2012

@janicka11 a my co mame male deticky tak EXTRA lebo oni ( aspon moja mala ) este nechapu ak im poviem ze nesmies...ona o 5 minut nepamata... 😅

janicka11
26. okt 2012

@majka_k no tak moja je už vačšia myslela som si že to pochopí ale ord ako by mi to robilka na just poviem jej nerob mám babateko v brušku chvilku v pohodke a odrazu bum a najust

majka_k
26. okt 2012

@janicka11 mozno ked uz budeme mat bruska tak im to bude divne a mozno potom pochopia 😉

janicka11
26. okt 2012

@majka_k veru možno hej ked nás uvidia s maxi bruškami tak nebudú chapat..

majka_k
26. okt 2012

Aj vas sa opytam baby...ako to budete riesit s vitaminmi? alebo uz nejake beriete? ja asi tentokrat nebudem nic brat neviem...uvidim co dr povie...ale nechcela by som