Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Ahojte, pripajam sa.... Podľa veľkosti bábätká mám tiež termín v juni.... Najprv musím ale absolvovať operáciu žlčníka o 2 týždne ☹
Babulky ako vyzera vas krcok maternice?Moj je nizko a pootvoreny,nie je to cudne?Inak vsetko ok.
@anjelicek26 po dvoch porodoch bude pootvoreny uz stale 🙂 a nizko ma byt 🙂 a mal by byt taky zahlieneny 🙂
he he, vidim, ze si stresmenka ako aj ja 😀
@soldi - hlienu az az 😀 Fuha mi odlahlo teraz 😀 😀 Ani nevies ako 😅 😅
@anjelicek26 tak som rada, ze som pomohla 😀 vsetky baby su uz v sukromke, ked je tu tak prazdno?
@soldi - jj je nas tam viac, presun sa, celkom fajn kolektiv 🙂 Inak co tu ta kocka dava gastany na prvej strane, mam chut ju uskrtit, tu ich este niiiiikde nemaju, si mozem nechat zajst chut 😀 😀 😀
dobrý deň dámy, mohla by som sa k vám pripojiť?
ja mám termín 31.mája ale predpokladáme, že to príde až v júny. po dvoch hospitalizáciách s krvácaním ležím z vyloženými nohami doma, dopujem sa liekmi a vitamínmi a pijem hektolitre citrónovej šťavy a dúfam že vydržíme! už nech je aspon koniec toho 12tt 😠
Dobre ranko dievčatá. Môžem sa k Vám pridať, zda sa že sa nám tiez zadarilo junovciatko 😉
Ahojte kočky, my mame termin 3.6.2013 😉 cize momentalne 10.tt...ja som dnes bola na odber na prenatalny test a tiez som domka, kedze som kardiacka...tak snad to pojde dobre...
@tea284
@veronicka88
@mariana1
gratulujem k tehu a vitajte pri nás 🙂 @fleury vás prída k nam do sukromnej 🙂
ahojte, tak vyzera to tak, ze aj my cakame prirastok v juni..... 🙂 . uz vas trapia nevolnosti? mna uz teda hej. pri prvom som ani nevedela, ze som tehotna, vobec nic mi nebolo. no a teraz mi byva zle, ale skor ma bolieva len hlava a to najviac rano a podvecer a vlastne cely den trochu. nie som vo svojej kozi cely den.... 🙂 jest mi chuti, ziadne pachy, vone mi neprekazaju, len ta hlava a som ospala. je to normalne? mate niektora podobne priznaky? nezazila som to, tak neviem ci je to normalne, ked nezvraciam len ta hlava.... 😒 dakujem
@katarina.banska ahoj, ja som mala nevolnosti skoro od zaciatku ale ranne asi od siedmeho tyzdna, no uz pomalicky ustupuju. Ta hlava moze asi byt aj od pocasia vsak kazdy den je inak mna boli len ked je zmena tlaku.
@kathy7337 Drzim palceky nech operacia dopadne dobre 🙂
@katarina.banska gratulujem ku junovciatko 🙂mna trapia "nevolnosti" uz dobrych 5tyzdnov, bud nejem nič alebo mi byva statocne zle,,
a tie bolesti hlavy nemozes mat z nizkeho tlaku? na zaciatku tehu zvykne byt krvny tlak niekedy nizsi
ahojte,takze u nas to tiez vyzera na jun... mozem sa pridat?
Ahojte, zajtra zacinam 9 tyzdne, aj ked som vahala, ci sa pridat, nakolko mam hematom a babatko vyzeralo na ultrazvuku pred dvoma tyzdnami ani nie na 5. tyzden, takze mozno budem az julova, ale to sa dozviem az o dva a pol tyzdna, ked mam ist na prehliadku. Niekto tu pisal koli hematomu, ake je to nebezpecne, nechcem o tom vela citat, aby som nebola nervozna, ale ak mate niekto nejaku skusenost, sem s nou, aspon budem vediet na co sa pripravit.
@fleury mozes ja mna pridat, termin mi zatial vychadza na 19.6.
@soldi tak ste má zrušili z vašej súkromnej temy 😉 nechcete mat ziadne julovky, aj ked bolo to fajn vediet co ma caka za par tyzdnov kedze mam termin na zaciatku mesiaca a tak ja patrim ku priekopnickam, len som chcela vedieť ako sa máš či je všetko v poriadku.
@michaelamia1902 a to Ta kto zrusil??? nepamatam si, ze by o tom bola nejaka debata 🙄
Ahojte kočky, rada by som sa k Vám pridala. Čakáme naše prvé bábo🙂, končím 8tt. Zataiľ mi je tak všeliako, každý týždeň sa to strieda, raz lepšie, akutálne horšie, trápia ma celodenné "ranné" nevolnosti...ale musíme vydržať. Ako vraví môj doktor, keby mi nie je zle, ani neviem že som tehu 😉 .Vychádza nám to na polovicu júna...takže ešte máme toho veľa pred sebou.Srdiečko už je na sone pekne vidieť blikať, tak sa tešíme. . Piatok idem na odbery a potom ak mi nič nebuce (klop-klop) až 5.12. pre tehu knižku a absolvovanie trippl testov. Ako je tu u Vás s tými testami a knižkou? Už niektoré máte?

@michaelamia1902 dakujem, si zlata 😵